Keresés

InterCom Rt.

2007. április 16., hétfő 22:09
Egyébként a Magnum engem is érdekelne :D Higgins a legnagyobb, a mester, az utánozhatatlan!!! :)
0
2007. április 16., hétfő 22:07
Bocs, tényleg nem írtam ide, pár hsz-szel lejjebb szerepel. A M.A.S.H.-ről van szó.
0
2007. április 16., hétfő 20:29
most melyik sorozatról beszélsz?
0
2007. április 16., hétfő 18:27
Nézelődök IMDB-n... ugye az InterCom kiadja nyáron a sorozat első évadját... és mi lesz a többi tízzel?:D Semmi ígéret nincs rá, mennyi az esélye annak, hogy a teljes sorozat meg fog jelenni kis hazánkban? Én olyan 9%-ot adnék rá :)
0
2007. április 16., hétfő 14:34
Csak egy kérdés... az országunkban legálisan NEM kapható filmeket, melyeket a kiadók nem adnak ki, le lehet-e tölteni a magunk számára (nem pedig eladni, illetve vetítéseket csinálni mások számára)? Állítólag, ha csak a magad számára töltöd le és azt nem adod tovább, az nem bűncselekmény. Ami pedig itthon nincs kiadva azt nem is lehet hamisítani. Nem szeretem a warezolókat, mert az egy valamilyen szintű igénytelenség is, de vannak filmek, amiket csak így tudnánk megnézni, mert a televízió sem vetíti őket gyakran... talán 3 évben 1-szer... és pont akkor, amikor nem vagyok itthon vagy más fontos elfoglaltságom van. Persze amint kiadnák a filmet, az írott DVD menne is a kukába :)
0
2007. április 16., hétfő 13:39
LOL!
0
2007. április 16., hétfő 13:13
A sok "munkától" nincs rá idejük. :-))
0
2007. április 16., hétfő 13:08
a másik kiadó alatta van. mert ők még válaszolni sem válaszolnak.
0
2007. április 16., hétfő 12:57
Fredericnek teljesen igaza van. Miért csak az Intercomnak vannak jogi problémái? Miért tud ez az egész dolog jobban működni Szlovákiában vagy Csehországban? Azt ne állítsa senki, hogy ott nincs letöltés, vagy kalózkodás. Körül kell csak nézni az interneten. Legalább annyi helyen tölthető le cseh nyelven egy kurrens film, mint magyarul. Sőt, általában sokkal előbb.
Talán egyetlen oka van: nekik nincs Vajnájuk. Szerintem pont ő az, aki a jogi problémák fő okozója. Egy nem érdekelttel szemben könnyebben engednek.

A Die Hard 3 már ezer éve letölthető, a netről. Hála az Intercomnak, csak onnan szerezhető be. Akkor most ki is tehet a letöltésekről? Az Intercom is csak sírni tud, tenni nem tesz semmit. Illetve tesz, folyamatosan hiteget meg halogat. Hol ezt, hol azt hinti el, hogy majd készül, még időpont is van, hogy mikor, aztán csak tologatják, vagy éppen bejelentik, hogy mégsem, legrosszabb esetben be sem jelentik, csak elmarad. (Az igazsághoz tartozik, hogy a másik nagy hazai kiadónak is sikerült leküzdenie magát erre a szinvonalra).
0
2007. április 16., hétfő 12:40
Tisztelt IntercomPR !

A minap beszéltem egy Intercomos gyártási részlegen lévő (nem takaritói beosztásban) dolgozóval és Ők még nem is tudnak a Magnum, Knight Rider és Columbo c.sorozatok megjelentetéséről. Most akkor ez hogy is van??????
A gyártáson csak kéne tudniuk róla vagy sem?!?!???????

Megtisztelne a válaszával!

Tisztelettel

Dömi
0
2007. április 15., vasárnap 19:59
"Jó hír a tévésorozatok szerelmeseinek, hogy augusztusban a kiadó elvileg két szériát is útnak indít: egy klasszikust (M.A.S.H.)..."

