Keresés

InterCom Rt.

2012. január 23., hétfő 20:05
Az jó :)
Akkor azért egy hivatalos levelet is elküldök, hátha...
0
2012. január 23., hétfő 17:43
Felesleges itt bármit is kérdezni az InterComtól,már évek óta nem válaszolnak semmire.
Csak a fórumozók beszélnek egymást között...
0
2012. január 23., hétfő 15:05
Tisztelt Kiadó!
A neten már fellelhetőek olyan hírek, hogy a Gyalog Galopp hamarosan (márc. 26.) megjelenik nagyfelbontásban is (Angliában).
Kérdésem az volna, hogy lehet-e számítani erre itthon is?
Ha igen, akkor csak annyi észrevételem lenne, hogy a korábbi DVD kiadáson a film elején lévő idióta szövegek (muffok így, muffok úgy) legyenek elérhetőek kiegészítő feliratként a magyar szinkron mellé, mert ez sajnos a DVD nincs így, azonban a VHS-en igen.
Tudom, hogy sok a "HA", de hátha :D
0
2011. november 28., hétfő 19:19
Csabaga ment mail!
0
2011. november 28., hétfő 18:24
Nem írok újabb címeket,mivel egy részük itt is kapható és nem ennyiért.
Mindenesetre van egy film,amit egy ismerősöm égen-földön keresett de a kiadó azt válaszolta neki"régen elfogyott".Majd beszerezte külföldről elég drágán.
Most meg 299-ért árulják...
0
2011. november 27., vasárnap 15:51
The Commitments
Garázsrock
akárkijoe
Próbababa
A szerencse forgandó
Lenny
Ö.K.Ö.L.
Utazás a tenger mélyére
Én ezekbe futottam bele...
0
2011. november 25., péntek 18:01
Sokatmondó,hogy a Tom Jones itt az xpress-en 5000Ft-ba került,majd miután elfogyott, "bizonytalan" státuszba került.
Miközben a kiadónál hegyekben állt ez a film...
0
2011. november 24., csütörtök 19:29
Évek óta porosodtak a raktárban,elfelejtették normális áron akciózni őket,majd joglejártak lettek.
2000-3000Ft-ot is érhettek volna pár éve,most egy százasért szabadultak meg tőlük...
0
2011. november 24., csütörtök 18:08
Azért mégis. Kíváncsi vagyok.
0
2011. november 24., csütörtök 17:57
Közben megtudtam,honnan is vannak ezek a 299Ft-ért árult filmek,illetve mennyiért is jutottak el a közismert bevásárlóközpontba.
Annyira kínos és elképesztő az egész,hogy inkább nem írom le...
0
2011. november 22., kedd 13:22
Az X-akták 4.-5.-évad számomra nagyon várt idei megjelenésének hiánya ellenére meglepődve (és természetesen nagy örömmel) olvastam a DVDExtrán a Jim Carrey-féle A Maszk régen várt hazai kiadásáról (amit december közepén dobok majd kosárba)!
0
2011. november 11., péntek 16:42
A kvázi hulladékként kezelt InterComos filmek listájához egy újabb cím:

A szerencse forgandó.Ez az a mozi amelyért Jeremy Irons 1991-ben Oscar-díjat nyert a legjobb férfi főszereplő kategóriában.
0
2011. október 4., kedd 18:45
Az InterCom nem fog válaszolni...
Esetleg a többi fórumozó tud segíteni neked.
0
2011. október 3., hétfő 23:02
Jajjjj...bocsánat!
Blu-ray kiadásra gondoltam A közellenséget illetően!
0
2011. október 3., hétfő 22:57
Valójában már régóta csak egyféle változat van, de szerencsére a teljesebb kiadás.
most posts by TM
0
2011. október 3., hétfő 22:33
Ha a Will Smith filmre gondolsz,az kapható 2 féle kiadásban is.
0
2011. október 3., hétfő 22:30
Kedves Intercom!
Csak egy kérdés "ha nem is jön ide válasz akkor megfontolandó a kiadónak"!
A Közellenség c. 1998-as akciófilmet tervezik valaha kiadni kis hazánkban?

