Keresés

InterCom Rt.

2006. december 28., csütörtök 19:34
Miami 1.lemezes lesz csak
0
2006. december 28., csütörtök 19:34
2.0 lesz és a 2.negyedévben várható
0
2006. december 28., csütörtök 19:32
egyenlöre nem tervezik kiadni
0
2006. december 28., csütörtök 16:58
Ne is reménykedj ;)

Egyébként az SW témához: mivel már mindegyik termék joglejárt, gondolom, akkor lesz saga-doboz, ha majd jövőre Lucas bácsi kiadja a tengerentúlon (ne feledjük, jövőre lesz az Új remény bemutatójának 30. évfordulója)
0
2006. december 28., csütörtök 15:53
Köszönöm! Bevetek minden bűbájt! ;)
0
2006. december 28., csütörtök 14:58
Akkor nemsokára teljes lesz a Te gyűjteményed is! ;-)

De hogy ne legyek nagyon OFF, válaszolok a kérdésedre is:tavaly megvettem a Cliffhanger-t, de a két műanyag korong közötti részben a ragasztóanyag olyan szemcsésnek tűnt, lejátszásnál is jelentkeztek problémák, küzdött is vele a dvd-játékos rendesen! A "TECSÓ"-ban nem igazán tudtak vele mit kezdeni, betették egy noname-es sz@rba, ami ugye még a zsíros kenyeret is lejátsza, az pedig vitte. Mivel nem volt belőle több példányuk, nem tudták kicserélni, az árát pedig nem akarták visszafizetni (pedig teljes áron vettem), ráadásul azt mondták (később kiderült, hogy hazudták), hogy a kiadó sem tud tenni semmit, ezért felhívtam a kiadót. Az InterCom-nál nagyon kézségesek voltak, elmondtam, hogy mi a problémám, visszaküldtem Nekik a filmet (a számlát vagy másolatát nem kellett),  postafordultával pedig érkezett a cserepéldány. Nos, röviden ennyi. Hívd fel őket, a többi már csak a hangnemen és a bűvös szavakon múlik! ;-)
0
2006. december 28., csütörtök 14:43
Szia ELECTRIFY!

;) Karácsony alkalmával újabb 5 rész került a gyűjteményembe, így már "csak" 8 hiányzik. Januárba nagy hajrát tervezek...
0
2006. december 28., csütörtök 14:22
Dooku Gróf!

Hogy állsz/hol tartasz a JB filmek beszerzésével? [Ez is InterCom-mal kapcsolatos!] ;-)
0
2006. december 28., csütörtök 14:19
Mert ez az InterCom-mal kapcsolatos kérdés!
0
2006. december 28., csütörtök 14:06
Ez engem is érdekelne, de miért nem a KÉRDÉSEK-be írod?
0
2006. december 28., csütörtök 13:17
Üdv!

Hibás egy filmem (Aki legyőzte Al Caponét), de nincs meg a blokk, ugyanis ajándékba kaptam a kiadványt. Milyen címre írjak mail-t, vagy inkább milyen számot hívjak egy esetleges csere ügyében? Esetleg valakinek tapasztalat? Van rá esély? Előre is köszönöm!
0
2006. december 14., csütörtök 13:28
Star Wars Clone Wars dvd (25 részes animációs sorozat) lesz Magyarországon valamikor?
0
2006. december 13., szerda 23:37
Pusztan logikai alapon kb. szept. honapban fog megjelenni a szokes. Kb. marcius-aprilis kornyeken levetiti az rtl az utso reszt. Majd gondolom mint a lostnal, aug. nyom egy gyors ismetlest a masodik evad elott. Aztan mikor kezdodik a masodik, piacra dobja az elsot dvd-n.
0
2006. december 13., szerda 19:58
Hali!
A Miami Vice csak 1 lemezs változatban fog megjelenni?? Tudja valaki??
Ja és persze a Szökést én is nagyon várom mikor jön??
0
2006. december 10., vasárnap 18:04
Már 3-an !!!

