Keresés

InterCom Rt.

2005. szeptember 6., kedd 12:43
Én úgy tudom még kicserélik mert az egyik haveromnak még pénteken kicserélték az InterComban ugyanezért a hibáért-problémáért.
A legjobb ha viszed a blokkot,bár tőlem még nem kérték soha,de a haveromtól állandóan kérik.
Ők 9-17-ig lehet menni,de 16 óráig érdemes mert a raktárban én ugy tudom csak addig van árúkiadás.

Üdv.
0
2005. szeptember 6., kedd 0:54
Hááát nem tudom.A star Wars filmeket úgy tudom már elvileg nem is lehetne árusítani.Csak Augusztus végéig lehetett.:( Nem tudom lesz-e mire kicserélniük ?:(Még ha segítőkészek is az nem biztos hogy jelen esetben elég lesz. Vagy hogy vissza tudják-e téríteni a pénzemet ha esetleg nem ?

Még azt meg tudnád nekem mondani,hogy milyen időtájban mehetnék oda ?Mert eléggé összevissza dolgozom mostanában. :(
És azt,hogy vigyek-e magammal blokkot egyebeket ?Gondolom az kell.;)

u.i.Ezek szerint nem én vagyok az egyedüli aki így járt.Hát ettől nem lettem boldogabb.Sajnálom hogy másoknak is szaldgálniuk kell már ezek miatt a dolgok miatt :(

Előre is köszönöm a válaszodat és a segítőkészséget :)
Meg persze mindenki másnak is :)
0
2005. szeptember 6., kedd 0:37
Argento!

Fölösleges bemenned az MM-be,nem fogják kicserélni (vagy legalább is nem valószinű).
Menj be az InterCom központba (Bp.XIV.ker.Bácskai u. 28-36.) ott kifogják neked garantáltan cserélni. Nagyon normálisak és készségesek.

Sajna egyretöbb InterCom filmeknél ez a gond,pedig nem is itthon csomagolják hanem Németországban. Tudnak róla,jelezték is feléjük,de ezekszerint nem sok változás történt/történik.

Remélem tudtam segiteni.
0
2005. szeptember 6., kedd 0:30
Intercom és a minőség ?
A lehető legtávolabb állnak egymástól.
Az én SW díszdobozom alig egy éves, és már felszakadt.
0
2005. szeptember 6., kedd 0:24
Hát igen ez így is van.csakhogy este kábé 10 perccel zárás előtt vettem meg a filmet.Így is munka után mentem be oda.Hullafáradtan.Meg vettem még vagy 5 filmet mellé.Igaz azok warneresek voltak (Penge 3;JFK;Hellboy) de azok teljesen korrekt állapotúak voltak.

Csak azért kérdeztem mindezt mert múltkor ugyanígy jártam a Különvélemény és a Grease c. filmekkel is :( (ugyanaz a kiadó) és azokat sem cserélték ki.De ennél a filmnél ezt nem szeretném megismétlődni látni mivel nem vagyok milliomos,hogy újra meg tudjam venni.:(

Csak én vagyok amúgy ilyen szerencsétlen vagy más is járt már így ??:(
Nekem mindíg ki kell fognom ezeket a lemezeket ?

Nem értem.Régen az Intercomos lemezekkel soha nem volt semmi bajom.De az utóbbi 2 évben egy jópár filmjüknél találkoztam ilyen hibával.Főleg az utólag újranyomott olcsóbban kínált filmekkel.

Pár hete írtam nekik egy levelet is elkeseredésemben amiben tájékoztattam őket ezekrőla dolgokról,de még csak válaszra sem méltattak.:((( Pedig teljesen korrketül összefoglaltam nekik a dolgokat.Én tényleg sok mindent megértek amúgy,hogy dömping van meg olcsóság a filmekben,de ez tényleg nem tudom miért megy a lemezek minőségének rovására.

És könyörgöm.Jönnek a reklámjaikkal,hogy nem másolj mert az lopás.Tessék én NEM másolok és ezt kapom a pénzemért amióta 6-7 éve hűséges vevőjük vagyok.A kezdetek óta.Vagy ez számukra negatív kritika ??? Nem hinném.

