Keresés

InterCom Rt.

2007. április 21., szombat 23:14
:) elnéztem volna még pár évadon keresztül a kis drogos Bauert :)
0
2007. április 21., szombat 23:09
just do it, mint a Nike-nál.
0
2007. április 21., szombat 22:37
Kiefer hangja tényleg valami félelmetes... főleg mikor ráüvölt Chloéra, hogy "JUST DOING NOW!" :) Az első évadot láttam szinkronnal is, de az angol tényleg jobb, szóval ez az a sorozat, amihez talán nem is kell szinkron... na és persze a Prison Break :) Robert Knepper nagyot alakít :)
0
2007. április 21., szombat 22:33
Köszönöm a korrekt választ és örülök ennek a vásárlóbarát gesztusnak, annak, hogy érdekel titeket a hazai közönség véleménye is.
0
2007. április 20., péntek 23:17
Na ja, a "Ha igaz volna..."-ról jól le is csúsztam. De remélem lesz újra, ha rendeződik a jogi vita.
0
2007. április 20., péntek 21:47
Idáig is voltak mostanában DW filmek,csak azok egyedi szerződéssel lettek megkötve és csak korlátozott ideig (voltak) kaphatóak. pl. Éjszakai járat,Ha igaz volna,stb....
Söt az Elvitte a viz is DW!
0
2007. április 20., péntek 20:32
példának okáért a 24-gyel nagyon sokat vesztesz, ha csak a szinkron hiánya miatt nem veszed meg. ha létezik valami, amit nem szabad magyarul nézni, akkor ez a sorozat az: sutherland hangja valami egészen zseniális. mindemellett egyébként is gyönyörűen beszélnek benne angolul. ha lenne hozzá szinkron, akkor sem azzal nézném. (még olyan is osztja a fenti véleményemet, aki egyetlen kukkot sem beszél angolul.)
0
2007. április 20., péntek 17:24
én felirat nélkül is vinném a twin peaks második évadját, mint a cukrot. egyébként a második évad nálunk is két részletben jelenik meg? mädchen amickot azért tényleg hozzácsomagolhatnák! :)
0
2007. április 20., péntek 17:20
dettó.
0
2007. április 20., péntek 17:01
igazából ez nem vélemény volt, hanem kijelentés, de szíved joga... anyit viszont megjegyeznék, hogy vannak sorozatok (pl. a twin peaks :), melyek forgatása idején még nem volt divatban tévésorozatot 16:9-ben felvenni, lévén ezek tévékre készültek, s anno csak 4:3-as tévék léteztek, illetve azok voltak túlnyomó többségben. jó sok ilyen széria van.
0
2007. április 20., péntek 16:53
Engem az sem érdekel, ha még magyar feliratot sem tartalmaz (de angol azért legyen:) de nagyon szeretnék végre biztos lenni abban, hogy jön!
0
2007. április 20., péntek 16:20
Tisztázzunk valamit. Én sem gondolom, hogy ez meghatja a kiadót, nem siránkozok, bár annak tűnhet. Egyszerűen leírtam a magán véleményemet a dologról, talán ez még nem bűn. Mint mondtam én nekem így biztosan nem kell és ez nem siránkozás, mert hál istennek más sorozatok pedig megjelennek, amiket biztosan meg fogok venni. Van egy két sorozatom így is, de a két említett példámon kívül tuti, hogy én nem fogok mégegy sorozatot ( és ezt kizárólag a sorozatokra értem ) ilyen specifikációval megvenni. Nálam alap egy sorozatnál, hogy 16:9-es képe legyen és szinkronos legyen. Ilyeneket már vettem és venni is fogok. Mégegyszer mondom ez a saját véleményem. Nem hinném, hogy ez bárkit is befolyásol, de azért még leírhatom?
0
2007. április 20., péntek 16:02
azért a twin peaks van annyira kult, hogy szinkron nélkül is sikeres legyen (vagy legalább nullszaldós). bennem nem is nagyon maradt meg a szinkron élménye, pedig anno kétszer is láttam.

mindig amiatt siránkoztok, hogy az intercom nem hozza be a feliratos filmeket, most íme meglépi ezt, méghozzá egy teljes sorozatnál, s a siránkozás továbbra sem hagy alább. persze, ha lenne rajta szinkron, akkor miért fapados? ha nem fapados, akkor miért olyan drága? miért nem digipakos? miért nem csomagolják hozzá mädchen amickot???
0
2007. április 20., péntek 15:56
Akkor nem veszed meg. Ennyi.

