Keresés

InterCom Rt.

2007. szeptember 25., kedd 21:30

Mikorra várható a Disturbia?
0
2007. szeptember 22., szombat 22:09
már újból rendelhetőek a DreamWorks filmek
Munich ennek fényében sem lesz?
0
2007. szeptember 19., szerda 18:09
sajnos nincs pedig én is nagyon szeretném!!!!
0
2007. szeptember 19., szerda 12:36
Hali mindenkinek!
A Dr. Csont (Bones) 1. évad be van tervezve valamikorra ?
Előre is köszi!
Üdv:
nickrivers
0
2007. szeptember 18., kedd 9:48
Ennyit én is tudok :) A megjelenésről?:)
0
2007. szeptember 17., hétfő 22:31
http://http://www.imdb.com/title/tt0486822/
0
2007. szeptember 17., hétfő 22:28
Disturbiáról valaki valamit tud esetleg?
0
2007. szeptember 5., szerda 22:00
Na, végre itt a Transformers DVD (és HD-DVD) tartalma, megjelenése, stb. :)

Seibertron.com

Remélem az európai kiadáson is ilyen extrák lesznek. És hogy október 16.-a után nem sokkal jelenik meg. Igaz, Angliában december 3.-ám jön. :(
0
2007. szeptember 5., szerda 0:50
Hát igen, a Star Trek sorozatok hazai kiadása hagy némi kívánnivalót maga után. Én a TOS-t berendeltem angliából, mikor megtudtam, hogy nem hozzák ki idehaza, most meg kiderült, hogy a nemsokára megjelenő HD-változaton is lesz magyar felirat...
Elsőre a hatodik mozifilmre sem került magyar vonatkozás, de hálistennek az Extra változatra ezt korrigálták (és annak már anamorf képe is lett). :)))
0
2007. szeptember 4., kedd 21:07
Ehhez a Paramount/felirat/szinkron témához van egy jó kis sztorim.

Nagy kedvecem a Star Trek, nem csak a filmek, de a sorozat is. Nyilván mindenki tudja, hogy mindenütt ezerrel nyomták ki az összes sorozatot. Még anno a UIP idején nálunk is kapható volt - másnem online boltokban - a ST TNG sorozat, pedig nem volt rajta felirat - akárcsak a ST 6-on. Na de, a ST TOS sorozatra került felirat, magyar. Több külföldi oldalon is utánanéztem, és mindenütt fel volt tüntetve a Hungarian subtitle.
Ettől nagyon megörültem és pár hónap múlva írtam az InterCom-nak - amire meglepően hamar válaszoltak is. Kérdeztem, hogy tényleg van-e rajta felirat? Válasz: igen. Hazánkban mikortól lesz kapható? Válasz: nos, mint említettük van a kiadáson magyar felirat, de a kiadó nem tervezi a hazai forgalamzását. Ok: nem adtak.

No komment.

U.i.: Mikor jön a Transformers itthon? Borító, menük, akármi?
0
2007. szeptember 3., hétfő 20:09
Vagyis leállt...
0
2007. szeptember 3., hétfő 20:06

A Paramounta cseh és lengyel szinkronnal is leéllt,pedig ott volt forgalmazó.A Keresztapa is mióta kapható volt már a cseheknél,nálunk meg nem.Szerintem a "visegrádi hármaknak adjuk szinkront" dolog ment egy ideig.

