Keresés

InterCom Rt.

2006. január 26., csütörtök 5:06
érdekesnek tartom a kiadók kapcsolattartását. volt, hogy válaszoltak a kérdésemre, és volt, hogy olvasás nélkül (!) törölték. ez azért minősíti a kiadókat, szerintem.
0
2006. január 26., csütörtök 1:58
"Mire úgy tűnt volna, hogy minden szép és jó, addigra fogták magukat és megszűntek..."

Lehet, hogy jobb is. Amíg működtek, addig is olyan nehézkesek voltak. Több év kellett az induláshoz, most több év kell a tárgyalásokhoz...
Majd pár év múlva visszatérünk rá, bár addigra mindenki elfelejti még azt is, hogy voltak Universal DVD-k.
0
2006. január 25., szerda 23:50
Értem. Vajon a Universal jogokat ki fogja megvenni? Remélem a Warner vagy az Intercom..
0
2006. január 25., szerda 23:47
Nem csak Paramount nem volt, hanem Universal se. Akkor veszítette el a Dunafilm a Paramount- és a Universal -filmek video- ill. dvd-forgalmazásának jogait. A Paramount "elkelt", átvette az Intercom, viszont a Universal saját irodát nyitott, de már a kezdeteknél nehézségeik voltak, döcögött az üzem. Mire úgy tűnt volna, hogy minden szép és jó, addigra fogták magukat és megszűntek...
most posts by TM
0
2006. január 25., szerda 22:11
Szóval most a Universal filmek hiánycikkek lesznek néhány hónapig... Erről jutott eszembe hogy volt már hasonló!

1-2 éve a Paramount filmeket nem lehetett kapni hónapokig. Akkor mi is volt a téma?
0
2006. január 22., vasárnap 17:03
Tudod, mi a komoly?
Bizonyos szempontból ezt a készítők tényleg így képzelték el!
Ez egyfajta tájékoztatás azoknak, akik másolatokat készítenek. Igaz, nem találkoztam még olyan észjárással, miszerint valaki tényleg megtért volna efféle felhívás hatására.
0
2006. január 22., vasárnap 16:50
A Ne lopj figyelmeztetés tényleg nem neked készül, aki becsületesen megvette a lemezt, hanme a kalózoknak, akik legtöbbször egy eredeti DVD-ről készítik a másolatokat... Na azok szól!

Már látom is magam előtt a szitut: srác veszi elő Star Wars III-at, kezét dörzsölve teszi be a DVD íróba, elindul a lemez, megjelenik a Warning felirat... Srác arcára fagy a mosoly... Megtér... Majd bűnbánóan visszahelyezi a polcra a lemezt... :DDDD
0
2006. január 22., vasárnap 15:20
A lejjebb olvasható problémát megoldom annyival, hogy beteszem a lemezt, aztán még elmegyek szendvicset csinálni, így remélhetőleg lefut minden ilyen nem kívánatos logo meg miegyéb, mire befekszem a film elé.

Viszont igen negatív tapasztalataim adódtak a forgalmazóval az utóbbi pár hétben:

A bárányok hallgatnak - szinkronizált változat
már Ti is említettétek a problémát, vagyis a főcím fele egyszerűen elmarad, mindez 4000.- fölötti összegért

Csillagközi invázió
a borító olyan katasztrofális minőségű, mint egy vacak, kritikán aluli színes fénymásolat, mindez 5000.-ért

A cég
ugyanaz a gond, mint az előzőnél, a színek el is csúsztak, ronda, igénytelen, mindez 5000.-ért

Halálhajó és Mission: Impossible
a magyar felirat hiánya hihetetlen nagy igénytelenségre vall, nem is találkoztam még ilyennel más kiadó termékeinél, mindez darabonként 4500.- illetve 5000.- Ft-ért

Tortúra
az előzetesen feltüntetett 16:9-es képarány helyett egy csonkított 4:3-as képarány fogad, melyből pl. Frances Sternhagen nevéből kb. annyi látszik a főcímnél, hogy  ances Sternhag , mindez 4500.-ért.

ellenpéldaként a Ronin duplalemezes verzióját, az Elemi ösztön, A sötétség fejedelme, vagy a Gonosz halott 2. című kiadványokat tudnám felhozni, melyeknél majdnem tökéletesen elégedett vagyok.

Nem ártana tehát jobban odafigyelni, hisz nem 990.-es tételekről beszélünk.
0
2005. december 10., szombat 3:26
Utálom, hogyha megveszek egy DVD-t, akkor elmondják nekem, hogy másolt filmet venni bűn, nekem, aki x ezer forintot adott ki azért a filmért
Felháborító!

Milyen lenne, ha minden más termékre, nem az lenne irva a kézikönyvben, hogy örülünnk és gratulálunk, hogy a termékünket megvásárolta, hanem az, hogy hűtőt/tévét/proszívót lopni bűn

szóval szerintem ezzel hagyjanak engem békén
0
2005. november 26., szombat 16:52
?
0
2005. november 26., szombat 16:21
Nagyon várnánk már további Louis de Funes filmeket DVD-n, az eddigiek zseniálisak!
0
2005. november 24., csütörtök 20:35
2006.05. hóban valamikor kb.
0
2005. november 24., csütörtök 15:07
Nem lehet tudni mikor adják ki  24 negyedik évadját?? Ha már volt akkor bocsi!
0
2005. november 24., csütörtök 11:01
(sóhaj) a Csendszimfónia is bekerülhetne a Karácsonyi ár-őrületbe... (sóhaj)
0
2005. október 20., csütörtök 0:44
"de szerintem a szinkront készítő színészek közül már sokan sajnos nem élnek..."

