Keresés

InterCom Rt.

2010. január 24., vasárnap 17:23
Na ennek nagyon örülök. Még több Disney klasszikust BD-re!
0
2010. január 24., vasárnap 16:33
Utóbbi ősszel jön dvd-n és brd-n. :)
Most tavasszal a Dumbo jön. :)
0
2010. január 24., vasárnap 16:03
Oroszlánkirály trilógiát meg a Szépség és szörnyeteget jó lenne újra kiadni.
0
2010. január 5., kedd 12:38
Tisztelt kiadó vagy valaki aki tud valami friss!!! hírt a Millennium 3.évada kapcsán,hogy idén várható e a megjelenése mivel mostanság akciósan lehet kapni az első két évadot!!:) vagy leállt a kiadás pont az uccsó évad előtt????????? léccci írjon valaki köszi:)!!!
0
2010. január 4., hétfő 0:54
...de azért keményen dolgoznak az ügyön. :)
0
2010. január 3., vasárnap 19:57
Mesélik a vének, hogy 2007 áprilisában járt erre valaki az IC-től.
Ha szerencséd van, és kitartó vagy, az évforduló kapcsán talán megint benéz ide valaki, aki megmondja, hogy még minden képlékeny, ezért nem adhat felvilágosítást. :)
most posts by TM
0
2010. január 3., vasárnap 19:18
Várható valamikor díszdoboz a Varázslók a Waverly helyből teljes 1. évadához és a Sonny, a sztárjelölt teljes 1. évadához DVD-n? És ha igen kb. mikor? Előre is köszönöm és várom a választ!
0
2010. január 3., vasárnap 12:48
egyelőre egyben nem csak lemezenként februártól
0
2010. január 3., vasárnap 12:24
Az lenne a kérdésem, hogy a Varázslók a Waverly helyből teljes 1. évada megjelenik-e Magyarországon DVD-n díszdobozban? Ha igen, akkor mikor? Előre is köszönöm és várom a mielőbbi választ!
0
2010. január 3., vasárnap 11:25
Üdvözlet mindenkinek!

A Bones (Dr. Csont) sorozat be van tervezve valamikorra? Mert én már nagyon örülnék neki (és szerintem (remélem) nem vagyok egyedül), főleg hogy most néztem, hogy külföldön már lehet kapni 1-4 évados csomagot.

Előre is köszi!

Üdv:
nickrivers
0
2009. december 31., csütörtök 17:14
Szerintem ma már teljesen felesleges belefogni!
Inkább vigyék végig az eddig megkeztett sorozatokat!Ha nem is végig,legalább a feléig...
0
2009. december 31., csütörtök 0:52
Persze, úgy, mint 4 év óta mindig...
0
2009. december 30., szerda 1:45
Várható a X-akták című sci-fi sorozat DVD kiadása jövőre?
.....Ha már a 4400 is jön......
0
2009. december 25., péntek 22:15
Kellemes ünnepeket mindenkinek!A FLED,magyarul Ámokfutam filmröl nem lehet tudni valamit?Meg fog jelenni valamikor dvd-n vagy blu-n nálunk?Ha már volt róla szó bocs,de nem találok róla semmit
0
2009. december 15., kedd 4:34
Nem.
0
2009. december 14., hétfő 23:06
Azon tűnődtem, hogy vajon a Csillagkapu sorozat megjelenik-e idehaza?
0
2009. november 5., csütörtök 19:45
Meg is jött, amit vártam. Hihetetlen, hogy az Intercom néha jófej is tud lenni!
Köszönöm szépen, nagyon örülök neki, és hamar el is küldték!!!

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. október 30., péntek 15:53
Ezek szerint akkor az X-Men-ek sem kellenek már... :(((
0
2009. október 30., péntek 15:51
Jól van. Szerintem ott lesz egy darabig abban az áruházban, lesz időd megvenni. :-)
A képeket várjuk, jó nézegetni a szép gyűjteményeket. Majd lassan én is teszek be pár képet...
Ha netán találkoznék egyik-másik résszel, megveszem, aztán majd bótolunk. :-D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. október 30., péntek 15:49
Igazából meg se néztem :$ Kicsit költségvetésileg elszaladtam, és nem várt fordulat állt be magánéletembe, így most már odakoncentrálok :) Amúgy se lenne már hova betuszkolni a lemezeket :D Majd még lehet ma, de inkább holnap prezentálok képeket a megfelelő topikba, a gyűjteményemről :)
0
2009. október 30., péntek 15:43
Igazán nincs mit. Ezek szerint sikerült beszerezned az első két részt azon helyen?
0
2009. október 30., péntek 15:39
Köszi szépen Tadam :) Már írtam is nekik :) És el is felejtettem, hogy nem köszöntem meg az Ocean s filmekkel kapcsolatos hozzászólásodat, utólag is köszönöm :) Most egy időre leállok a filmekkel, van más, akire nagyobb figyelmet szentelhetek :))
0
2009. október 30., péntek 8:20
Ööö, izé, remélem, hogy nem, mert fogalmam sincs mi az, meg nem is kéne. :-D
0
2009. október 30., péntek 8:20
Lord Picard!

Nem kellett semmivel sem igazolnom, hanem simán írtam az Intercomnak egy e-mailt, amiben leírtam, hogy megvettem a filmet, de nem kaptam hozzá füzetet. Ők erre azt írták, hogy bizonyára kimaradt az enyémből, de nagyon szívesen küldenek egyet. Vagy menjek be a budapesti irodájukba (sajnos nem vagyok pesti), vagy pedig kipostázzák.

Javaslom, hogy Te is írj nekik egy e-mailt, hasonló történettel, hogy nem régen vetted meg, de sajnálattal láttad, hogy nem kaptál hozzá füzetet. Megkérded, nem-e lehetne kapnod neked is, ha még van nekik...
Egy hölgy készséggel válaszolt 1 munkanapon belül, szóval ezért írtam, hogy pozitívan csalódtam bennük.

Vedd fel a kapcsolatot velük: intercom@intercom.hu
Nem publikusan tudok egy közvetlen e-mail címet adni, de azt nem írom ki ide, ha nem baj. Keress meg e-mailben: orgadam@gmail.com
0
2009. október 30., péntek 1:15
Gratula :) Hol és hogyan kérted? Én se kaptam anno, 2-3 éve is van már annak, hogy megvettem, úgy emlékeztem itt, de nem találom a megrendelést :S Kellett igazolni valamivel, hogy neked megvan? :)
0