És a SZÖKÉS első évadja mikorra várható és remélem 5.1-es magyar szinkron lesz rajta!!!
0
2006. december 10., vasárnap 17:52
Jogos a kérdés, már 2en várunk.
0
2006. december 6., szerda 17:27
Kérdezném , hogy tervezik e a Csillagok Háborúja teljes (és mint tudjuk mostmár
végleges) mindkét trillogia egybe kötött DVD-s kiadását ?

Még nem vettem egyik részt sem meg , mert arra várok , hogy egy dízdobozban
tegyem a polcomra.

Nyilván eredeti szinkronnal !
0
2006. november 28., kedd 21:11
Ezúton gratulálok az InterComnak a Karib-tenger kalózai 2 igényes kiadásához. Végre megértem, hogy ők is elfelejtették a hártyavékony papírra nyomott borítót (remélem, nemcsak erre az egy kiadványra vonatkozik), amely akkor is összerogyott, ha az ember elrottyantotta magát 5 méteres sugarú körben, hát még ha igénytelen kollégák belepasszírozták virsli ujjaikkal a merev tokba.
A csomagolás csodálatos, a film meg önmagáért beszél, nem méltatom, mások úgyis megteszik helyettem is.

Grat IC, 1000 thx!
0
2006. november 8., szerda 9:21
Remelem a 24 mindegyik evadjabol van meg raktaron, mert nemreg vegre megrendeltem oket...
0
2006. november 7., kedd 16:44
Intercom ha a Múmia filmeket tudjátok forgalmazni akkor a JP gyűjtemény hol marad?
He???
Fölhívjalak benneteket telefonon??? megteszem úgy éljek. De az utolsó T-Rex tojást is kiordítom a gatyátokból.
0
2006. november 3., péntek 13:30
"Szomorú, hogy egy elmebeteg miatt egy egész ország el van zárva egy kiadó összes kiadványától."

Ebben csak a legszomorúbb, hogy annak az elmebetegnek szerintem az összes itthon kiadott Universal/DreamWorks-film ott figyel a polcán. :((((
0
2006. november 3., péntek 13:27
Meg InterCom újabban azzal hárít, hogy "jogi / technikai okok miatt" nem tudja újra kihozni a Universal-filmeket.

Aki ezt elhiszi...
0
2006. november 3., péntek 13:23
Amióta az InterComhoz került az Universal joga, gyakorlatilag megszünt a filmek forgalmazása. Szerintem azért vették meg a jogokat, hogy más ne adhasson ki Universal filmeket. Szerintem egy elmebeteg az, aki ezt a döntést hozta. Szomorú, hogy egy elmebeteg miatt egy egész ország el van zárva egy kiadó összes kiadványától.
Csak azt nem értem, egyesek miért emlegetik emiatt is az illegális kiadványokat. Mi más lehetősége van annak, aki Universal filemeket akar DVD-n nézni? Az InterCom a kalózkodás fő okozója.

Szerintem monnyon le!
0
2006. november 2., csütörtök 10:02
"Jó néhány hiánycikk mutatja,hogy lenne kereslet nívós kiadványokra,akár csak felirattal is.Persze a legegyszerűbb semmit sem kiadni."

Erre kiváló példa a Universal majdnem összes filmje, amíg volt saját képviselet, az összeset lehetett kapni, de mióta az InterCom-hoz átkerült a forgalmazási jog, azóta szinte semmi, egy-két kivételtől eltekintve).

Pedig tényleg lenne kereslet jó sok kiadványukra, pl. Hitchcock-dobozok, Vissza a jövőbe trilógia (ezen még magyar hang is van), Amerikai szépség, Spartacus, stb...
0
2006. november 2., csütörtök 9:44
Sajnos az én ismerettségi körömben is alig akad olyan ember, aki eredeti DVD-t is hajlandó megvenni. Sokkal jellemzőbb az a hozzáállás, hogy egyetlen eredeti lemezt sem vesz meg, de többszázas "gyűjteménye" van filmekből...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0