Kedves InterCom Rt!
Nagy valószínűséggel úgysem reagálnak észrevételemre, de azért én mégis hangot adnék neki.
Évek óta rendszeres vásárlója vagyok termékeiknek, de az esetek 75-80%-ában elégedetlen voltam a frissen kibontott lemezek állagával, értem ezalatt azt, hogy a lemezek rendszerint karcosak voltak, a papírborító meg összevissza gyűrve. Ugyanez a probléma a többi, nagy kiadónál (Warner, Universal) elenyészően minimális esetben volt tapasztalható. Legalábbis az én esetemben.
Tegnap sikeresen beszereztem két újabb kiadványukat (Cliffhanger, Az embervadász), és örömmel konstatáltam, hogy a fent említett problémák egyik film esetében sem állnak fenn. Az igaz, hogy mindkét film a Legendák Klubja sorozatban került kiadásra, és azokkal eddig sem volt gondom, de kérdem én, miért nem lehet a többi InterComos kiadványt a Legendák Klubja-filmeket csomagoló céggel intéztetni.
Ott legalább odafigyelnek a csomagolásra. Vagy én nem tudom, miért van az egyik (kiadón belüli film) ilyen, a másik meg olyan állapotban, csomagolás után. Csak arra tudok gondolni, nem ugyanaz a csoport követi el a két dolgot.
Vagy nem lehetne-e a nem LK-s filmet borítóit hasonló, merevebb papírra nyomtatni? Nem beszélve a nyomtatás minőségéről: LK-s film szép, kontrasztos, igényes borító, szemben pl. a Tűz ócenja c. film fércmunka-szintű coverjével.
Lehet, hogy nagyon kevés, hozzám hasonló "szőrszálhasogató" van, akit a fenti problémák zavarnak egy film megvételénel, de egy kis odafigyeléssel az "igényesebb" vevőkre is oda lehetne figyelni, elvégre, nem véletlenül adunk ki súlyos ezreseket egy gyári lemez vásárlásakor. Vagy csak én gondolkodom ilyen furcsán??
Szerintem nem.
Üdvözlettel