A kiadványokat általában nézve,és nem csak a Paramountnál,szinkront az angolok,németek,olaszok,spanyolok,franciák kapnak a régi filmekre.Más gyakorlatilag nem.Szerencsés az az ország,,ahol tudnak olvasni.Néha azt kívánom,ez a sokat és joggal dícsért régi magyar szinkron soha se lett volna.Ment volna felirattal minden,mint a svédeknél.
0
2007. szeptember 3., hétfő 19:42
Sziasztok! A Transformersről nem tud senki semmit???
Pár hozzászólással előbb volt 2 kérdésem senkinek semmi infoja????
Előre is köszi!
Üdv.: Pres
0
2007. szeptember 3., hétfő 19:33
Tomyboy!
Én a VOX-nak már évek óta nem hiszek. Mint ahogy irtad nincsenek képben,de nagyon.
1. A München nem azért nem jön mert csak felirat van rajta (Spielberg nem járult sehol hozzá hogy leszinkronizáljá!!!!!),hanem mert jogiproblémás (Universal/Paramount/DreamWorks hercehurca).
2. Szex és New York szintén nem azért nem jön mert TV-ben megy hanem mert szintén jogiproblémás!
3. A Fekete eső és a többi Paramountos filmnél nem CSAK az ár volt a probléma mint ahogy irtam,hanem mire hozzánk bejutott már mindenki megvette már a Sogoréknál (Évekig nem voltak itthon kaphatoak a Paramountos filmek és ezt a UIP-nak köszönhetjük (ők voltak a jogtulajok.).
4. A Die Hard 3.-at már évek óta igéri az IC,de ott is jogi gondok és drága jogdijak miatt nem jött,de most ÁLLITÓLAG a DH4 megejelenése aprópóján "rajta vannak a dolgon"!  (kiváncsi leszek rá!!!!!)
0
2007. szeptember 3., hétfő 19:20
nem bántom a VOX-ot (főleg,hogy évek óta veszem és gyűjtöm) de néha nincsenek képben (vagy félretájékoztatják őket)
persze remélem én tévedek!
-éppen ma vettem meg a szeptemberi számot amiben nem hivatalos infóként azt írják,hogy a MUNICH című filmet azért nem hozza be az InterCom mert csak feliratos ami akár igaz is lehetne,de nem igazán hiszek ennél a filmnél ebben,mert ez anélkül is jól fogyna (szerintem)
-azt írják a Szex és New York megjelenésével kapcsolatban,addig nem lehet a megjelenésére számítani míg az egyik hazai kereskedelmi TV vetíti
     HÁT ÉN NEM HISZEK BENNE,HOGY EZ LENNE AZ IGAZI OKA
-a Fekete eső című filmről írják,hogy megjelent 2002 körül (mai igaz),de csak 2.0 szinkronnal FELIRAT NÉLKÜL,ÍGY EZÉRT NEM IS VOLT TÚL SIKERES KIADVÁNY
     SZERINTEM EZ MAGYAROSZÁGON CSACSKASÁG SAJNOS(MIVEL ÉN ÉS MÉG KEVESEN MÁSOK HIÁNYOLTUK CSAK A FELRATOT),HA ESETLEG SIKERTELEN VOLT NEM EZÉRT:LEHET ,HOGY VANNAK AKIK NEM SZERETIK EZT A FILMET ILLETVE AKKORIBAN MAJDNEM 7000Ft volt az ára!!!!!!!!!!
-augusztusi számban az én kérdésemre írták,hogy idén várhatóan lesz Die hard 3. de pontos dátumot még nem tudnak         REMÉLEM EBBEN IGAZUK LESZ DE SAJNOS NEM HISZEK BENNE
.......................
0
2007. szeptember 3., hétfő 19:08
Csak hogy a Paramount-nál az is probléma volt,hogy évekig nem volt idehaza forgalmazója mig kint rákerültünk szinkronokkal a lemezekre. És mivel nem volt itthon kaphatóak ezért nem is fogytak és ezért állt le a Paramount a magyar nyelvü filmekkel. Én is éveken keresztül Bécsből hoztam be a Paramountos szinkronos filmeket. Tehát nem CSAK az IC tehet a jelenlegi helyzetről,hanem azok (UIP) akik anno nem forgalmazták a meglévő filmeket,mert tojtak rá és azt se tudták mi az a DVD a UIP-nál (Csócsicsék).
0
2007. szeptember 3., hétfő 18:44
Az olvasás a cseheknek sem az erőssége.A lengyeleknek pedig a hangalámondás kellene.A Paramount kezdetben inkább szinkronnal rakott fel minket a lemezeire,viszont felirat nélkül. (Truman show,Kínai negyed,48 óra,Elvált nők klubja stb.)Egy rövid időre kijöttek a szinkron+feliratos filmek is(Addams Family 2,Indiana Jones filmek,A vádlottak stb.),de végül maradtak a régi mozik esetében a feliratnál.Ha sok film fogyott volna a szinkronos kiadványaikból,alighanem mindegyiken rajta lennénk.Csakhogy a szinkron sem volt elég,mert a film ugye,drága.Így jött a másolgatás.
Most olvasom a VOX-ban:Jövőre várható a Furcsa pár I-II.Ezek Paramount filmek.Lehet,hogy lesz valami változás?
0
2007. szeptember 3., hétfő 17:37
Sziasztok!

