Keresés

InterCom Rt.

2006. március 10., péntek 1:01
Érdemes volt benéznem! :)
0
2006. március 9., csütörtök 21:46
100% Szinkron + Felirat !!!!!!
0
2006. március 9., csütörtök 21:07
Ez mennyire biztos? Szinkron lesz?
0
2006. március 7., kedd 21:31
Ha már a hiánypótló alkotásoknál tartunk: vajon az első rész mikor fog végre megjelenni?
0
2006. március 7., kedd 20:46
Nem rosszindulatból írom, de aki nagyon jól tudja, hogy a vevőnek/ügyfélnek igaza van, az rögtön a (jog)szabályokkal példálózik elsőnek.
0
2006. március 7., kedd 20:29
Én is és több barátom is jeleztük az Intercomnak,hogy az utobbi 1-3 évben nagyoon is kifogásolhatóak a boritóik mind egytöl egyig. Erre azt a választ kaptuk,hogy van egy minöségi minimum és ez pont annak megfelel.Tehát bent van a szabványminimum minöségben. Én/mi mondtuk neki,hogy:" De hát...."  erre ők azt mondták nincs de hát,ez van és kész.Garantáltan nem lesz jobb minöségüek.
0
2006. március 7., kedd 19:59
Egy véletlen folytán volt szerencsém beszélni a hangmérnökkel, aki a film szinkronmunkálatainál közreműködött. Meg fogsz lepődni: ugyanez a véleménye a munkáról, mint Neked.
0
2006. március 7., kedd 19:53
Nekem most az Evil Dead 2 DVD okozott csalódást, és nem azért, mert olyan borzasztóan tré lenne, hanem azért, mert az Intercom az LK kiadványoknak tudatosan incsiklandó specifikációkat ad, valahogy úgy, hogy az ember nyála összefusson tőle a szájában. Ehhez képest viszont amit kap, az jóval szerényebb. Eleve minek DTS-t rakni egy olyan filmhez, minek a hangminősége tökéletes hűséggel adja vissza korát? (86-os filmről van szó.) Még a DD5.1 is tökéletesen felesleges, mert itt a térhatást aztán tessék gyorsan elfelejteni: a jó öreg mono VHS-hez lehetne hasonlitani. Nem biztos, hogy mindez az InterCom hibája: elképzelhetőnek tartom, hogy külföldön is ilyen kritikán aluli hanggal jelentették meg a lemezt, de a parasztvatkitást, amit főként a DTS-el csinálnak, már dühitőnek és szándékosan félrevezetőnek tartom. És akkor essen még pár szó az ugyanezen a lemezen található szinkronról: rámondással jobban jártunk volna, mert ez még félig igy is az. :) Hallgathatatlan, pocsék, első nekifutásra rábrekegett hangsáv. Akkor inkább már az angol. Amúgy ha rosszat mondtam, mondjak jó is: jó hogy eredeti képarányban ilyen hiánypótól filmek nálunk is megjelennek, a képminőség jó, a feliratok meglepően korrektek - ez is valami.
0
2006. március 7., kedd 17:59
A Paramount csinálta így...
0
2006. március 7., kedd 16:59
Nekem a legnagyobb csalódás eddig a Fekete eső volt. Ekkora szart még nem láttam. 4:3-as 2.35:1 kép, minőségre ocsmány video, surround magyar hang botrányos minőségbe, angol 5.1 magyar felirat nélkül. Ja az ilyen kiadásoktól kapok kiütést: 5.1 angol no magyar felirat + szar surround magyar szinkron.
0
2006. március 7., kedd 16:42
Hát igen, ami van...
Lásd: Tortúra
Életemben nem láttam annál szarabb és igénytelenebb kiadást, a 950-es turis kiadványok minőség szempontjából lazán odavernek neki, és most nem túlzok, komolyan mondom.

Az InterCom-ra mellesleg haragszom a katasztrofális minőségű borítók miatt is, a vadiúj kiadványok (pl. Fekete víz) borítója is egy nagy rakás lóizéje. Igazán nem ártana egy új nyomdát keresni vagy nemtom mi miatt ilyen fos.
0
2006. március 7., kedd 16:33
A válasz: Az első rész képe a film korához képest még elmegy, de a többinek sem jobb a képe szerintem. A film zenéjére még a mai napig is kiráz a hideg, ezért szívesebben hallgatnám 5.1-ben. Az extra tartalom egy nagy nulla, legalább egy extra lemez lehetne hozzá. Összességében aki szereti annak kötelező vétel, mert hát sok esetben azzal kell beérnünk, ami van...
0
2006. március 2., csütörtök 22:30
T. InterCom Rt.!