Biztos én vagyok a hülye és nem állok be a sorba ,hogy párszáz ft-ért filmet írassak,hanem fanatikus gyűjtő maradtam,de ezek után elgondolkozom,hogy akkor mi az a MINŐSÉG amit reklámoznak hogy ez a jó és amiért 10 ezer FT-ot elkérnek és egy ilyen csomagolásban kapom meg?
0
2005. szeptember 6., kedd 0:02
Határozottság! És mindenképen ragaszkodj az igazadhoz. Végső esetben be kell dobni a fogyasztóvédelmi felügyelőséget, akár úgy is, hogy ott helyben hívod a tudakozót, és lekéred a számukat. Úgy, hogy az épp ellenkező MM eladó is hallja... Ez néha csodákra képes.
0
2005. szeptember 5., hétfő 23:54
Elvileg az MM-ben a vásárlás után a vevőszolgálaton kibontják a DVD-ket, pont az ilyen esetek elkerülése miatt. Mivel ez nálad nem történt meg, nem tudom, mennyi esélyed van. Sok sikert!!
0
2005. szeptember 5., hétfő 23:52
Képzeljétek el,hogy jártam ma.:(
Most vettem meg este - hosszas tépelődés után - a Star Wars trilogy díszdobozt a MM -ban.Amúgy sincsen jó tapasztataltom az utóbbi időben az IC-s filmekkel lemezügyileg,de hülye módjára nem nyitottam ki ott a díszdobozt.Igaz ,hogy fáradt voltam meg hatszázezren nyüzsögtek arra,de gondoltam majd otthon megteszem.

Félórája nyitottam ki és teljesen ledöbbentem.A birodalom visszavág lemezben egy brutális karc van,továbbá tele van ujjlenyomattal és összevissza van még további 20 helyen karistolva.

Vajon ki tudom ezt cseréltetni,ha holnap visszaviszem.Hiszen itt nem egy kétfilléres filmről van szó hanem kemény 10 ezer ft-ról :(Meg az egyik kedvenc filmsorozatomról.Mit csináljak.Végülis én minőséget és normális állapotot várok el a pénzemért mint vevő.

Csak azért kérdem,mert úgy tudom,hogy nem vállalnak esztétikai hiba miatt cserét ,de ennek a filmnek az állapota valami botrányos.:(Vagy 3 napon belül ki kell,hogy cseréljék nekem ?

Tipp ? Javaslat ? Ötlet ?
0
2005. június 18., szombat 16:05
Nem. Az IC zsírozta le nekem.
0
2005. június 18., szombat 12:53
De akkor ez nem az Intercomnak hanem a Saturnak köszönheted.
0
2005. június 18., szombat 0:10
Teljesen korrektek, levásárolhattam a DVD árát, ott, ahol vettem (Saturn). Szóval egy szavam se lehet eddig az IC-re.
0
2005. június 14., kedd 20:12
Köszönöm az infókat! Közben amúgy írtam egy e-mailt az Intercomnak, kíváncsi voltam, tudnak-e valamit mondani, és meglepetésemre gyorsan válaszoltak is: azt írta a fickó, h segítenek a lemez átcserélésében.
Namost, akkor lehet, h mégis van rajta kommentár, és egy jó példányra cserélik ki? (a B változat gondolom az, h levásárolhatom az árát, nekem tkp. ez is megfelelne) Holnap felhívom őket, kíváncsi leszek...
0
2005. június 14., kedd 12:40
-boneheaD-

Az InterCom nem igazán vevőbarát, viszont a borító hibás nyomtatása az egyértelműen a vásárló megtévesztése. Határozott, ellentmondást nem tűrő fellépéssel és kulturált viselkedéssel ellenben Őket is térdre lehet kényszeríteni.
Mindenképpen napközben (ne túl korán, ne túl későn) látogass el hozzájuk, hogy ne tudjanak leppattintani a szokásos: "Már/Még nincs bent a kolléga..." dumával és ragaszkodjál hozzá, hogy ott helyben és azonnal intézkedjenek, mert különben telefonálgathatsz még a koporsóból is!!!
Előtte egyeztess, hogy biztosan bent legyen az, aki az ügyedet intézi -név/telefonszám/beosztás... stb.
Egy alkalommal addig nem tágítottam Tőlük, amíg elém nem raktak egy olyan Indiana Jones díszdobozt, amin nem volt elcsúszva a feliratokon az arany rányomás! Idegesek voltak, csúnyán néztek, de én pókerarcal ültem és vártam...

A Warner nekem a régi egylemezes Monty Pythons The Meaning Of Life helyett is adott cserefilmet, akkor amikor már a film forgalmazási jogai nem is náluk voltak, hanem az InterCom-nál!
A cserefilm pedig nem volt más, mint az Once Upon a Time in America (2 Disc Special Digipack Edition)!!!
Az is igaz, hogy felhívtam Őket és nem győztem elégszer megköszönni a korrekt eljárást és a filmet.
A lányka ledöbbent a hívásomon, mert állítása szerint még soha SENKI nem telefonált csak azért, hogy köszönetet nyílvánítson az ilyen, szinte csak rájuk (Warner) jellemző példaértékű és nagyvonalú problémakezelés ill. megoldás miatt.
Szerintem ez az egyik oka annak, hogy ilyen katasztrófális nálunk DVD-hez kapcsolódó fogyasztóvédelem is, a másik a még mindig kis számú, nem túl kitartó és felkészületlen reklamáló, a harmadik pedig, hogy nincsenek precedens értékű, példás büntetések és szankciók az olyan ügyekben, mint pl. Back to the Future Saga, vagy a folyamatosan botrányos minőségben nyomott borítók.

