Keresés

InterCom Rt.

2007. szeptember 3., hétfő 3:30
A Paramount régebben sem kényeztetett sok szinkronos filmmel minket, ezt az itteni adatbázisban is bárki lecsekkolhatja. Időközben - hála a mindent elöntő gagyitengernek - annyi lemez került forgalomba, hogy elterjedt két szemlélet is, legyen a dvd minél olcsóbb és természetesen magyar szinkronos. Na, hát ez meg odakint nem tetszett, mert nem érte meg a Paramountnak, hogy még a magyar hangsávot is rátegye a lemezre, mondván, hogy nem veszünk annyi dvd-t tőlük, amiért érdemes lenne így legyártani. Az InterCom meg eljutott arra a pontra, hogy nem akar veszteséget tertelmi, azaz nem finanszíroz eladhatatlannak számító feliratos filmeket.
Mielőtt még bárki is bármit kikérne magának, fontos megemlíteni, hogy statisztikailag az Xpress közössége a kisebbség, tehát nem az itteni vásárlók reprezentálják a hazai piacot. Mi hiába mondjuk, hogy kell feliratosan is, ha kevesen vagyunk. Aztán lehet, hogy a Paramount valóban emiatt nem tesz már a máshová szánt lemezekre sem magyar vonatkozást, de igazából volt náluk is  labda, s valószínű az InterComosok is vázolták nekik a lehetetlen hazai helyzetet, de a jelek szerint a lobbizás eredménytelen volt, így folyamatosan maradoznak el a filmek. A beidegződésekkel zemben sajnos az InterCom i tehetetlen, de veszteséget ugyanúgy nem akar magának, ahogyan a Paramount sem.
Ezt hívják patthelyzetnek.
most posts by TM
0
2007. szeptember 2., vasárnap 23:45
én szeretem a feliratos filmeket. :)
0
2007. szeptember 2., vasárnap 23:35
:D
0
2007. szeptember 2., vasárnap 22:10
Megborzongok, ha belegondolok, az átlag magyarnak talán a jelenlegihez hasonló a vélemény-nyilvánítási kompetenciája. :(
Senkit nem érdekel, minek mi az oka valójában, a véleményhez elég az is, ami látszik.
0
2007. szeptember 2., vasárnap 22:02
Ja, hogy csakis a csúnya magyar InterCom miatt nem szórja két kézzel a bőkezű Paramount a magyar feliratos filmeket? Vajon miért nem tettek szinkront is a régiekre, ha már ilyen rendesek? Mert kis piac vagyunk? S arról vajon az InterCom tehet, hogy az átlag magyar nem akar olvasni filmet?
Ne tessék már elferdíteni a dolgokat!
most posts by TM
0
2007. szeptember 2., vasárnap 18:11
Csodálkozol azok után,hogy az utóbbi időben kihozott SE.-ből az InterCom egyet sem hozott forgalomba?A szinkronosakat sem.Mi a csodának rakjanak rá magyar vonatkozást?Az egész várható volt.
0
2007. szeptember 1., szombat 21:35

Nem szeretnék úgy járni, hogy megrendelem külföldről magyar vonatkozás nélkül, aztán rá 2-3 hónapra
megjelenik nálunk is. Ez elég húzós lenne lóvéban még egyszer megvenni, főleg teljes 7-8 évados sorozatoknál.Na mindegy. Köszönöm a választ.
0
2007. szeptember 1., szombat 21:30
Sajna úgy áll a dolog, hogy továbbra is szarni fognak ránk: a nemsokára megjelenő Flashdance SE-n már nem lesz magyar vonatkozás (a régin még volt). Ahogy nézem a komplett kelet-európai régiót hanyagolják... :(((
0
2007. szeptember 1., szombat 19:48
mert a Paramount tojik a fejünkre. 1-2 sorozat első egynéhány évadjára rákerültünk felirattal (4400 1-2.évad,Deadwood 1-2.évad,Twin Peaks 1.évad),de azokról is késöbb további évadokról már lemaradtunk. Most az IC az Universal-nál,Fox-nál és a Disney-nél is sikerült előrelépni igy talán majd egyszer a Paramountnál is idővel.
0
2007. szeptember 1., szombat 18:53

Azt tudja valaki, hogy miért nem jelennek meg nálunk Paramountos sorozatok?
0
2007. augusztus 31., péntek 13:37
szerintem lesz egy papir(?)tok, amibol ki lehet huzni egy igazi optimust :) aztan hogy a dvd-k hol lesznek, az rejtely :)
0
2007. augusztus 31., péntek 12:53
ezt valahogy nem nagyon tudom összerakni. most lesz egy tok, amiből ki lehet húzni egy papír Optimust? vagy hogy van ez?
0
2007. augusztus 31., péntek 12:45
Atyagatya! Mekkora ötlet már :D
0
2007. augusztus 31., péntek 12:35
a harmadik Shrek és a karib 3. is idén még lesz!!!!
0
2007. augusztus 31., péntek 11:52
Hamár az exkluzív kiadások lettek megemlítve, Ausztráliában nem mindennapi limitált DVD kiadás jelenik a Transformers-ből!

Egy átalakítható 15"-os DVD "tok". :) Mindez ez EzyDVD-nél.
0
2007. augusztus 31., péntek 11:32
Valahol azt olvastam, hogy nov 25. De ez csak egy halvány emlékkép...
0
2007. augusztus 31., péntek 11:24
A Harmadik Shrek  még Karácsony előtt megjelenik? A sok kis ödönke már alig várja.
0
2007. augusztus 31., péntek 11:22
A Karib-tenger kalózai-A világ végén mikor jelenik meg ? A holtak kincse 2006 .nov. végén jelent meg. Várható  ilyen tájban?
0
2007. augusztus 30., csütörtök 22:34
Az én mai dícséretemet az SPI érdemelte ki, mivel sikerült rendes kiadást faragni a Taxi 4-ből. :)))
0
2007. augusztus 30., csütörtök 22:15
De jó lenne pedig! Az első 3 rész eredeti szinkronnal főleg!
0
2007. augusztus 30., csütörtök 21:52
eh, én ma mindenkit dicsértem a fórumon (Intercom, FHE), így ma bizakodó vagyok, hogy előbb-utóbb jön. :)

azért ebből pár darabot biztos el tudnának adni - pláne, ha az eltűnt 3. rész is benne lenne a pakkban, és a klasszikus szinkront is előkeresnék :D
0
2007. augusztus 30., csütörtök 21:49
SZVSZ nulla (pedig nagyon jó lenne)... :(((
0
2007. augusztus 30., csütörtök 21:43

Itthoni megjelenésre van valamekkora esély?

0
2007. augusztus 29., szerda 16:05
Hát ez pech, ami a BSG-t illeti. És miért nem a pilotot adják ki előbb? :S
Így megvárom a pilot kiadást és utána az 1. évad.
Esetleg a Doctor Who sorozat kiadása nem várható? Igaz csak az 1. évad ment le, és csak ahhoz van szinkron. Szerintem eredetiben jobb, de gondolom szinkron nélkül nem adnák ki. Bár RTL-en (is) ment, ők meg királyak a gyorsan összecsapot szinkronnal.

A Transformers-ből várható esetleg extended version? Borító terv? Hihetetlen, de eddig még egyetlen hírmorzsa sem került nyilvánosságra. Annyit tudni, hogy lesz 1 lemezes verzió, audiókommentárral és 2 lemezes extra változat.
0
2007. augusztus 29., szerda 1:54
a transformers nem fog megjelenni BD-n. hozzánk elvileg november végén érkezik a film dvd-n.
0