Ez a slim-tokozás szállításkor lesz nagyon faja. Ma kaptam meg a csomagomat, benne egy ajándékba szánt Straight Storyval, és meg sem lepődtem, hogy a lemez lötyög a tokban, mert szinte semmi nem tartotta a korongot. Kicseréltem a lemezt az enyémmel, így legalább teljesértékű kiadvány marad, de az biztos, hogy a szaroskodó kiadói döntések miatt az xpress most szarakodhat majd a 990.-es kiadványokon, mert így sokan, jogosan fogják visszaküldeni a lemezeket.
Pláne nevetséges ez a Best Hollywood esetében, akik ezzel a kiadvánnyal szerintem rég túlkeresték magukat, hisz ez a cím régóta turis áron szerepel, persze a nyereségből sosem elég. Ennél az esetnél nem fogadom el, hogy szükséges, kényszerű lépés volt a slimtokozás.
0
2007. október 26., péntek 19:50
13392
Nyilvánvalóan nem arra gondolok, hogy valakinek fél év múlva esik le, hogy "jéé, karcos". A vásárlás után rögtön érdemes ellenőrizni, és akkor lépni. a kutyát nem érdekli, mit köt ki a bolt, ha a fogyasztóvédelem álláspontja teljesen más.
0
2007. október 26., péntek 19:28
882
Úgy, hogy megölték a piacot és a nagy kiadók nem fogják erőltetni azt ami 10 Ft-nál drágább előállítást ígényel...
0
2007. október 26., péntek 19:25
8851
A Felejtés bérét (a régit) csak itt láttam képen, az tetszett. A mostani kiadás elég kiábrándító, nekem a tok is olyan hullámos volt, hogy rögtön ki kellett cserélnem. Megvettem a Dzsungel könyve új kiadását. Mellette két-három 200 forintos mesét is választott a nejem. Mit mondjak? Azok kifogástalan állapotban voltak, míg a 3E+ árú Disney rajzfilm első lemezén ujjlenyomatok nyüzsögtek, és karcos is volt. Szerencsére én mindent helyben ellenőrzök, ezért rögtön cserét kértem. A második példánnyal szerencsém volt, bár azt már az eladó bontotta fel linókéssel emiatt meg a fekni belseje sérült meg a vágás mentén. Újra mentem a vevőszolgálathoz, ahol az új panaszkezelő meg nagy pofával azt válaszolta a kérésemre, miszerint ugyan, cseréljék már ki a feknit a két perccel előbb általam beadott, nagy gonddal sérülésmentesen kibontott példányra, hogy: "Ez nem garanciális probléma, a lemez kifogástalan, a fekni csak csomagolás." Pofám leszakad. Szerencsére a kollégája nem volt ennyire tapló, és készségesen visszaadta a másik feknit. Utólag bánom, hogy egyáltalán beadtam: ha úgyis csak csomagolás, akár meg is tarthattam volna. A másik gondom a tokok minősége. Érdekes, hogy a 200 forintos gagyi meséket sorra Amaray tokban látom, én meg cserélgethetem a "nívósabb" (?) kiadványok tokjait. Most küldtem el a Kutyám, Jerry Lee topicjában az infót, hogy kapható a film szinkronos változata: slim tokban. :-( Felhívtam az Intercomot, állítólag nem is lesz normál tokos változat.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. október 26., péntek 18:26
210
DVD-k esetében a boltok 99%-a kiköti, hogy pénztártól való távozás után nem vesznek vissza filmet, és ez jogos is, lévén mivel bizonyítod, hogy nem otthon karcoltad össze? Engem pusztán az bosszant, hogy nem lehet megbízni egy gyári lemezben.
0
2007. október 26., péntek 16:54
2967
Érdekes a Corában régebben már nem akarták visszavenni a filmet, mert nem lehet, azzal az indokkal, hogy lelehet másolni és újrabecsomagoltatni! Kicseréltetni se engedték más filmre!
0
2007. október 26., péntek 15:28
882
Na igen, minimumot ennyi elég is...senki nem fog csodálkozni. A kiadók többsége erre törekedik. Nem baj, szerencsére igyekszem a múltból meríteni, nem szorulok már a mai kiadványokra....