Huhh, erre nem is gondoltam. :(
Viszont pofonegyszerű lenne a megoldás! Úgy kellene kiadni mint a Frédi és Béni rajzfilmeket. Rárakni a régi szinkront és csinálni rá egy újat is!
Na, ez szerintem csak akkor fog megvalósulni, ha saját magam alapítok egy céget, megveszem a jogokat és kiadom DVD-n a sorozatot! ;)
0
2005. október 19., szerda 11:08
nekem is az egyik kedvenc sorozatom volt, de szerintem a szinkront készítő színészek közül már sokan sajnos nem élnek...

jó volna, ha ez is megjelenne DVD-n, meg mondjuk a Chip&Dale, Kacsamesék... stb. stb. :))
0
2005. október 19., szerda 2:33
"Jó lenne az "MTV-s gárdát" összeszedni és változatlan szöveggel újramagyarosítani az epizódokat."

Hú hát az a szinkron nem mostanában készült, így ez szerintem majdnem lehetetlen, de én is támogatnám az ötletet! Nagyon szerettem régen...

0
2005. október 18., kedd 18:55
Mostanában kezd előjönni gyermetegi énem. Egyre szívesebben megnézném Nils Holgersson kalandjait, de jó lenne DVD-n. Úgy tudom, hogy videókazettán az Intercom adta ki, ezért teszem fel itt a kérdésemet.

Várható, hogy megjelennek Nils kalandjai DVD-n?
Francia, spanyol és egyéb országok kínálatában már ott pompázik, némelyik kifejezetten igényes kiszerelésben, jó lenne ha nállunk is kaphatóak lennének.
Még valamit viszont hozzáfűznék. Nem vagyok híve az újraszinkronizálásoknak, de ebben az esetben ha megjelenne DVD-n a sorozat, nem ártana. Úgy vettem észre, hogy a sorozat első felét az MTV szinkronizáltatta (nem mellesleg kitünően), a második felét pedig a Duna TV (ez a verzió pocsék lett (Akka női hanggal! Jaj!)) Jó lenne az "MTV-s gárdát" összeszedni és változatlan szöveggel újramagyarosítani az epizódokat.

Azt hiszem túl nagyok az igényeim, de hátha meghallgatja valaki mindet! ;)
0
2005. október 17., hétfő 15:34
Új Hír

Már november 17-én megjelenik a Világok harca kétlemezes DVD változata itthon. Az 5.1-es magyar szinkronnal ellátott, Tom Cruise és Steven Spielberg nevével fémjelzett, sci-fi bővelkedik majd az extrákban. Többek között helyet kapott a korongon egy kisfilm a film forradalmian új típusú/kinézetű idegen lényeiről illetve az alkotás egyedülálló látványvilágról, továbbá Spielberg gondolatait is megismerhetjük az eredeti, Byron Haskin által rendezett Világok Harca (1953) filmről. Ezek mellett még werkfilmet, produkciós naplókat és egy H.G. Wells hagyatékáról szóló dokumentumfilmet is tartalmaz a kiadvány. Az extrák mind magyar felirattal lesznek láthatóak.
A novemberi megjelenésekhez kapcsolódik az hír is, hogy a Galaxis útikalauz stopposoknak című sci-fi-vígjáték az előzetesen tervezett időpontnál egy héttel később, november 24-én kerül a boltokba.

InterCom
0
2005. október 6., csütörtök 1:54
OMG - Flyerz olyan mint a PestiEst, na mindegy, kutyát sem érdekli már, egy hónapja voltm ennyit az Intercomról...
0
2005. szeptember 28., szerda 15:30
aktuális
0
2005. szeptember 28., szerda 13:21
Flyerz kurrens ez mi a szösz?
0
2005. szeptember 28., szerda 10:49
Nem kell azért ennyire elsietni a dolgot...
0
2005. szeptember 12., hétfő 12:33
Üdv...
Flyerz kurrens számában láttam egyet fizet/hármat kap akciót. Tud valaki erről valamit, mert sem itt nem látok erről semmit, sem a kedvenc (nem internetes) DVD boltomban nem tudnak róla.
Köszi előre is
0
2005. szeptember 7., szerda 0:42
Köszi szépen.Már megoldódott.:)

Ma kicseréltettem a lemezt.Gond nélkül hoztam el egy másikat.Hálisten nem kötekedtek a vevőszolgálaton.Lehet nem én megyek oda vissza egyedül.Meg is néztük ott és az összes lemez jó volt az új példányban.Úgyhogy most már egy boldog karcmentes Star Wars trilogy tulaj vagyok :))))) Egyszer lehet nekem is szerencsém;)

Azért köszi az infokat megjegyzem.Hátha még egyszer szükségem lesz rájuk.
0