Nem hinném hogy ez meghatja a kiadót.
0
2007. április 20., péntek 15:50
Te meg értsd már meg, hogy engem nem érdekel, hogy kin múlik, de így nem vagyok hajlandó megvenni. Legvégső esetben akcióban, nagyon akcióban.
Nem mondhatja senki, aki látta a gyűjteményemet, hogy nem támogattam már elég pénzzel a kiadókat, de én meg ma már nem fogok megvenni egy sorozatot szinkron nélkül. A 24-et sem vettem meg, ezt sem fogom. Ennyi. Így is van kettő ( Shogun, Elit alakulat ), de azoknál meggyőztem magam. Több nem lesz.
Nem azt mondtam, hogy ne vegye senki, de én egyelőre nem fogom, az biztos. Így nem.
0
2007. április 20., péntek 15:25
Értsd már meg hogy nem az InterCom-on múlik..
0
2007. április 20., péntek 14:57
Akkor ne csodálkozzatok, hogy ha a kiadvány nem lesz túl sikeres. Manapság sorozat nem nagyon jelenik meg szinkron nélkül. Sajnos az árral szemben úszni meg lehet, hogy nem túl kifizetődő. Én személy szerint nagyon sajnálom a dolgot, de egy tuti vevőt már biztosan vesztettetek. :(
0
2007. április 20., péntek 14:07
Technikai kérdés: a Twin Peaks második évadából külön mastert kapunk? A külföldieken egyiken sem vagyunk rajta, azért kérdem.
0
2007. április 20., péntek 14:02
Aha, akkor ezért jön júniusban a Dreamgirls (bár engem nem vonz az a film)... végre megmozdult valami a DreamWorks-filmek ügyében.
0
2007. április 20., péntek 14:01
A Die Hard 3 problematikáját jama kiválóan megfogta. Az InterCom nem ellensége a hazai dvd vásárlóknak, sem saját üzleti érdekeinek. Éveken keresztül rengeteg tárgyalás folyt az ügyben. Nem adtuk fel a kiadásáért folytatott munkát, azonban a jogtulajdonosok részéről felállított feltételek jelenleg számos akadályt gördítenek a hazai megjelenés elé.
0
2007. április 20., péntek 14:01
Gondolom még nem nyilvános, mik a régen várt filmek a Universal-tól. :(((
0
2007. április 20., péntek 13:53
Megnyugtatásul közlöm, hogy a sorozatok kiadásai továbbra is tervbe vannak véve. A megjelenés természetesen több terület összehangolt munkáját érinti, a kiadás részletei pedig egyelőre alakulóban vannak. a gyártási kollégák a soron következő munkákkal foglalkoznak, miután ezek a sorozatok még nincsenek gyártási szakaszban bővebb felvilágosítást ezekkel kapcsolatban még nem adhatak.
0
2007. április 20., péntek 13:44
Való igaz, hogy a szinkronos változat teljesebb élményt nyújt. jelenlegi ismereteink szerint, a szinkronnal nem fogunk felférni a kiadványra, csak felirattal.
0
2007. április 20., péntek 13:40
A Dreamworks filmek sorsa hamarosan (még nyáron) rendeződik és akkor tudunk bővebbet mondani a megjelenésekről.
A két tűz között egyelőre nincs tervben. a második féléves terv fog pár régen várt címet tartalmazni universalos oldalról is.
0
2007. április 20., péntek 0:13
bizom benne.
bár észre vettem,hogy amióta ezt a kérdést feltettem az IntercomPR-nek valahogy "véletlenül" eltünt.  :)
0