Keresés

InterCom Rt.

2006. június 9., péntek 17:10
ha vége az akciónak és a 24 évadok visszakapják eredeti árukat akkor mi lesz?
újra elkezdik nyomni a digipakkos kiadásokat?
0
2006. június 9., péntek 16:52
Akkor a második évad nem is akciós 6990 Ft-ért, hanem egy butitott széria, amelyből kivették az extra lemezt. A 6-os tokban, hogy férme el 7 lemez az Intercom szerint?!
0
2006. június 9., péntek 16:11
Ja, még valami. egy picit off lesz. Világszerte (kivéve USA) eszméletlen sikerrel ment a Vengeance Unlimited (Igazságosztó). Tudom, már unalmas ez a lemez tőlem. Idehaza is sokan szerették.

Erre mit olvasok: a Warnernek még a terveiben sem szerepel a kiadása. Szomorú. De más nem-minősített dolgok persze zöld lámpát kapnak... :(

on
0
2006. június 9., péntek 16:02
olyan vagy, mint Jan! :)

Az X-aktákra van remény 2007-ben. Nekem azt írták, hogy ha minden ok, akkor jöhet (mondjuk ha félévente jön 1 évad, akkor az gáz).

A Csillagkapu most jön ki mindenhol újra, díszkonzervben (fémdoboz), szintén magyar cucc nélkül. Erre idehaza szerintem esély sincsen (pedig elég sok rajongója van).

Én a Grace Klinikát, Columbot, Monkot, és a fantasztikus House M.D.-t  kérdeztem (mivel az Universal azt írta, hogy kérdezzem az itthoni forgalmazót), de nem tudtak infóval szolgálni.

Ez van, ezt kell szeretni. Le vagyunk írva.
0
2006. június 9., péntek 15:27
Nagyon egyszerű, ami a retye rutya rokonoknak kell azt adják ki, ami emberek 1000-einek azt nem. Ez a lobbi. Xakták? minek. Stargate minek? Barbie ultra edition 60 lemezes bonus kiadás az jöhet.
0
2006. június 9., péntek 15:12
sajnos én már egyáltalán nem tudom, hogy mi alapján adnak ki egyáltalan valamit is...
0
2006. június 9., péntek 15:10
nem az tehet erről, aki a levelekre válaszol. így a felháborodás nem ér el ahhoz, aki tehetne valamit is az ügyért.
0
2006. június 9., péntek 15:05
Mintha nem érdemelték volna meg...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 9., péntek 14:50
A Warnernél vannak a jogok. És nem tervezik egyáltalán kiadni (mivel talán még lenne is rá fizetőképes kereslet).
0
2006. június 9., péntek 14:17
Tényleg ezt írtad nekik, hogy gané??? :) ejj...
0
2006. június 9., péntek 14:16
gané??? miket írkász te, Tadam? :D
0
2006. június 9., péntek 13:48
Most nem azért, de itt többen is írták, hogy a 2. évad 6 lemezes. Akkor miért hazdunak?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 9., péntek 13:48
Intercom válasza a 24-gyel kapcsolatban. Megkérdeztem tőlük, hogy mireföl ez a fos kiadás...

Kérem írja le pontosan milyen mínőségi kifogása adódott a 24. sorozat kiadásával?
Eddigi tapasztalataink pozitívak voltak, ezért nem pontosan értem mit hiányol?
Örömmel segítünk, ha tudjuk miben!
A gané részt részt nem mínősítem. Szerintem Ön is érzi, hogy nem civilizált módon fogalmazott. A probléma megoldás nem ott kezdődik szerintem, hogy besározzuk a másikat!
A 2. évad, 3. évad és a 4. évad is 7 lemezes.
0
2006. június 8., csütörtök 23:26
Kedves Intercom!

Az Után szeretnék érdeklödni hogy a South Park Évadjai mikor jelennek meg nálunk. Mert a környezö országokban már régen lehet kapni. Csak azon ugy nincsen szinkron. A Választ elöre is köszönöm.
0
2006. június 8., csütörtök 10:20
a Grey s Anatomy című sorozatot vajon kihozzák? sokan szidják, de szerintem egy nagyon jó sorozat. a House M.D.-t már meg sem kérdem...
0
2006. június 6., kedd 20:11
Pedig van szinkron hozzá mivel a tv-ben is lement mindegyik sorozat és azok a szinkronok eléggé jók (szerintem). És elléggé sok rajongója van ugy hogy érdemes lenne belevágniuk, de hát nem hallgatnak az okos polgárokra :(((
0
2006. június 5., hétfő 22:45
Nem kívánják nálunk megjelentetni, ahogy pl. a Csillagkaput sem. Hivatalos Intercom infó.
0
2006. június 5., hétfő 20:35
Azért a 24-ből csak behozták a negyedik évadot és tudtommal tervezik az ötödik forgalmazását is.
0
2006. június 5., hétfő 20:34
Mikor lesz újra Vissza a jövőbe trilógia??????????? LÉÉÉÉÉÉÉÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
0
2006. június 5., hétfő 20:30
Az InterCom semmit sem hoz ezentúl forgalomba,amin nincs szinkron.Így a Star Trek sorozaton is hiába van felirat...
Én egyébként nem hiszem el,hogy normáli üzletpolitikával(a lehetséges célcsoport megszólításával),ne lehetne egy tízmilliós országban bármely feliratos filmbõl legalább 2oodb-ot eladni.
Egy klasszikus filmet persze nem egy gügye lapban,"figyusz öreg" stílusban kellene reklámozni.
A Star Treknek is mennyi rajongója van...
0
2006. június 5., hétfő 19:48
Hello
Kérdésem hogy már elég sok tv sorozatot keztek kiadni és esetleg nálunk mikor kezdik kiadni a Star Trek sorozatokat legílább magyar felirattal mert odakint már régen kaphatóak. Természetesen az összes Ster Trek vonal az összes évaddal.
0
2006. május 23., kedd 18:59
Biztos, hogy nálunk is lesz.
0
2006. május 23., kedd 16:09
Nincs róla infó, hogy a régebbi Legendák klubja filmek árát nem szándékozzák-e az új LK filmek árára mérsékelni?
0
2006. május 8., hétfő 14:54
Sziasztok!

2006 októberében limitált ideig lehet majd kapni a tengeren túlon ezt a kiadványt:

http://www.amazon.com/gp/product/B000F8O35U/qid=1147085570/sr=1-1/ref=sr_1_1/103-6843555-0347037?s=dvd&v=glance&n=130

Nem tudja valaki nálunk is lehet majd kapni?
0
2006. május 4., csütörtök 23:56
szval ha vki tud olyat h az uzlethalozatok ezert barmifele megrovast kaptak es nem csak egy ejnye bejnyét akkor az irja le
vhogy nem eleg az h az intercom tanult ebbol
de köszi Dömdödöm a segitséget
0