Keresés

InterCom Rt.

2004. június 24., csütörtök 12:13
Hello.

Ha illetékes olvassa kérdésem, és tud válaszolni, azt előre is megköszönöm.
A Max c. film érdekelne DVD kiadásban (VHS-en kénytelen voltam megvenni).
Mivel van Mo-i vonatkozása, nem lehetne szó arról, hogy ilyen formátumban is hozzájuthasson szerencsétlen fanatikus (pl. én)?

Köszi.
0
2004. április 29., csütörtök 12:07
"Homályosítson fel valaki: ha 1 DVD-n 16 (vagy kb ennyi) féle feliratnak van hely, akkor miért nem fordulhat elő az a logikusnak tűnő lehetőség, hogy 16 "kis piacú országnak" készítenek 1 kiadást amiből már elég sok kelhetne el."

?? hát nem ez szokott lenni? vajh miért vannak tele a dvd-k olykor cseh szinkronnal, vagy héber-szlovák-román felirattal? megkapjuk a 2-es régiónak csinált egyendvd-t.
0
2004. április 29., csütörtök 1:55
Off
Én egy nagyon sötét, műveletlen ember vagyok. Homályosítson fel valaki: ha 1 DVD-n 16 (vagy kb ennyi) féle feliratnak van hely, akkor miért nem fordulhat elő az a logikusnak tűnő lehetőség, hogy 16 "kis piacú országnak" készítenek 1 kiadást amiből már elég sok kelhetne el. Vagy 6-8 féle szinkronnal hasonló vagy nagyobb példányszámmal? Ezek az országok úgyis olyan "primitívek". hogy jó lenne nekik a szar minőségű ezeréves, de a filmhez hozzánőtt szinkronjuk (már 1 normális eredeti hangsáv mellett).
On
Gratula az Intercomnak, nem tudom, hogy az Xpress mennyi DVD-t forgalmaz tőlük, de ebben a topicban is kitüntettek bennünket 2 (vagy 3?) válasszal az eltelt néhány év alatt.
0
2004. április 29., csütörtök 1:43
Hajrá!
0
2004. április 25., vasárnap 21:36
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy nálunk is megjelenik-e a Vad vágyak Unrated verziója?
Tud valaki valami bíztatót mondani? :)
0
2004. március 31., szerda 18:51
Kösz! :o)
0
2004. március 31., szerda 17:46
Optimus Prime:

Nem hinném, hogy a Nemesis-nek lesz új változata, mivel már a mostani is elég extra, van audiokommentár, kimaradt jelenetek, 4 rövid werkfilm, stb. (meg magyar felirat). Bár soha nem lehet tudni, az ördög nem alszik! :))

Ha tényleg rendelésre adnád a fejed, előtte szólsz nekem itt? Nekem is kéne a Trek IV, V, VI angliából valahogy.

Köszi!

Mikey-Soft
0
2004. március 31., szerda 13:04
Valljuk be, jó lenne! :)
0
2004. március 31., szerda 12:56
A válasz egyszerű: Kinowelt. De talán az InterCom ennek a jogait is megvette, ha így van remélem a Director's Cut verziót kapjuk DTS hanggal.
0
2004. március 31., szerda 9:47
A Csillagkaput VHS-en a Best Hollywood forgalmazta. Ki tudja, mi van vele most.
0
2004. március 31., szerda 2:20
Kösz az infókat Mikey-Soft! Ha júliusig nem jelenik meg nálunk legalább a Star Trek IV. megrendelem az amazon-ról. Amúgy szerinted lesz a Nemezisnek 2 lemezes vagyis ahogy a Paramount nevezi 'Special Collector's Edition' változata? Mert már az első 3 ST film meg van és mind három extra változat.
0
2004. március 31., szerda 2:07
Optimus Prime:

Biztos, hogy van felirat, láttam a borító hátulját is a Trek V esetében - teszt, és borító hátoldal (cover-rückseite: www.dvdreviews.de).

A Trek VI-ról meg annyit, hogy néhány német oldalra felkerült már a DVD-teszt, és írják a magyar feliratot (untertitel: ungarisch), viszont a cseh szinkronnak nyoma veszett, helyette nekik is felirat van! - www.dvd-narr.de :)

Hogy mi nem tetszik a Nemezis magyar borítójában? Az egész úgy, ahogy van (főleg az eddigiekhez képest a felfelé írás a borító gerincén).

