Keresés

InterCom Rt.

2006. június 12., hétfő 22:22
mondjuk durva is lett volna 2000 ft-ért odaadni ezt a remek kiadást. én még december végén szerencsére be tudtam szerezni.
0
2006. június 12., hétfő 22:13
te jártál a legjobban
nem kell idegeskedned
mondjuk most már nekünk sem:(
0
2006. június 12., hétfő 20:35
Akkor en jol jartam amikor 2e-ert megvettem hasznaltan? :)
0
2006. június 12., hétfő 16:06
Hogy az a...
Ha ezt előbb tudom, akkor (bocs xpress) elmegyek a MM-ba és megveszem. Kétlem, h egy darab is maradt volna belőle...
0
2006. június 12., hétfő 16:04
Jut eszembe, mellékesen megjegyzem, az egyik kecskeméti multi 4 millió Ft bírságot kapott nemrég, mert az akció nyitónapján nem adták akciósan a terméket, illetve nem volt valós készlet a meghirdetett akció nyitónapján.

Legyetek szívesek értessétek meg velem, hogy egy filmforgalmazó cég miért különbözik e szempontból egy bevásárlóközponttól!
0
2006. június 12., hétfő 16:01
Úgy értem, ebből rendeltek a legtöbben az utóbbi 24 órában (sőt, akár kilencedike óta).
0
2006. június 12., hétfő 16:00
Azért ez durva, hisz ha megnézitek a rendelések toplistáját, ebből rendeltek a legtöbbet.
Teljesen megértem, hogy az xpress nem vétkes az ügyben, de ma Magyarországon be lehet így hülyíteni a népet bűntetlenül.
0
2006. június 12., hétfő 15:53
Hát ez marha jó! :S
0
2006. június 12., hétfő 15:50
Idézem:

"Kedves vásárlónk!

Sajnálattal értesítünk arról, hogy az általad korábban megrendelt

Gladiátor - különleges kiadás (3 DVD)

című kiadványt a kiadó tévesen szerepeltette Universal-kiárusítás
akciójában. A meghirdetettel ellentétben nem a Gladiátor új

kiadása, hanem a régebben megjelent, egylemezes, feliratos
változatból tud csak a kiadó szállítani.

A kiadványra vonatkozó rendelésedet töröltük, mert sajnos
jelenleg semmi információnk nincs arról, hogy az ominózus 3-lemezes
kiadvány újra kapható lesz-e, és ha igen, akkor mikor és milyen áron.

Természetesen amint hírt kapunk a kiadvány beszerezhetőségéről
arról azonnal tájékoztatjuk majd vásárlóinkat.

Megértésedet megköszönve, a kellemetlenségek miatt a kiadó nevében is
elnézést kérve, üdvözlettel:

Xpress.hu"
0
2006. június 12., hétfő 15:46
Szabad tudni mit írtak?!
0
2006. június 12., hétfő 15:42
3 lemezes Gladiátor-rendelők, Ti is kaptatok az xpress-től levelet?
Ez az InterCom érdekes egy kiadó...
0
2006. június 10., szombat 14:41
:D
0
2006. június 10., szombat 14:08
Ja, de hülye vagyok hozzá, és az internet kapcsolatom is viszonylag gyenge. De azért küzdök. :-D
0
2006. június 10., szombat 13:23
hát arra várhattok
0
2006. június 10., szombat 12:34
Ezek mind kaphatoak voltak es most is azok, MM-ben van mindegyikbol.
0
2006. június 10., szombat 11:28
Remélem ezek a filmek kaphatóak is lesznek és nem csak meg lettek hírdetve, hogy akciósak. Én is rendeltem gyorsan pár dolgot amiről lemaradtam anno. pl: Cápa, Jurassic Park doboz...stb...stb
0
2006. június 10., szombat 10:47
néhány rész egy VHS-kazin pihen, szinte rongyosra nézve.
0
2006. június 10., szombat 10:34
fájlcserélő? ottan biza fent van.

0
2006. június 10., szombat 2:30
Keblemre, testvér! :-)))

Tudtommal a Vengeance Unlimited sehol sem jelent meg DVD-n, és nem is nagyon tervezik sehol. :-( Pedig nagyon-nagyon kéne, kínomban már fájlcserélőkön is keresgéltem (tudom, fujj, fujj :-DD), határozottan kevés sikerrel. :-(
0
2006. június 10., szombat 1:17
Ja, igen és ha van még olyan ember a gyűjtők között akinek még nincs meg a Vissza a jövőbe trilógia, annok most itt van (talán az útolós) lehetőség hogy beszerezze! 6.990 forint! Mire vártok még???

Talán az eredeti szinkronra... ?
0
2006. június 10., szombat 0:26
Na megtört a jég!!!! :-)))))

Újra kapható néhány Universal kiadvány, ráadásul akciós áron... Gondolom a Universal megmaradt készletéről van szó, így gyorsan le is csaptam a Cápa, meg a Gladiátor digipack-ra, mivel anno még vártam vele, és így lemaradtam ezekről...
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csalódott lennék ha mikor megérkezik kiderülne hogy ez már nem is digipack... De biztos az!
O.K. Akkor az Intercom kiárusítja a maradék Universal filmeket. Mi a következő lépés? Új kiadásban fognak ezután megjelenni ezek a filmek?

Ja, igen és ha van még olyan ember a gyűjtők között akinek még nincs meg a Vissza a jövőbe trilógia, annok most itt van (talán az útolós) lehetőség hogy beszerezze! 6.990 forint! Mire vártok még???
0
2006. június 9., péntek 21:29
"Az X-aktákra van remény 2007-ben."

Ez a hir tényleg igaz és nem akarom elkiabálni,de ha minden jól megy szinkronosok lesznek.  :)
0
2006. június 9., péntek 21:28
A régiek 1-2-3.évadok már biztos,hogy nem lesznek digipackek esetleg ha valahonnan kapnak visszaárut és abbol,de ezt nem hiszem.
0
2006. június 9., péntek 17:50
Így van, butított. -1 lemez.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 9., péntek 17:46
vape!

Szinkronos tömegtermékek jelennek majd meg.Vagyis leginkább néhány új film.
Ha ezek sem fogynak,akkor lehet,hogy egy idõ után semmi se.
0