Nem a film fog kijönni, hanem a sorozat!!! Persze erre vevő is leszek, úgy mint a Shrek The Third-re és a PotC: AtWE-re :) Na meg persze sosem árt egy kis szökés... csak a kiadások minősége ne szökjön ki az InterCom keze alól...

Ez is mekkora baki, hogy a két eddigi PotC filmeknek két különböző papírfeknije van :) Legalább erre figyeljenek oda :D
0
2007. április 15., vasárnap 18:50
Kedves InterCom!

Vannak információk A lény és A lény 2., valamint a Romy és Michele c. filmek hazai megjelenéséről?

Köszönöm a választ.
0
2007. április 15., vasárnap 17:48
na, én is elkezdek nyomozni, majd szólok, ha megtudok valamit :)))
0
2007. április 15., vasárnap 17:44
Dömi :)))
0
2007. április 15., vasárnap 17:33
Vagyis gagyi.
0
2007. április 15., vasárnap 17:33
Nézzed meg a 2007-es terveiket.Egy régebbi film,de az is már kijött korábban csak szinkron nélkül és a MASH.Ennyi.
Ganyi lesz majd bőven.
0
2007. április 15., vasárnap 17:21
Tisztelt IntercomPR !

A minap beszéltem egy Intercomos gyártási részlegen lévő (nem takaritói beosztásban) dolgozóval és Ők még nem is tudnak a Magnum, Knight Rider és Columbo c.sorozatok megjelentetéséről. Most akkor ez hogy is van??????
A gyártáson csak kéne tudniuk róla vagy sem?!?!???????

Megtisztelne a válaszával!

Tisztelettel

Dömi
0
2007. április 15., vasárnap 15:15
ebben tényleg nagyon trehányak.
0
2007. április 15., vasárnap 14:39
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 15., vasárnap 12:57
szerinted :)
0
2007. április 15., vasárnap 12:55
mindegy. ez a hasonlat nem áll meg a lábán.
0
2007. április 15., vasárnap 11:01
az utolsó gondolatfoszlány annyit jelent, hogy állandóan ígérgetnek, aztán sz*r se lesz belőle... és ezen soha senki nem háborodik fel. szerintem itt az ideje, hogy gatyába rázódjanak... még mindig jobb, ha a vásárlók kifejezik az igényeiket (mégha ilyen hangnemben is), minthogy állandóan csak az igénytelen lebutított dolgokat kapjuk... az autópályákat is "lebutítják", és valamilyen szinten a párizsit is, mert a nénike 22,5 dkg-t kért (volt ilyen, halál komoly) és a boltos pedig 22-t vágott le és ez a néninek nem volt jó... képzeljük el, amint a boltos bácsi arcán látszik, hogy fel fog robbanni, de levág neki egy zsírpapír vékonyságú szeletet, amitől 22,6 dkg lesz a párizsi... erre azt mondja a nő, hogy nem jó. Ő 22,5 dkg-t kért... ott 0,1-0,5 dkg-ról volt szó, itt +1 lemeznyi extráról és megannyi jó filmről van szó, ami nem 8 Ft-ba kerül, mint a párizsi 0,1 dkg-ja, hanem kemény ezrekbe... a pénzünkért legtöbbször mit kapunk? lóf*szt. ez korrekt? szerintem nem.
0
2007. április 15., vasárnap 0:53
az utolsó gondolatfoszlányt nem értem.
0
2007. április 15., vasárnap 0:51
teljesen mindegy, mit válaszolok, te akkor is örök pesszimista maradsz.
0
2007. április 15., vasárnap 0:35
A lényeg: az InterCom valamit nem jól csinál. És ez nem a vásárlók hibája, hanem az üzletpolitikáé. Tényleg olyan nehéz lenne tárgyalni pl. a Die Hard 3 ügyében? Az illetékest talán felhívhatnák...
0