Mikey-Soft

Mikey-Soft
0
2004. március 31., szerda 2:02
Mikey-Soft: a Star Trek V-VI.-on is van magyar felirat, ez biztos? És mi a baj a ST Nemezis magyar borítójával?
0
2004. március 31., szerda 1:59
Ez tényleg igaz, Xpress? Jön a Hegylakó meg a Terminator 2. is és esetleg a Csillagkapura nincs esély?
0
2004. március 31., szerda 1:59
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha már van a Paramountnak hazai képviselete, akkor mi az istenért nem hozzák már a Star Trek IV, V, és VI extra változatát? Külföldön mindhárom kapható már magyar felirattal, itthon meg már halasztódik, mint a rétestészta. :((((

Lassan elfogy a türelmem, és megy az Amazonnak a megrendelés (ha meg esetleg valamikor kijön, és olyan ocsmány lesz ezeknek is a borítója, mint a Star Trek Nemezis-nek, akkor is megy az angol rendelés).

Miért húzzák az időt? Gondolom nem vagyok egyedül a kérdésemmel.

Mikey-Soft
0
2004. március 31., szerda 0:36
Az MGM filmjeit az InterCom adja ki, a Farkasokkal táncoló azonban Magyarországon nem az MGM filmje, ennek ellenére a Farkasokkal táncolót is az InterCom adja ki, de még nem tudják mikor. Jelenleg készül a lemez.
0
2004. március 31., szerda 0:35
Igaz.
0
2004. március 31., szerda 0:32
Újabb kérdés: úgy hallottam, hogy az Önök kiadásában hamarosan jönnek a Carolco Pictures olyan régvárt filmjei, mint pl. Emlékmás, Jákob lajtorjája, Angyalszív, Hegylakó, Elemi ösztön, Doors, Rambo Trilógia? Igaz ez? Ugye igaz?
0
2004. március 28., vasárnap 0:17
Mivel tudtommal az MGM filmek jogai Önöknél vannak, tisztelettel kérdezném, hogy lesz végre valami a "Farkasokkal táncoló" című filmalkotás magyarországi DVD megjelenéséből vagy esetleg érdeklődjünk közvetlenül az MGM filmvállalatnál ezen ügyben?
0
2004. március 1., hétfő 21:15
Kérlek benneteket írjatok valami biztatót a

A HOLLÓ (THE CROW - BRANDON LEE)    és a
A VASÁLARCOS (THE MAN IN THE IRON MASK - LEONARDO DICAPRIO)

magyarországi megjelenésével kapcsolatban!!!
Sírtam tegnap a tv előtt, mert volt az egyik kereskedelmi csatornán az utóbbi
és ráadásul gyönyörűen szólt a szinkronja is ProLogic2-ben.

Lécci!

Szerintem sokan megvennénk!
0
2004. február 24., kedd 8:49
Megszűnés csak nem, mert mostanság a moziban sorra látom a UIP-s előzeteseket. Azért a Universal sajátjait és a Paramount filmjeit moziban még ők forgalmazzák.
0
2004. február 19., csütörtök 18:38
De talán megszűnés még nem fenyegeti,vagy igen?
0
2004. február 19., csütörtök 8:51
Csakhogy az SPI a Miramaxra is kivetette a hálóját, a Kémkölykök 3-D-t már ők forgalmazták, míg az első kettőt a UIP.

A UIP-nek csak a moziban maradt meg a Paramount (de azokból is nagyon keveset mutatnak be, igaz, a tavalyi Paramount kínálat szinte csak buktákból állt) és a Universal (de Universalból is csak azok, amelyek a United International Pictures nevével fémjelzett produkciók, így pl. Az Amazonas kincse és A minden6ó hiába Universal, azt az InterCom forgalmazza, mert odakünn, azaz Amerikában a Universal nem mint gyártó, hanem mint forgalmazó volt csak jelen). Szóval nehéz követni azt, ami 1995 óta szegény, szerencsétlen UIP-vel történik. Mondjuk, az, ahogy forgalmazták a DVD-ket, az tényleg botrányos volt.
0
2004. február 18., szerda 19:16
Szegény Uip-Duna lassan már nem lessz mit forgalmaznia.Hiszen már az MGM-et is elvették tőle 95-ben a Goldeneye megjelenésénél.Akkor már csak a Universal,a Dreamworks,és a Miramax,no mega Dimension maradt nekik nem?
0
2004. február 18., szerda 16:09
Igen sajnos az Intercomhoz, mert amióta átvették a Paramountos filmek jogait, azóta nagyon kevés film jelent meg nálunk, és van nagyon sok olyan, ami már vagy fél éve kapható külföldön , nálunk meg még hallani sem lehet róla.(pl:Star Trek IV-V. speciális változatok.)
0