Keresés

InterCom Rt.

2007. március 29., csütörtök 1:24
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 29., csütörtök 1:24
Biztos, hogy a trilogia a görög tudomány szóból származik?
Nem lehet valami latin őse?

pl a zenében:

duett
trio
quartett
quintett
sextett
... tovább nem tudom.

Ebből következően akár a sexológia is jó lehet. :-))

0
2007. március 29., csütörtök 1:12
Trilógia
Quadrológia
Quintológia
Hexológia
Hektológia...

Tri- Quad- Quint(?)-

a vicc az egészben, hogy a -logia tudományt jelent :) pl. biológia ~ természettudomány... Hexa lehet, de miért Hexa? Mi a hat teljes görög alakja? És mi az öt görögül?:)
0
2007. március 28., szerda 23:13
SZIA. Már látom. megnézem a kocsikat.
0
2007. március 28., szerda 23:13
Jólvan már látom.köszi.

HÁT- EZ Q*******************VA JÓ.
ANNYIRA ÖRÜLÖK.
0
2007. március 28., szerda 22:30
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 28., szerda 22:22
Dömi beelőzött! :-D
0
2007. március 28., szerda 22:22
Hali!

Olvass vissza is! Már írták, hogy idén nem lesz - külön megvásárolhatók! :-(

Nézz be a vicc-topicba! Tettem fel pár képet Ferrarikról, apró karcolásokkal... ;-)
0
2007. március 28., szerda 22:20
Már egyszer válaszoltak neked csak vissza kéne olvasnod. Mondjuk a 801.-es hozzászólást.
0
2007. március 28., szerda 22:05
Tisztelt Intercom!

Jurassic Park Teljes Gyűjtemény érkezik e újra? Ha igen, lesz e megint digipak?
0
2007. március 28., szerda 20:01
Érdekelne, hogy a Universaltól érkezik-e az évben bármilyen régebbi film (pl. Átlagemberek), esetleg olyan korábban már forgalmazott dvd szinkronos változata, mint a True Lies vagy csak az új filmek megjelenésére és a polcról lekerült alkotások újrakiadására számíthatunk?
Szintén a stúdióhoz kapcsolódó kérdés, hogy a Smokin  Aces (asszem Füstölgő ászok lett volna) ha már a hazai mozikba nem került, forgalomba kerül-e dvd-n?
0
2007. március 28., szerda 19:10
InterCom!

A DreamWorks filmek mikor lesznek újra kaphatók? Különös tekintettel az Amerikai szépségre...

Köszönöm!
0
2007. március 28., szerda 18:49
Jelenleg nincs tervbe véve ez a sorozat.
0
2007. március 28., szerda 18:47
a shrek 3 várhatóan késő ősszel jön, a kiadványról illetve az előző részek esetleges megjelenéseiről most kezdődtek a megbeszélések.
0
2007. március 28., szerda 18:44
a Rambo trilógia a legendák klubjában jelent meg új változat nem lesz. A Rocky sorozat szinkronosan hamarosan érkezik, eddigi ismereteink szerint egyesével.
0
2007. március 28., szerda 18:43
A Fox stúdió részéről a szinkronos kiadások várhatóak a jövőben is, díszdobozok nem, illetve extra változat idén biztosan nem.
0
2007. március 28., szerda 17:47
Jó, ha már nem tetszik a sexológia. :-)

De akkor helyesen hexalogia.
0
2007. március 28., szerda 16:45
Maradjunk a Rocky Hexológia kifejezésnél :) Meg Rendőrakadémia Hektológia :)
0
2007. március 28., szerda 12:39
Az Okostojás várható valamikor?
0
2007. március 28., szerda 12:37
Tisztelt InterCom!

Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon jó hír a Colombo tervezett kiadása. Szinte már remélni sem mertem, hogy ez nálunk megjelenik. Még egy további kiadványról szeretnék érdeklődni. A Péntek 13 sorozat megjelenik újra? Igaz külföldről beszerezhető, de én mindenképpen a magyar kiadást venném meg.
0
2007. március 28., szerda 8:36
Barbie díszdoboz. LOL :D
0
2007. március 28., szerda 3:31
"Rocky 6-ológia"

Rocky sexológia... :-))) Én azt hittem, Rocky boxoló volt. De hogy szexológus is?
0
2007. március 28., szerda 3:28
Várni lehet akármennyit. De ilyen díszdobozok nem nagyon lesznek. Sőt, semmilyen díszdobozok sem, legalábbis az Intercom nem nagyon szereti az ilyesmit. Esetleg Barbie diszdoboz lesz, kifelyezetten ínyenceknek. :-)
A már meglévő díszdobozokat sem adja ki újra az Intercom. A Hitchcock gyűjtemény például minden hónapban egy hónappal később kerül kiadásra. Nem a távoli jövőben, nem. Egy hónap múlva. Aztán, ha közeleg az idő, jön az újabb egy hónap.
0
2007. március 28., szerda 1:05
0
2007. március 28., szerda 1:03
Az "Egy asszony illata" című filmet illő lenne már kiadni, még feliratosan is...

Az a baj hogy szinte mindegyik kiadó egyetlen dologgal foglalkozik, a pénzzel. Bárki bármit is mond, ez így van, hiába is írják a sablon dumát, hogy ki milyen filmrajongó, stb.

Egyik oldalról nézve ez érthető is, hiszen ebből élnek.

Másik oldalról, viszont van sok film, amit kiadhatnának feliratos formában is (pl sok Universal/Paramount film, meg msok más, főleg a régiek), amit nem adnak ki, valószinüleg a szinkron hiánya miatt. (Szerintem). Pedig szerintem simán beleférne, így is lenne hasznuk bőven, szerintem még az sem ártana senkinek ha a nyakukon maradna az egész, Vajna úr sem nem menne tönkre(Mondjuk  hiába elnök, szerintem nem ő aki igazgatja ezt az egészet), viszont legalább sok filmrajongó megvehetné akár feliratosan is (ami sokaknak nem gond) amit szeretne.

És egy harmadik oldalról, ha az Intercomosok akkora filmrajongók lennének, tudhatnák bizonyos filmekrről, hogy mennyien megvennék, és hogy mit lenne érdemes kiadni még felirattal is. Mert véleményem szerint fogalmuk sincs az egészről, épp ezért biztosra mennek.

Csak ennek előbb előbb utóbb az lesz a vége, hogy majd kapunk egy lemezt, amire nincs rányomtatva még a cím sem, menü nem lesz rajta, extra végképp, de lesz rajta szinkron, persze egy újfajta, mert az olcsó.

Ezután magát a lemezt belerakják egy papír CD-tartóba, (tudjátok, mint amikbe az újság mellékleteket rakják, és ennek a hátoldalán lesz egy matrica a címmel, és hogy szinkronos a film. Mert más ugye nem lesz rajta.

Én egyébként azt nem akarom elhinni hogy a kiadóknak semmi közük hozzá hogy mit kapnak külföldről, hogy ők csak hozott anyagból dolgozhatnak, mert szerintem beleszólhatnak abba hogy mi legyen a hozott anyag.

Ez a hozzászólás nem csak az Intercom-nak szól, végülis nekik sem, mert úgysem veszik figyelembe, de nem is kell. Csak leírtam a véleményem.

Szoval sértésnek ne vegye senki.

Üdv

Véleményem szerint
0