0
2011. szeptember 9., péntek 19:08
Az emberek 99%-a viszont nem.Rendre megnézem a kölcsönzői lemezeket.Már alig három-négy  kölcsönzés után karcos,vagy piszkos mindegyik...
0
2011. szeptember 9., péntek 6:10
Kolléga járt úgy, mint én, hogy a korábban megvett filmek megtekintésével problémák adódtak, mert ugrott, akadt stb. Hiába tehát az óvatosság, sokszor az is kevés lehet.
0
2011. szeptember 9., péntek 3:33
Pont így szoktam én is. :)
0
2011. szeptember 8., csütörtök 23:59
A 20Th CENTURY FOX, vagy a CTHE / SPHE (Columbia Tri-Star Home Entertainment / Sony Pictures Home Entertainment) filmek eddig is makulátlanok voltak, azonban a WALT DISNEY, DREAMWORKS, illetve MGM/UA filmek katasztrófális állapotban vannak. Tisztában vagyok vele, hogy egyeseknek nem számít néhány ujjlenyomat - mondjuk a lemezek nagyrészén tenyérnyom nagyságnyi van - , én azonban úgy vagyok vele, hogy ha nekem sem számítana, akkor nyugodt szívvel vásárolnám egy téka megmaradt vagy kiárusított készletét, összekarcolt / összefogdosott filmjeit 200Ft-ért. Szeretem a filmeket és "megtisztelem őket" annyira, hogy eredeti hordozón (szigorúan DVD-n) megvásárolom őket, de annyit azért - szerintem joggal - elvárhatnék, hogy makulátlan, tehát apró karc- és ujjlenyomat-mentes korongokat kapjak a pénzemért. Soha nem adok kölcsön senkinek, mindig óvatosan és körültekintően fogom meg a korongokat, az 1999-ben először vásároltak is makulátlan állapotban vannak - még a tokjaik is.

Ha cérnakesztyűben fogják meg és rálehelsz, azt akkor is meglátod. Ne fogja már meg senki fél tenyérrel, négy ujjal, csak mert kesztyű van rajta! Mutató ujjal középen benyomod, majd hüvelyk és középső ujjal a szélén megfogva kiveszed. Illetve ha már úgyis ott van középen, a lyukban a mutató ujjad, akkor azzal és a hüvelykkel megfogva veszed ki. Kinek hogy. Betenni is egyszerű: az előbb felvázolt két megfogási mód egyikét alkalmazva behelyezem / beillesztem középre, majd közvetlenül mellette, tehát legbelül két ujjal benyomom / bepattintom. De nem ujjbeggyel, hanem körömmel, mégpedig a tetejével: tehát egy "C"-t formálok a hüvelyk és mutató ujjaimból, és akkor úgy. Ennyi a titok. Mostanában az SPHE filmek korongján nincs szitázás: olyan, mint a régi, szép időkben. de érdekes módon makulátlanok: hogy mik vannak... :-O
0
2011. szeptember 8., csütörtök 23:48
Na persze: meg a multikból sem viszik haza a filmeket és utána nem fóliázzák vissza...

Én a melegfóliázóval - az itthoni kicsivel - bármit vissza tudnék fóliázni... Még vákuum sem maradna benne! ;-)
0
2011. szeptember 8., csütörtök 4:13
Kíváncsi vagyok a változásra.
Cérnakesztyű-szálakat már láttam néhány korongon, ugyanakkor ezek a lemezek többnyire olyan tokokban voltak, amelyekben durván gyűrt borítók éktelenkedtek. Valószínű azért, mert arra még nem jött rá minden agysebész, hogy kesztyűben marha nehéz tokba csúsztatni a borítópapírt, ahhoz le kéne húzni a kézről. Na de ez már bonyolult és a gyengébbje össze is keverné a paradoxonnal járó munkafolyamatokat, így biztos ami biztos, egész nap kesztyűben nyomják az ipart, bizonyítva a tételt, miszerint a sötétség mindig és mindenhol utat tör magának.
most posts by TM
0
2011. szeptember 8., csütörtök 3:03
Miért, eddig karcosak voltak?!? :o Nekem maga az intercom gyártásvezetője mondta, hogy az lehetetlen, mert védőfelszerelésben csomagolnak, csak illúzió az, amit (többek közt) jópár sorozatévadon látok itthon...

Viccen kívül, ez jó hír, úgy legyen!
0
2011. szeptember 8., csütörtök 0:56
Hölgyek-Urak!

Jó hírem van mindenkinek: az InterCom befejezte az itthoni csomagoltatást a retardált, csökkent munkaképességű brigáddal. Ezentúl külhonban csomagolnak, újra Amaray-tokban van minden és normálisan, szépen le van fóliázva a termék, tehát alul-felül szépen / ügyesen rá van hajtva a fólia vége és úgy van "lezárva".

Már volt szerencsém az "újakhoz": minden makulátlan, még a korongok szitázott oldalán sincs egy apró hajszálkarc sem, nem hogy egy fél tenyérnyom, ugye... :-O
0