0
2007. október 26., péntek 15:10
19955
a múltkor én kérdeztem őket boritóval kapcsolatban és azt a választ kaptam,hogy van egy minimum és van egy maximum,az ő kiadványaiké a minimumot elérik nemzetközi szinten (mert állitólag ellenörzik ezeket) és ezért nem reklamálhat e miatt senki. ennyi.
0
2007. október 26., péntek 14:06
882
Azt sajna nem ,de a leírom őket. Nos, Számkivetett, fakó kép amint TH áll a dárdával kezében halászva felette a cím és efelett a régi borítóból TH szeme...fénymásolat szinten. A másik esetében tiszta kék a borító, fénymásolat. Arcok elrendezése hasonlít a régire csak az a indigó szín meg a minőség ultragáz! Lassan jobb a turi mint anno a nagyok...
0
2007. október 26., péntek 13:46
3025
Na neee. Nem tudsz képeket felrakni róla?
0
2007. október 26., péntek 13:43
882
Nem találkoztál még a Számkivetett és Felejtés bére dvd-el? Nos a borítót oly mértékben lerontották mint a turkálós filmekét. Ha látod majd megtudod....
0
2007. október 26., péntek 13:40
3025
Mesélj már!
0
2007. október 26., péntek 13:32
882
Drága kiadó! Mi a JóIstent tettek a DreamWorks filmekkel???? Ennél már a 190,-os gagyik is szebbek! Újabb csapás a hazai piacra, gratula!!!
0
2007. október 26., péntek 13:01
3025
Mondasz valamit, de erről a kiadós is tehet, hogy ilyem szemetekre bízza a munkát.
0
2007. október 26., péntek 12:49
14599
Nem a kiadónak, hanem a csomagolóüzemnek kéne észrevennie magát...
0
2007. október 26., péntek 12:09
3025
Ui: Nem igaz, hogy manapság az összes IC lemez karcos. És ez a probléma egyre többeknél jelentkezik. Nem veszi észre magát a kiadó?
0
2007. október 26., péntek 12:08
3025
Ha visszaviszed nekik, akkor kicserélik meg elvileg ahol vetted ott is. Egyszer csak lesz már egy hibátlan darabod!
0
2007. október 26., péntek 11:51
14599
Felajánlották a panaszkönyvet, de inkább hagytam a fenébe az egészet.Már fogalmazódik a fejemben az InterCom-nak szánt levél, nem lesz durva, de a lényeget tartalmazni fogja.Ha már innen jópár embernek kicserélték a problémás lemezeit, akkor talán én is leszek olyan szerencsés, hogy lesz egy hibátlan darabom.
0
2007. október 26., péntek 9:45
13392
Nem árt ha tudod, kérésedre a vevőszolgálatnak kötelessége visszavenni a terméket, még akkor is, ha 199.-be kerül. Az ár nem lehet indok. Hasonló esetben ajánlom a Vásárlók könyvét, és az abba írt panaszod saját példányának másolatát továbbítani a területileg illetékes fogyasztóvédelemhez.
0
2007. október 26., péntek 1:43
210
Sok helyen az egész szállítmány ilyen, én már jó ideje felhagytam azzal, hogy visszamenjek másikat bontatni, mert azok is olyanok voltak:S
0
2007. október 26., péntek 1:35
14599
Mindez az Auchanban történt, a film tegnapi vétel volt...
0
2007. október 26., péntek 1:34
14599
Főleg úgy, hogy ma basztak visszavenni az Éjszakai járat-ot, ami tiszta karc meg ujjlenyomat (az volt az indok, hogy 950.-be kerül).
Asszem megy a panaszlevél az InterCom-nak, hogy náluk cserélném, ha lehetne... :S
0
2007. október 26., péntek 0:16
3025
Engem a legjobban!
0
2007. október 25., csütörtök 23:29
19955
jogos!!!! ez engem is nagyon bosszant!!!!
0
2007. október 25., csütörtök 23:06
210
Kérdésem pusztán arra irányulna, hogy elképzelhető-e, hogy a jövőben az Intercom tartózkodjon az ujjlenyomatos, karcos lemezek kiadásától? Mert fóliás, teljes áru lemeznék ez nem kicsit bosszantó...most a Vaskabátokkal jártam így.