Keresés

InterCom Rt.

2005. április 11., hétfő 8:11
nem akar valamelyik kiadó intézkedni abban hogy magyarországon is elérhető legyen a Buffy - The Vampire Slayer és az Angel? legalább HUN felirattal, de a HUN szinkron a főcél.... :)
0
2005. április 9., szombat 1:51
Igazad van, én is találkoztam olyan LK-filmmel, ami iszonyúan be volt ékelődve a papírtokba, mégis ezt a (nagyon is bosszantó) "apróságot" leszámítva nagyságrendekkel pazarabb formában jelennek meg, mint az Általad említett Touchstone-filmek. Pölö a Hidalgo.
0
2005. április 8., péntek 16:00
Nem bizony! A Touchstone filmjeit tartalmazó lemezek például sorra rettenetes kivitelben jelennek meg: mind a tok, mind pedig belsö borító minösége méltatlan egy nagy kiadóhoz.

A Legendák klubja sorozat darabjai valóban szép amaray-tokot kapnak, belsö borítójuk is jó, de meg kell jegyeznem, hogy a külsö papírborító számos film (Rambo 2, Angyalszív, Elemi ösztön, Total Recall) esetében olyan szorosan tapadt a müanyag tokra, hogy alig tudtam levenni, visszatenni meg egyenesen képtelenség. (A Cliffhanger esetében ez nem áll fenn.) Nem igazán értem egyébként, hogy mi szükség van erre, hiszen a papírtok teljesen ugyanúgy néz ki, mint a belsö borító (üdítö kivétel a Terminator 2); ha csak az nem, hogy így komolyabb kiadványnak tünnek a sorozat darabjai.

Maga a sorozat amúgy blöff: több darabja egyáltalán nem legendás; egyszerüen arról van szó, hogy a kiadó ezzel a marketingötlettel akar nagyobb bevételhez jutni, és a legenda megjelölést minden általa forgalmazott Kinowelt-filmre kiterjeszti.
0
2005. április 8., péntek 11:46
Kedves InterCom Rt!

Nagy valószínűséggel úgysem reagálnak észrevételemre, de azért én mégis hangot adnék neki.
Évek óta rendszeres vásárlója vagyok termékeiknek, de az esetek 75-80%-ában elégedetlen voltam a frissen kibontott lemezek állagával, értem ezalatt azt, hogy a lemezek rendszerint karcosak voltak, a papírborító meg összevissza gyűrve. Ugyanez a probléma a többi, nagy kiadónál (Warner, Universal) elenyészően minimális esetben volt tapasztalható. Legalábbis az én esetemben.
Tegnap sikeresen beszereztem két újabb kiadványukat (Cliffhanger, Az embervadász), és örömmel konstatáltam, hogy a fent említett problémák egyik film esetében sem állnak fenn. Az igaz, hogy mindkét film a Legendák Klubja sorozatban került kiadásra, és azokkal eddig sem volt gondom, de kérdem én, miért nem lehet a többi InterComos kiadványt a Legendák Klubja-filmeket csomagoló céggel intéztetni.
Ott legalább odafigyelnek a csomagolásra. Vagy én nem tudom, miért van az egyik (kiadón belüli film) ilyen, a másik meg olyan állapotban, csomagolás után. Csak arra tudok gondolni, nem ugyanaz a csoport követi el a két dolgot.

Vagy nem lehetne-e a nem LK-s filmet borítóit hasonló, merevebb papírra nyomtatni? Nem beszélve a nyomtatás minőségéről: LK-s film szép, kontrasztos, igényes borító, szemben pl. a Tűz ócenja c. film fércmunka-szintű coverjével.

Lehet, hogy nagyon kevés, hozzám hasonló "szőrszálhasogató" van, akit a fenti problémák zavarnak egy film megvételénel, de egy kis odafigyeléssel az "igényesebb" vevőkre is oda lehetne figyelni, elvégre, nem véletlenül adunk ki súlyos ezreseket egy gyári lemez vásárlásakor. Vagy csak én gondolkodom ilyen furcsán??
Szerintem nem.

Üdvözlettel

0
2005. március 30., szerda 14:20
A Star Wars Episode I.-II. még kapható lesz valamikor?
0
2005. március 23., szerda 16:54
Sokan hiányolták a megjelenésekor a Forrest Gump szinkronos változatát! Üzenem nekik, hogy az Intercomnál nekem azt a tájékoztatást adták, hogy idén lesz! Remélem tényleg!!!
0
2005. március 4., péntek 17:52
Igen, ez a legcélravezetőbb megoldás.

Peter P:

"Akkor mondjátok meg nekem: nem is figyelnek oda a vevők kívánságaira?:("

Vhogy így. Legalábbis nekem évek óta úgy tűnik.
0
2005. március 4., péntek 16:09
A dolog nem úgy megy, hogy megmondjuk a kiadóknak, hogy mit adjanak ki és ők már intézkednek is. :] Egyébként, fel lehet hívni őket telefonon is vagy küld mail-t...
0
2005. március 4., péntek 15:57
MGM, és Paramount. Asszem mindkettő Intercom.
0
2005. március 4., péntek 15:39
Hát a baj az hogy, nem tudom hol jelezhetném a problémáimat.Az igazság az hogy, reménykedtem benne hogy, csak valaki az Intercom-tól néha-néha benézzeget ide.:(
Akkor mondjátok meg nekem:nem is figyelnek oda a vevők kívánságaira?:(
0
2005. március 4., péntek 15:09
Lehet, hogy kezdetben ez így volt, de pölö az én ilyen jellegű kérdéseim eddig megválaszolatlanok maradtak. Szerintem az illető beleunt az egészbe, legalábbis nem nagyon találkoztam IC-s illető válaszával az utóbbi időben. Vagy Te igen?

