A HD és Blue Ray megjelenésekkel kpcsolatban egyelőre még nincs bejelentenivalónk. Természetesen az esetleges megjelenésekről azonnal hírt adunk majd ezen a fórumon is:)
0
2007. március 12., hétfő 12:01
73
A jó, a rossz és a csúf jogai nem az InterComnál vannak sajnos. A többi kérdezett film megjelenéséről egyelőre nincs információnk.
0
2007. március 12., hétfő 9:22
950
HD kiadványoknál lefelejtettem a kérdezett stúdiókat:
-Fox -Buena Vista -MGM -Universal -Paramount
0
2007. március 12., hétfő 9:12
950
Tisztelt Intercom!
az alábbi filmek DVD megjelenéséről érdeklődöm:
-Az angliai csata -Holdkórosok -A jó,a rossz és a csúf -Mission impossible 1.rész 2lemezes extraváltozat
Blu-ray illetve HD-DVD ügyben pontosításként: -az alábbi stúdiók közül melyektől várható HD kiadvány idén karácsonyig? -csak Blu-ray vagy HD-DVD kiadványok is várhatóak e?
0
2007. március 9., péntek 22:02
13392
Hááát, ha nagyon meg akarnám magyarázni, akkor hasonlót mondanék, mint az ELECTRIFY-nak írt véleményem, hisz végül is ez is egy, már megjelent film újrakiadása lenne. Szerintem a lehető legkedvezőbb áron sem kelne el belőle még feleannyi sem, mint az első kiadásból.
Állítom ezt változatlanul úgy, hogy baromira örülnék a hazai megjelenésnek. Amúgy külföldről még sosem rendeltem, valahogy töketlennek érzem magam e témában; igaz, annyi eszem lehetne, hogy felfogjam, ez sem bonyolultabb a szemétlevivésnél, de ez már off. :)
0
2007. március 9., péntek 21:55
8260
Szerintem még kapsz belőle, ha kintről megrendeled...
Egyébként meg engem, mint vásárlót nem kell, hogy érdekeljen a jogdíj, meg a többi. Ha akarnák, meg tudnák oldani. De itt a hozzáállást sem érzem pozitívnak.. :(
0
2007. március 9., péntek 21:52
13392
Észrevettem a környezetemben, aki újonnan vásárlásra adja a fejét, az sem a 17000 Ft-os díszdobozokat stíröli először a boltban. Pl. Anyukám is elkezdett vásárolni, amikor azt látta, hogy én is teszem, de mindig úgy kell elrángatni a multikban a turiktól, és odaállítani a normális kiadványok polcához. :)
Néhány barátomat is sikerült megfertőznöm a vásárlási szokással, de csak úgy, hogy egyszer-egyszer vesznek egy Hellraisert 599.-ért, vagy egy japán horrort 990.-ért, és ennyi. :(
Azért igencsak bízom benne, hogy az általános helyzet nem ennyire elszomorító, mint amit én látok.
0
2007. március 9., péntek 21:45
7252
Na ja! Szerintem mára már vásárolnak többen is, csak hát ugye lassan nincs mit... :-(
Igazából a fekete Hitchcock doboz "izgat" - miután gyanítom megvettem a legutolsó fehér bontatlant - annyira, hogy 25eFt-ot is megadnék érte! De lehet, hogy többet is...
0
2007. március 9., péntek 21:43
13392
Szerinted az InterComot nem kúrta volna meg úgy istenesen a Paramount, ha azt látják, hogy egy fillér jogdíjat nem fizetve csak úgy árulják az extra változat készletét? :)
Legjobb tudomásom szerint ilyenkor utólagosan kiszámlázzák a magyar képviselőnek a felirat/szinkronkészítés költségét.
Mondom ezt úgy, hogy akár egy Predator-fejnyi árat is összespórolnék e kiadásra, mert imádom a filmet, és az eddigi kiadás... mondjuk úgy, hogy nem igazán kielégítő. :(
0
2007. március 9., péntek 21:39
13392
Egyszerűsítve: ha többen vásárolnának teljes áron szép kivitelezésű kiadványokat (ha nagyobb igény lenne a minőségre hazánkban, természetesen nem turkálós áron), akkor ezt a kérdést kevesebb eséllyel kellett volna feltenned. :(
0
2007. március 9., péntek 21:38
8260
A feliratos filmeket nem újból kéne kiadni. Csak mondjuk forgalmazni/feltenni a kínálatba/behozni az országba ergo megadni a lehetőséget a magyar vásárlóknak, annak a néhány mániákus gyűjtőnek, aki ide is jár, hogy minőségibb kiadványt vásárolhasson Magyarországon is. És ne kelljen mindent külföldről rendelni. Legjobb példa a Halálhajó SE. Ezzel SEMMIT nem kellett volna csinálni, csak árulni. Kíváncsi lennék, hányan rendelték meg így is Ausztráliából vagy Angliából.. Ugyanez áll pl a sorozatok (24) csomagolására is. Mivel a lemezeket itthon teszik bele-ha jól tudom, miért nem lehetett indulásnak pár száz üres digipackot kérni? Drágábban is el lehetett volna adni. Legjobb bizonyíték erre a mára már az eredeti áruk fölött kínált digipackos csomagolások.. És itt kanyarodok én is ELECTRIFY kérdéséhez.. Lesznek még ilyenek? Ha egy Odeon be mer vállalni ilyet, az Intercom miért nem?
