Én félóra múlva kaptam választ épp most jött (igaz már levelet is küldtem nekik), íme:
Tisztelt InterCom!
Információt szeretnék kapni a majd megjelenő további 'Legendák klubja' filmekről. Válaszukat előre is köszönöm.
És a válasz:
Kedves !
A jövő évi megjelenésekről még zajlanak az egyeztetések az InterComnál.
A későbbiekben levélben tájékoztatom majd arról, hogy mikor várhatóak a sorozat újabb darabjai, amelyek elsősorban a Carolco filmjei közül kerülnek ki.
Addig is köszönöm türelmét és azt, hogy a filmjeinket választotta.
Üdvözlettel: Langó Károly sajtó manager InterCom Rt. XIV.,Bácskai u. 28-36. Iroda:467-1444 Mobil:06-20-357-77-56
0
2004. november 5., péntek 9:15
1154
Akkor én vagyok a kivétel. A múlt héten írtam nekik és 2 óra múlva jött a válasz.
0
2004. november 5., péntek 8:32
7271
Ez jó!!!! :))))
Bár inkább ne válaszoljanak, hanem kezdjenek el odafigyelni a kiadás körülményeire. A héten jártam az Universalnál, aki régen hasonlóan igénytelenül csomizták a termékeiket, de nyár óta vmi történt velük, és elkezdték hozni a Warnertől már megszokott igényességet. Ráadásul nagyon baráti áron. Jól szembedícsértem őket, aszonták, végre vki, aki észreveszi! :) Kérdésemre, hogy mi történt, azt válaszolták, elkezdtek egy picit odafigyelni!!
Kedves IC! Nálatok ezt miért nem lehet????
0
2004. november 4., csütörtök 21:47
2693
Hívjuk fel a Rendőrséget, hogy bombát helyeztünk el az InterCom Rt. székházában és ha azzonal nem hajlandók válaszolni a telefonjainkra/e-mailjeinkre felrobbantjuk őket :))))
0
2004. november 4., csütörtök 21:34
7271
Szerintem beállítják a levelezőjüket, ha Te küldesz vmit, olvasatlanul törlődjön! :))) Velem má tuti megcsinálták! Már a telefont sem veszik fel, akkor sem, ha magámszámról hívom őket. Nem tudom, honnan tudják, hogy én vagyok! Sőt, ha elmegyek a Bácskaiba, én már az épületet sem látom, csak egy üres telket! :))))
0
2004. november 4., csütörtök 20:30
2693
Na akkor napi 10 e-mailt küldök nekik :D majd csak megunják...
0
2004. november 4., csütörtök 20:29
90
Soha.
0
2004. november 4., csütörtök 20:08
2693
Majd én megmutatom nekik, mindennap küldök nekik egy e-mailt :DDD
0
2004. november 4., csütörtök 20:05
2693
Ááá, viccnek szántam. :))) De most komolyan soha senki e-mailjére nem válaszolnak? Más kiadónak már küldtem e-mailt max. 2 napon belül jött a válasz.
0
2004. november 4., csütörtök 20:00
2178
Gondolod, hogy csak úgy elárulják ezt neked?! Elég naív vagy! :]
0
2004. november 4., csütörtök 20:00
7271
Mielőtt magamra haragítanám az IC-t, amit egyébként amúgy lesz.rok, még annyit, hogy van legalább 1 ember, aki korrekt. Tőle kérek elnézést. Ha olvassa, tudni fogja, miről beszélek. :)
0
2004. november 4., csütörtök 19:57
7271
O.P., miért gondolod, hogy reagálni fognak Neked? Én is írtam már nekik a kib.szott Star Wars borítók miatt, rám se b.sztak!!! :(((((( Ennyit róluk!!!!
0
2004. november 4., csütörtök 19:05
2693
Tisztelt InterCom!
Két e-mailt is küldtem nektek az egyiket már egy hete és semmi válasz, csupán arra lennék kiváncsi mik lesznek a további filmjei a Legendák klubja sorozatnak és konkrétan szerepelnek-e köztük a Csillagkapu és a Dredd bíró című filmek.