A Legendák Klubja sorozatban nem lehetne kiadni a "THE CANNON GROUP,INC. / GOLAN-GLOBUS PRODUCTION" által gyártott filmeket? Pl. Amerikai ninja sorozat, Ütközetben eltűnt sorozat; és egy régi sci-fi horror:LIFEFORCE-ÉLETERŐ. (Ez még anno a VICO-nál jelent meg, azon a csúnya citromsárga videókazin. Már csak halvány emlékfoszlányok vannak a fejemben, de akkoriban nagyon tetszett.)
Szóval van erre valami reális esély?
0
2006. február 28., kedd 18:15
Ahhoz képest, hogy a horror rétegműfaj, meglepően nagy érdeklődést láttam én is A KÖD iránt. Én a helyi khmm... gazdaságos hipermarketben vettem, a rendelkezésre álló 7 példányból egyet. Nem egészen két hét múlva egy példány volt már csak belőle. Pedig abban a bevásárlóközpontban az ilyen stílusú filmek ott rohadnak hónapokig.

Nem gond, ez így helyes! :)
0
2006. február 28., kedd 13:00
Van egy jó hirem!

Most beszéltem az Intercommal és tényleg igaz,hogy JÖN A LOST ÉS A SZÜLETETT FELESÉGEK!!!!!

Söt elindult a lobbi az X-akták megjelentetésére is!!!!!  És úgy nézz ki menni fog,legkorábban évvégén,de inkább csak jövöévben.  De legalább ez is valami!!!!  Hajrá INTERCOM!!!!!!
0
2006. február 28., kedd 10:22
Ühüm. A köd (The fog) fel- és eltűnését nehezményeztem Nekik többször is, nevezetesen, hogy tavaly nov. végén jelentették meg, de olyan kis példányszámban (gondolom én), hogy az általam látogatott helyek nem is kaptak belőle, és mire kiderítettem, mely helyek kaptak belőle, onnan is elfogyott.
Erre írták, hogy ezen a héten újra elérhető lesz a nagyobb bevásárlóközpontokban. És remélhetőleg itt is.
0
2006. február 25., szombat 18:29
Terry Potter? Az a transzexuális varázsló? :)
0
2006. február 25., szombat 16:08
Hi!

Tudtommal az Intercom adja ki Magyarországon A szállító 2 című filmet.
Mikorra várható?Nagyon megszeretnám már nézni DVD-n!!!!
Hamarabb megjelenik a Narnia krónikái,meg a Terry Potter is,mint ez a film,amit nyár vége,ősz elején adtak a mozik.

Aki tud ani valami  választ azt megköszöném!!

0
2006. február 24., péntek 19:49
Lehet tudni mi a téma?
0
2006. február 24., péntek 14:47
T. InterCom és T. Réfi Dániel!

Megkaptam a választ, nagyon szépen köszönöm és elnézést a türelmetlenségért!

Üdv!
0
2006. február 24., péntek 14:44
Ma 3-adjára küldtem el. Az elsőt még 2 hete...
0
2006. február 24., péntek 14:26
En ide irtam: intercom@intercom.hu es ket napon belul kimerito valaszt kaptam. Probald meg ujra, ha ingyenes cuccrol kuldted, akarmi is lehet.
0
2006. február 24., péntek 9:12
Kedves InterCom!

3-szor küldtem levelet a dvd@intercom és az intercom@intercom.hu címükre, de eddig még nem kaptam választ.

Ha a kutya se veszi a fáradságot, hogy visszaírjon, akkor minek bíztatják levélírásra probléma esetén a vevőket a honlapjukon?
0
2006. január 26., csütörtök 18:47
Akkor majd jönnek a sokat szidott kalózok, és megoldják szegény magyarok gondját.
Csak tudnám miért segítik őket a kiadók azzal, hogy nem tesznek feliratot + szinkront a DVD-kre. Érdekes módon VHS-en többnyire van. Kis munkával megoldják, hogy rákerüljön egy hamis DVD-re, aztán kaszálnak.
Miért jó ez a kiadóknak?
Ha meg egyáltalán nem lesz Universal DVD, még többet kaszálnak.
Hülye kiadók!
0
2006. január 26., csütörtök 9:16
Sajnos nem értek egyet veled. Nem mi fogjuk elfelejteni az Universal filmeket (mert sok jó film van a tarsojukban) hanem esetleg majd ők. Nem mindegy.
Ha ők felejtenek el minket én attól félek, hogy ismét lefelejtenek minket ismét minden kiadványukról. Nem hogy szinkron de lehet, hogy felirat sem lesz. :-(
Remélem gyorsan megegyeznek valakivel!
0