akkor mondd meg, hogy miért csak a mi országunkban nincs még Die Hard 3? körülöttünk már mindenkinél van és hidd el, ha lenne rajtuk magyar vonatkozás, már magasról le lennének sz*rva InterComék ebben a témában. Andy Vajna... ha egy cég elnöke, akkor biztos egy nulla kis senki, akit a Terminátorok kapcsán szoktak emlegetni, mint producert. nem azt mondom, hogy befolyásos, de van neve, ismerik, tehát tárgyalóképes. az InterCom tapasztalata a 0-val egyenlő... a "barbie-filmek" volt a mélypont. te magad ismerted be, hogy csinál trehány dolgokat. akkor szerinted nem jogos a vásárlók részéről ez a minimális felháborodás? igaz az is, hogy az InterCom is lesz*rja a vásárlókat és nem fog történni az égvilágon semmi sem. ez kb. olyan mint a magyar utak építése. kell hozzá 8-10 féle alapanyag és ebből kettőt nem raknak bele, mert éppen nem tudtak venni a boltban. megépítik és fél év múlva megy sz*rrá. de már az is felháborodást kelt ki néhány jószágból a kisboltokban, ha 22,5 dkg párizsi helyett a boltos csak 22 dkg-t ad. és még lehetne sorolni a példákat...
0
2007. április 15., vasárnap 0:13
1158
A nyílttal többre menne? :-)))
0
2007. április 14., szombat 22:39
3945
nyilván nem jókedvükben nem adnak ki klasszikusnak vélt kiadványokat. ez az "andy vajna befolyásos ember külföldön" már annyira fárasztó szöveg. az intercom valószínűleg nem a dvd forgalmazásból él, és tapasztalatból tudja, hogy mit érdemes kiadni. egyes kiadványoknak igenis fellépnek forgalmazási jogi problémák. hidd el, attól még nem fogják kiadni pl. a die hard harmadik részét, mert te jól beolvasol nekik, hogy "közgazdaságot is kellene ám!" ettől föggetlenül tényleg csinál az intercom trehány dolgokat, de a burkolt kurvaanyázással nem mész sokra.
0
2007. április 14., szombat 22:37
6697
Milyen igaz, maximálisan egyet értünk. Szép dolog, hogy a kislányoknak kihozzák a Barbie filmeket ( : S ), de akkor a kis- és nagyfiúk megérdemelnének egy JP díszdobozt csak a példa kedvéért.
0
2007. április 14., szombat 22:36
16458
a Universalos filmek, a Barbie-s dolgok, meg a megjelent sorozatok minősége (Született feleségek, ami nagy kedvenc) miatt én is mérges vagyok. sajnálom, hogy a House, a Taken, a Grey s Anatomy és a 4400 nem jelent még meg eddig, szerintem ezekről le is mondhatunk :(.
0
2007. április 14., szombat 22:33
16458
ez egy elég érdekes helyzet. én is morgok, ha nem jön ki ez vagy az, de elhiszem nekik azt, hogy akarják, csak a csúnya külföldi tulajokat nem hatja meg a magyar filmrajongók kérése. lehet, hogy ez csak duma, és igazából egész nap pasziánszoznak, hogy teljen a munkaidő, de nem igazán hiszem. abban igazad van, hogy egy kicsit keményebben is felléphetnének, meg akarhatnának jobban dolgokat, hogy legyen még több eredmény, csak nem hiszem, hogy abban a helyzetben lennének, hogy az asztalra csapjanak.
0
2007. április 14., szombat 22:29
9368
talán jobb, ha tudják, hogy nem vagyunk maradéktalanul elégedett vásárlók. könnyű mindig azt mondani, hogy jogi vita, stb, mint az, hogy valamit is tegyenek. nem hiszem el, hogy az InterCom ennyire tehetetlen egy cég, főleg, hogy Andy Vajna a cég elnöke, akinek mint tudjuk, valamilyen szinten neve van külföldön. nem hiszem el, hogy az InterCom képtelen képviselni a magyar piaci érdekeket. a langyos vacak filmek helyett simán el lehetne sütni a régi, de színvonalasabb alkotásokat - nem mellesleg jobban megérné az InterComnak is. ezért van ez a hangnem, hogy ne érezzék kényelmesen magukat, mint akik jól végezték a dolgukat.
0
2007. április 14., szombat 21:02
19955
ez is érthető és megérthető
0
2007. április 14., szombat 20:54
6697
A hangnem talán lehet kemény, de akkor talán az InterCom is keményebben kiszolgálhatná a vevők igényeit. Lehet, hogy válaszolnak, mert nekem is válaszoltak már, de én eredményt akarok látni, eredményt.
0
2007. április 14., szombat 12:37
16458
tényleg egy picit kemény a hangnem. az Intercom minden email-emre válaszolt, ellenben a többi kiadóval, ők legalább még válaszolnak a vásárlóknak...