Egyébként nem akartam megsérteni senkit a mosolygásommal. Inkább az IC-t próbáltam savazni,  mert nekem eddig (leszámítva egy-két esetet) csak problémám volt velük. Legalább is, ami a segítségkérést illeti. De biztos bennem van a hiba...
0
2005. március 4., péntek 14:51
Hmmm... Az Xpress azért nyitotta meg ezeket a topicokat, mert maga a kiadó vállalta, hogy egy-egy ember tőlük figyelni fogja a kérdéseket, és alkalom adtán válaszol. Nincs min mosolyogni, esetleg ha visszapörgetted volna az oldalakat, láthattad volna, hogy sokkal pitiánerebb kérdésekre is kaptak az emberkék válaszokat.
0
2005. március 4., péntek 12:48
Csak magamban mosolygok és csodálkozom Rajtatok.
Miért várjátok, hogy az InterCom válaszra méltat bárkit is egy internetes oldalon, mikor telefonon is (pláne személyesen) simán elhajtanak, sokkal komolyabb problémával? Majd pont itt válaszolnak.... :(
De Ti tudjátok.
0
2005. március 4., péntek 12:19
Szeretném megkérdezni hogy, az Intercom Rt. birtokolja-e a Stargate és Star Trek kiadói jogokat?
0
2005. február 11., péntek 14:48
Tisztelt Intercom!
Már vagy öt éve jelent meg a "10 dolog, amit utálok benned" című film, szinkron és extrák nélkül. Várható ennek újabb megjelenése DVD-hez méltó köntösben? Az HBO-n láttam annak idején és nagyon jó szinkronja volt. Ha esetleg újra megjelenne szinkronnal és extrákkal, szívesen vásárolnék belőle.
Köszönöm!
0
2005. február 8., kedd 23:09
Tisztelt Intercom!

Azt szeretném kérdezni, hogy a közeljövőben meg fog-e jelenni DVD-n az Örökkön örökké (Ever after) című film magyar szinkronnal is?
Köszönöm!
0
2004. november 25., csütörtök 19:05
Nekem is csak vhs-en van meg.
Valakinek nincs meg dvd-n természetrsen magyar szinkronnal?
Ezt nem tervezi kiadni a kiadó?
0
2004. november 25., csütörtök 19:02
Így van. Az amazon-ról rendeltem. Az egész estés filmváltozat csak VHS-en van meg, pedig az is kijött DVD-n, de az a németeknél...
0
2004. november 24., szerda 22:34
Szerintem innen rendelte ennyiért:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002DB5N6/qid=1101328358/sr=1-1/ref=sr_1_1/103-9361631-4301400?v=glance&s=dvd
Amúgy én is megvenném, de nekem köll az a szinkron. A szinkron mega sirály volt.
Nektek meg van az ALFBÓL a film?
0
2004. november 24., szerda 22:25
Dhanny: Köszy a választ! Sajnos nekem nincsen meg semmilyen formátumban a HBO/TV3 csatornákon leadott szinkronos változat, ezért is várom, hogy nálunk is megjelenjen a DVD, de az Intercom nem válaszol...

Te honnan rendelted az R1-es változatot, és mennyiért?
0
2004. november 24., szerda 21:07
Szemlédi András, ötöslottó nyertes:

Sajnos nem adtál meg e-mail címet, ezért vagyok kénytelen itt üzenni, amiért a többiektől elnézést kérek.

Az ALF sorozat első évadja (R1) itt pihen a polcomon, és próbálom a szinkronokat összeszedni az egész sorozathoz (gondolom jön hamarosan a többi évad). Ha rendelkezel VHS-en vagy bármilyen formában a szinkronokkal, akkor jelentkezz e-mailben nálam. Köszi. Episode-guide (a pirossal jelölteknek hiányzik a szinkronjuk): http://alf.atw.hu

Amúgy a szinkront nem a TV3 készítette, hanem az HBO.
0
2004. november 24., szerda 21:06
Szemlédi András, ötöslottó nyertes:

Sajnos nem adtál meg e-mail címet, ezért vagyok kénytelen itt üzenni, amiért a többiektől elnézést kérek.

Az ALF sorozat első évadja (R1) itt pihen a polcomon, és próbálom a szinkronokat összeszedni az egész sorozathoz (gondolom jön hamarosan a többi évad). Ha rendelkezel VHS-en vagy bármilyen formában a szinkronokkal, akkor jelentkezz e-mailben nálam. Köszi. Episode-guide (a pirossal jelölteknek hiányzik a szinkronjuk): http://alf.atw.hu

Amúgy a szinkront nem a TV3 készítette, hanem az HBO.
0
2004. november 9., kedd 8:42
Optimus:

A Stargate biztosan megjelenik, ugyanis a Hollywood Multiplexekben van egy Legendák klubja-reklám, amelyben ebből a filmből van a legtöbb jelenet. Legközelebb a Dredd bírót is megfigyelem. :)
0
2004. november 6., szombat 20:59
Tisztelt Intercom!

Tudtommal a Fox hozzátok tartozik, idén augusztusban kiadták az ALF sorozat 1. évadját 4 DVD-n. Az lenne a kérdésem, hogy ez nálunk is megjelenik-e? Előreláthatólag mikor? Rajta lesz-e a "TV3 - Télen-Nyáron" féle szinkron?

Előre is köszönöm, a mielőbbi válaszotokat :)
0
2004. november 5., péntek 15:34
nekem is hamar válaszoltak t2 borító-ügyben, meg tavasszal.
0