-boneheaD-
Az InterCom nem igazán vevőbarát, viszont a borító hibás nyomtatása az egyértelműen a vásárló megtévesztése. Határozott, ellentmondást nem tűrő fellépéssel és kulturált viselkedéssel ellenben Őket is térdre lehet kényszeríteni.
Mindenképpen napközben (ne túl korán, ne túl későn) látogass el hozzájuk, hogy ne tudjanak leppattintani a szokásos: "Már/Még nincs bent a kolléga..." dumával és ragaszkodjál hozzá, hogy ott helyben és azonnal intézkedjenek, mert különben telefonálgathatsz még a koporsóból is!!!
Előtte egyeztess, hogy biztosan bent legyen az, aki az ügyedet intézi -név/telefonszám/beosztás... stb.
Egy alkalommal addig nem tágítottam Tőlük, amíg elém nem raktak egy olyan Indiana Jones díszdobozt, amin nem volt elcsúszva a feliratokon az arany rányomás! Idegesek voltak, csúnyán néztek, de én pókerarcal ültem és vártam...
A Warner nekem a régi egylemezes Monty Pythons The Meaning Of Life helyett is adott cserefilmet, akkor amikor már a film forgalmazási jogai nem is náluk voltak, hanem az InterCom-nál!
A cserefilm pedig nem volt más, mint az Once Upon a Time in America (2 Disc Special Digipack Edition)!!!
Az is igaz, hogy felhívtam Őket és nem győztem elégszer megköszönni a korrekt eljárást és a filmet.
A lányka ledöbbent a hívásomon, mert állítása szerint még soha SENKI nem telefonált csak azért, hogy köszönetet nyílvánítson az ilyen, szinte csak rájuk (Warner) jellemző példaértékű és nagyvonalú problémakezelés ill. megoldás miatt.
Szerintem ez az egyik oka annak, hogy ilyen katasztrófális nálunk DVD-hez kapcsolódó fogyasztóvédelem is, a másik a még mindig kis számú, nem túl kitartó és felkészületlen reklamáló, a harmadik pedig, hogy nincsenek precedens értékű, példás büntetések és szankciók az olyan ügyekben, mint pl. Back to the Future Saga, vagy a folyamatosan botrányos minőségben nyomott borítók.
Sok sikert!