0
2004. október 24., vasárnap 21:47
2693
Hopsz:
Hivatalos Star Trek weboldal az amazon.com weboldala
0
2004. október 24., vasárnap 21:45
2693
Dwimorberg: a First Contact és Insurrection filmek minden valószínűleg jövőre jönnek az egyik az első félévben a másik a másikban. Tippek hivatalos Star Trek weboldal itt mindig jelzik az amerikai megjelenést , amazon.com itt is figyelheted ha felkerül az adatbázisba a film .
0
2004. október 24., vasárnap 19:52
7271
Jó tanács: inkább hívd fel őket, ide úgysem válaszolnak...
0
2004. október 24., vasárnap 18:41
3
Tisztelt InterCom!
Azt hiszem sok Star Trek rajongó nevében beszélhetek, hogy mennyire örülök a Star Trek I.-VI. részeinek. A VII. részt már meg is rendeltem. Lenne egy sürgős kérdésem: a 1996-os First Contact, a 1998-as Insurrection és a 2002-es Nemesis-nek is lesznek dupla lemezes kiadásai? Ha igen mikor? Már alig van türelmem. Be tudnám szerezni külföldről is de bízok abban, hogy még az idén vagy a januárban megjelennek.
Válaszukat előre is köszönöm! Kovács Henrik
0
2004. október 2., szombat 16:35
7271
Persze, igazad van, valszeg semmi sem lesz belőle! Miért lenne? Csak tudod, hiába öregszem, vagyok olyan naív, hátha meghallgattatik az "imám"! :) Hopp, most lógott a bilibe a kezem! :)
0
2004. október 2., szombat 16:20
195
Meg lennék lepve ha lépnének valamit az ügyben még ha ezt olvasnák is. Nyáron a T2 megjelenése elött is lázadt a nép a Legendák klubja felirat miatt, hogy ne rakják rá a dobozokra (még egész értelmes javaslatok is voltak, például legyen egy matrica a csomagoláson) de azzal se foglalkoztak. Majd pont ezzel fognak ami plusz költség, munka, stb.
0
2004. október 2., szombat 15:25
7271
Drága InterCom!! (Hátha olvassátok ezt és a Star Wars topikot)
Nem lehetne esetleg a klasszikus trilógia borítóit újra nyomtatni, javítva, igényesebb kivitelben? Egyre többen panaszkodnak, hogy elégedetlenek a minőséggel. Olvassatok csak bele a fent említett SW-fórumba. Példa lehetne az Epizód 1-2, ahol igaz ugyan, hogy a gerincek szintén nem stimmelnek, de annak fényévekkel szebb a kidolgozása!! Gondolok itt az arany betétekre. Miért nem lehetett követni annak a példáját? Vagy lekoppintani a kinti verziót? Az én borítóimon pl akkora pacák éktelenkednek, mintha nyomtatás közben légy került volna a papírra! Ritka gusztustalan. Ja, meg ahogy a műanyag tokba erőltetik az illetők a borítókat!! Miért nem lehet igényesebben csomagolni?? Miért kell gyűrni?? A gerincen a szöveg csúszásáról meg a szövegbeli elírásról (Dark Vader) már nem is beszélek... Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egy kis odafigyeléssel megadni a tiszteletet ennek a kiadványnak. Vagy maradt volna az angol nyelvű borító.(Ld. Indy) Valószínűleg pusztába kiáltott szavak maradnak ezek, de hátha nem...
Köszönettel
0
2004. szeptember 13., hétfő 19:36
33
Én arra szeretnék választ kapni,hogy miért kellett a gyengébb minőségü RAMBO kópiát forgalmazni nálunk?Amit én láttam kalozba pár hónappal ezelött,annak kiváló képminősége volt.
0
2004. szeptember 8., szerda 22:23
54
Intercom, Öngyilkos szüzek dvd mikor lesz? néhányszor ment moziba, és a film paramounté. rendesen aratta a kritikai babérokat odakint, ide nem jön esetleg?
0
2004. augusztus 22., vasárnap 17:14
1431
"InterCom DVD akciók! Méghozzá milyen jó filmek"
Milyen akció?
0
2004. augusztus 22., vasárnap 14:42
397
InterCom, ugyebár a Legendák Klubja sorozatból a Jákob lajtorjája se lesz kifelejtve? :o)))
0
2004. június 26., szombat 21:35
2341
Eszméletlen jó ez az InterCom DVD akciók! Méghozzá milyen jó filmek! Gratulálok IC!