Igazából kielégítő válaszban nem bízom, de azért előre is köszönöm... :-)
0
2007. március 9., péntek 21:35
3025
InterCom!
Egy csomó kiadáson elvan írva az 5.1 logo, olyan mintha 2.1 lenne! ILYENRE MIÉRT NEM FIGYELTEK ODA??? Mikor lesz javítva???
0
2007. március 9., péntek 21:35
13392
Én sejtem... Xpress írta egyik mostanában készült hozzászólásában, hogy egy új kiadvány a megjelenéstől számított egy-két hónapon belül fogy a legjobban. Ezen idő eltelte után már nem jellemző, hogy újabb (mondjuk) 1000 példányt sikerülne eladni egy adott címből.
A Vissza a jövőbe/Jurassic Park/Hitchcock díszdobozok egyszer már forgalomba kerültek. X db vásárló már magáénak tudhatja őket, és gyanítható, hogy mégegyszer ugyanennyi X nem kelne el belőlük még akkor sem, ha az új vásárlók ajándékba puszit kapnának érte a boltostól. :)
Azt már tudjuk, hogy (pláne a digipacknál) minden (újra)gyártáshoz egy minimális rendelés szükségeltetik, és a legnagyobb valószínűséggel ahányan gyaníthatóan beruháznának az említett kiadványokra az újrakiadás alkalmával, az a mennyiség (akár jóval) kevesebb eme rendelési menyiségnél.
A kiadó így inkább úgy döntött, kihozza az eredeti árhoz képest olcsóbban, viszont kevésbé mutatós kiszerelésben, mint hogy kockáztasson, hogy a sok drágán elkészült (ám valljuk be, igen szép kivitelezésű) készletből jó sok ott rohadjon egy idő után a raktárban, azért, hogy aztán egy készletürítő kényszerakcióval kelljen a felhalmazódott kiadványoktól szabadulniuk.
Ez csak az én agyszüleményem persze; korántsem biztos, hogy ez a valódi ok.
0
2007. március 9., péntek 20:57
7252
Tisztelt InterCom Rt.!
Az én kérdésem roppant egyszerű(egyik) és lényegretörő(másik) lesz:
HOVÁ TŰNTEK A DIGIPACK-OS KIADÁSOK? MIÉRT NEM LEHET ÚJRA ILYEN FORMÁBAN MEGJELENTETNI A RÉGEN ÍGY MEGJELENT KIADÁSOKAT?!?
0
2007. március 9., péntek 19:46
19955
biztos,hogy nem fognak listát közzé tenni,ezt ne várd
0
2007. március 9., péntek 18:55
2062
De a Hudsuckeren valóban van szinkron is. Akkor nem értem. Nem baj megrendelem kintről.
0
2007. március 9., péntek 17:16
17
Tisztelt Intercom, ha már ilyen segítőkészek! Charmed/Bűbájos boszorkák mikor jelenik meg? Megjelenik egyáltalán? Illetve szeretnék kérni (ha lehet) egy listát azz idénre tervezett sorozat (amerikai sorozatok) dvd megjelenésekről. Köszönöm segítségüket!
0
2007. március 9., péntek 17:09
52685
aktuális=aukciós
most posts by TM
0
2007. március 9., péntek 17:03
52685
Pár nappal ezelőtt egy InterComos munkatárs az érdeklődésemre azt válaszolta, hogy ez egy előre eltervezett fix számú csomag volt, és nem lesz folytatás. Úgy látszik, házon belül sincs nagy összhang ebben az ügyben. :-) Ja, azt még meg szerettem volna kérdezni, hogy az InterCom kap-e százalékot a Vatera eladásaiból? Már két olyan alkalom is volt, hogy egy éppen nem kapható filmjüket kerestem, de egyik esetben sem mondták, hogy ekkor és ekkor lesz belőle, hanem egyből a fent említett aktuális oldalra küldtek el, annak részletes kezelési útmutatóját taglalva. Számomra ez kissé furcsa hozzáállás.
most posts by TM
0
2007. március 9., péntek 16:45
6925
Mikor várható? Shane Egy hely a Nap alatt Alkony sugárút Hello Dolly A nagy kékség
0
2007. március 9., péntek 16:38
73
Az InterCom minden esetben arra törekszik, hogy szinkronos dvd-ket adjon ki. A piaci visszajelzések azt mutatják, hogy a vásárlók ezeket a kiadványokat keresik. Csupán Feliratos verzióban nem várhatóak ezek a filmek. Újbóli kiadásoknál próbáljuk elérni, hogy szinkronnal szerepeljünk a dvd-n. Pld így jönnek a régi Foxos filmek tőlünk. Tehát az egyelőre tényleg csak azt jelenti, hogy jelenleg nem várható, de nincs kizárva egy jövőbeni megjelenés.
0
2007. március 9., péntek 14:59
1185
Annyit azért lehet tudni, hogy még az idén megjelenik-e?
0
2007. március 9., péntek 14:44
170
A Hudsucker-ön szinkron is van.
0
2007. március 9., péntek 14:36
2062
A Tiffany, a Hudsucker és a Nem vagyunk mi angyalok kaphatóak kint magyar felirattal. Szeretnénk, ha nálunk is megvásárolhatóak lennének. Nem baj, hogy csak felirat van rajtuk!
0
2007. március 9., péntek 14:00
950
lehet hogy bele nyúltam a hangyabolyba????? (Dömdödömnek)