Nem tudjátok,mikor jön a Transformers,és az Intercom adja ki???
Feliratozása esetleg???nekem bejönne a mozis felirat mert ami a neten terjed hát elég gagyi!
0
2007. szeptember 3., hétfő 17:15

Én is inkább felirattal nézek filmeket akár moziban, akár itthon.
Viszont régebbi filmeket csak szinkronnal érdemes nézni. (Pl.:Kelly hősei,Piszkos tizenkettő)
Volt egy igen szar élményem a Hatodik napon című filmmel a moziban.Szinkronnal adták, de úgy
szólt mintha a pincéből játszották volna le.Néha nem is lehetett érteni mit mondanak.
Akkor döntöttem úgy inkább felirattal nézem a filmeket ezentúl. Valahogy jobban élvezhető.
A Karib-tenger kalózai 2-3. részét hanyagoltam inkább a moziban, ahol adták csak szinkronos verzió volt.Én a Duna Plázába szoktam járni. Négy éve még szinkronnal és felirattal is leadták ugyanazt a filmet(pl. x-men 2. - meg is néztem így is úgy is), de ahogy észreveszem mostanában ha egy fimhez szinkron készül inkább csak úgy adják le.
0
2007. szeptember 3., hétfő 12:18
Szerintem ha jó egy film, akkor nem szükséges hozzá a szinkron, hogy el lehessen adni. Ki tehet arról, hogy a mai magyar ember nem szeret és nem is tud olvasni? Egyre kevesebbet olvasnak az emberek és ez nemcsak a DVD piacot vágja taccsra, hanem a könyvpiacot is, mitöbb, ha hosszútávon értékeljük, a kultúrát is tönkrevágja. Nézd meg manapság milyen képzőművészek tartanak kiállításokat. Ha körbetekerek egy amúgy unalmas kerítést vécépapírral és belebeszélek valami mögöttes tartalmat, akkor már én is képzőművész vagyok. Manapság minden szart el lehet adni és ez elsősorban a média hibája. A média az, aki elbutítja az embereket - bár ez az állítás már elcsépelt, de helytálló és mindenki tudja mégis mindenki benne van nyakig. Egyértelmű, hogy nem a kiadó hibája. A magam részéről, amíg lesznek feliratos filmek, melyek tetszenek, biztos nem fog akadályozni megvételükben a szinkron hiánya.
0
2007. szeptember 3., hétfő 12:14
Mikor kerül idehaza mozikba a 28 héttel később ? Ez egy új történet,új szereplőkkel.Nem az első folytatása.Kijön a 28 nappal később előbb-utóbb magyar szinkronnal is, extrákkal ?
0
2007. szeptember 3., hétfő 12:11
A cseh adatokat nem követem, de a lengyel piac kábé ötször nagyobb. Lehet, hogy még így csoportban sem érjük el azt a számadatot, ami a Paramountnak elfogadható hasznot jelent, vagy pedig fogalmam sincs...
most posts by TM
0
2007. szeptember 3., hétfő 11:45
Mindennel egyetértek, amit leírtál. Kisebbség vagyunk sajna mi, Xpresss-esek... :(((
Csak azt nem értem, hogy akkor meg miért maradnak le a csehek/lengyelek is a lemezekről. Cuzámen az egész kelet-európai blokk lemarad, ha mi is. Azért odaát nem lehet olyan szörnyű a helyzet, mint nálunk... :((( Ez a külön régió szerintem megér egy saját kiadványt minden filmből...
0
2007. szeptember 3., hétfő 10:54
Ez így van, de per pillanat semmi köze az előzőekben leírtakhoz. Feliratos filmeket akkor sem vennének/vettek volna többen, ha mindenkinél kolbászból lenne a kerítés.
most posts by TM
0
2007. szeptember 3., hétfő 10:37
Annyit tennék hozzá, hogy nem lehet mindig csak DVD-re költeni a pénzünket... vannak néha más, fontosabb dolgok is. Nem tud mindenki havi 20 rongyot "elbaszni" filmekre. Nyugatabbra lehet, hogy megy, itt nem. Amíg a magyar másolhat, másolni is fog. Nem érdekli az ASVA meg a sok szakszervezet.
0