0
2007. április 14., szombat 11:42
3945
semmi szükség nincs erre a hangnemre...
0
2007. április 14., szombat 11:39
19955
945. IntercomPR 4/10/2007 3:30:40 PM
Természetesen amint jogilag lehetőségünk lesz rá azonnal elkezdjük a Dreamworks filmek kiadását.
0
2007. április 14., szombat 11:23
9368
Kedves InterCom!
Mikor kezdenek el dolgozni a Dreamworks filmek kiadásán? Illetve egyéb hiánycikknek számító filmek újrakiadásán, stb. (Mert egyébként fogalmam sincs, mire kapják a fizetésüket...??? Ennyi üzleti érzékem nekem is van, mint Önöknek. Ha nem több. Önök tanultak közgazdaságtant vagy ehhez hasonló tantárgyat?)
0
2007. április 14., szombat 4:37
1158
Egyébként biztosan lesz Szlovákiában is. Oda akár ki is lehet ugrani. De időnként a kék-fehér műszaki multi árul szlovákiában kapható DVD-ket. Például a Bridget Jones-t náluk lehet(ett) kapni cseh vagy szlovák borítóval. Volt rajta magyar hang és felirat is. Reménykedjünk, hogy ezt is behozzák.
0
2007. április 14., szombat 4:30
1158
Rendelhető náluk külföldre is? Nem nagyon derül ki az oldalról.
0
2007. április 13., péntek 22:45
6697
Na, így talán egy illetékes is rá tud kattintani a honlapra : ) Sorry : )
0
2007. április 13., péntek 22:44
6697
: ) ez jó hír, ha lesz is rá pénzem, akkor majd megpróbálok én is szerezni, kösz ia tippet : )
Egyébként ezt a érdekes oldalt találtam a cseheknél s nincs okom kételkedni a szavahihetőségében:
Jurassic Park - Csehország
Minő véletlen, mind három filmen ott figyel a magyar 5.1-es szinkron s felirat. Ha ez igaz lesz, akkor bánom is én a Jursky Park feliratot meg a cseh nyelvű dobozt, végre meg lenne : ) S ha jól számoltam, úgy 4350 forint lenne : )
0
2007. április 13., péntek 22:31
14599
Amúgy a 8.-9. kivételével az összes rendelhető ugyanonnan, magyarul.
0
2007. április 13., péntek 22:30
14599
Perpill 6 fontért rendelhető Amazonról a Nemesis SE, magyar felirattal.
Én is berendeltem tavaly nyáron, mikor meguntam az ígérgetéseket. Nem bántam meg, gyönyörű kiadvány...
0
2007. április 13., péntek 21:59
6697
S ez baj, főleg úgy, hogy a StarTrek: The Original Series mind a három évad dvd kiadásán rajta vagyunk. De igaz, másfél éve nem tudják megjelentetni a ST: Nemesis-t, kérdem én, mire várnak? Tudom, jogi probléma bla bla bla. Ha az első 7 részt ki tudták hozni feliratosan, akkor most mit vacakolnak a Nemesis-el? Mert bár nekem szinkronosan van meg, de jobban érezném magam, ha menüje s rengeteteg extrája lenne, mint a másik 9-nek (igaz, hogy csak a 7, 8 van meg eddig). "Vicces", hogy sok internetes áruházban már nem (mint pl. itt) vagy már csak rendelésre kaphatóak a filmek. Úgy látszik hogy, 1. vagy sokan szeretik a Star Trek-et, vagy 2. sokan utálják s megvették előlünk. Miért érzem úgy, hogy a ST XI hamarabb lesz kapható mint a Nemesis E.V. akárcsak a die Hard esetében a 4. rész a 3-mal ellentétben. Vicces? Nem. Siralmas? Eléggé.
0
2007. április 13., péntek 21:24
19955
biztos hogy nem
0
2007. április 13., péntek 21:20
2
T. Xpress! T. InterCom! Szeretném megkérdezni hogy várható-e a következő 1-2 évben a Star Trek sorozatok megjelenése magyarul? USA-ban már régen megjelent az összes....
0
2007. április 13., péntek 17:25
17
Én örülök a tervezett sorozat dvd megjelenéseknek. (amiket már különböző médiumokban be is jelentettek) Ha lehetőségem lesz rá meg is veszek közülük párat. Köszönjük intercom, és remélem tovább bővül a lista....
0
2007. április 12., csütörtök 19:10
4956
és mondtam én, hogy nem örülök.
0
2007. április 12., csütörtök 14:36
9368
A 24-et eredeti hanggal jó nézni. Én láttam az első évadot szinkronosan és nem adja vissza azt, amit az eredeti nyelv. Egyébként meg kell mondjam, Jack Bauernek nem valami bő a szókincse, szóval talán még felirat nélkül is menne a dolog :)