Sok sikert!
0
2005. június 14., kedd 9:20
no, ezen én is bosszankodtam egy sort. persze, nyugodtan vidd vissza, ez a húzás simán belefér a vevők megtévesztése kategóriába, s akár fogyasztóvédelmig is mehetnél vele, így még szép, hogy visszaveszik tőled.
0
2005. június 14., kedd 1:55
Tsááá bonehead!
Azt tanácsolom, készítsd az ökleidet vagy az ostorod, mert ha belevágsz, nem lesz sima utad.
Amúgy mi újság Indy-fórumon (index)?
Rég jártam felétek (persze akkor sem ezzel a nikkel),
már aktuális lenne egy vizit! :-)
0
2005. június 13., hétfő 21:31
Megvettem a Kerülőutakat, amin, a borítóval feltüntetett infó ellenére nincs audiokommentár. (Igen, olvastam a dvdextrás hírt, de gondoltam, közben mégis úgy döntöttek, rákerül ez a hangsáv is - de nem.) Vissza akarom vinni IC-hez, mert így akkor inkább megrendelem külföldről - szerintetek van értelme? Milyen a tapasztalat velük, vevőbarátok, és sima ügy, vagy nagyon kell verni az asztalt?
0
2005. május 11., szerda 17:30
balián: írd be az Amerikai Taxi értékelő oldalára is...
0
2005. május 11., szerda 17:17
Az Amerikai Taxi című film dvd megjelenésének alkalmából rendezett rendhagyó dedikálás résztvevői lesznek: Görög Zita és Epres Panni topmodellek, akik a film magyar szinkronhanjai.
Az esemény helyszíne és időpontja: 2005. május 12. 17:00 óra, Westend City Center, Media Markt üzlet
0
2005. április 19., kedd 18:06
itt nem a figyelmeztetlő szövegről van szó, hanem a 2 perces reklám?spotról
0
2005. április 18., hétfő 14:28
Amúgy a másolásokkal én sem értek egyet, (párat kaptam kölcsön) ha tehetem és akciós akkor én is inkább az eredetit veszem meg. (az újságmellékletek is ezért jók:-)
0
2005. április 18., hétfő 14:26
Hát Ja, teljesen igazad van, de ez nem csak az Intercomra vonatkozik.
Én sem láttam még egyetlen olyan másolatot sem, ahol ezek a szövegek rajta lettek volna, te meg aki megveszed még tekerni sem tudod a szöveget (bár ez DVD lejátszója válogatja) ... ha ha ha. Ironikus nem?

De mint már mondtam korábban is (és ezzel sokan egyetértenek) az Intercom minőségi rátája zuhanóban, az árszintje ellenben növekvőben.
0
2005. április 18., hétfő 14:10
Szerintem a terminátor 2 belső boritója csapnivalóan rossz
0
2005. április 18., hétfő 14:06
T. Intercom!

Azért egy dolgok kérdeznék meg Önöktől (már ha ugyan olvassák ezt a fórumot), hogy nekem, aki megveszi a DVD-t, nem letőlti, nem lemásolja, miért kell megnéznem a másolásellenes kis szoptjukat? Azért adok ki x ezer forintot havonta (5 számjegy), hogy utána a pofámba vágják, ne tőlsd le?

persze a másolókat ez nem zavarja, nekik nem kell megnézni, mert ők csak magát a filmet másolják
0
2005. április 11., hétfő 10:53
Max. 1etértés a részemről!!!
0
2005. április 11., hétfő 10:40
Sziasztok. Az én általános véleményem az intercom-ról: régen szerettem őket, ők jelentették számomra a garantál minőségi filmeket, jó szinkronnal. Ez kb tini koromban volt. Ma már rá kellett jönnöm, pár e-mail váltás után amikor is kérdéseket tettem fel nekik... hogy javában lesz**ják hogy a néző mit szeretne, és hogyan. Várod a film megjelenését? nesze itt van magyar hang nélkül megveheted 6000-ért!!! És mindig mindig sírnak a "kalóz" dvd-k miatt, de azért hogy az emberek A VEVŐIK elégedettek legyenek nem nagyon tesznek semmit.
Bocs az erélyes kifakadás miatt! De már elegem van az Intercom vevői politikájából!
0