Így van. A rettegés arénája volt az utolsó UIP-s Paramount film tavaly áprilisban.
0
2004. február 18., szerda 0:12
4201
Már vagy fél éve nincs a Paramount a Uip-nál, szeptember óta pedig hivatalosan is az InterComhoz tartoznak.
0
2004. február 17., kedd 21:44
15
Ha jól tudom a Paramount az a Uip-Duna filmhez tartozik.Vagy nem így van?
0
2003. november 25., kedd 15:36
3933
Mint lentebb már írtam, bizony az én szívemnek oly kedves Hősök pokla is csúszik. Naná, mert Paramountos. Jelenleg dec. 16. a megjelenés dátuma, de ki tudja?
Komolyan nem értem, mi lehet a gubanc. Nem tud esetleg valaki egy ésszerű magyarázatot erre a dologra? Sem a Fox, sem az MGM, sem a Buena Vista kiadványok nem csúsznak (ezek tartoznak az InterCom alá), csak a Paramountosok.
0
2003. november 25., kedd 1:06
14599
Azt nem tudom, hogy miért csúszik a Nemesis, szerintem az InterCom-nál lehet valami gubanc.
Remélem a holnap (már ma) esedékes "The Core - A mag" kijön időben. Kölcsönzőben már mindkettő megtalálható.
Mikey-Soft
0
2003. november 25., kedd 0:59
2693
Kösz az infókat, Mikey-Soft. Arról nincs infód miért csúszik a ST-Nemezis, ahogy a fórumokon olvastam más Paramont-os film is bár legalább az Indy-trilógiát kiadták időben ez számomra még most is hihetelen.
0
2003. november 25., kedd 0:18
14599
Hali!
Optimus Prime:
Szerintem még van egy nagyon halovány remény, hogy tévesek az információim, bár az igazat megvallva nem látok sok esélyt a dologra a Paramount hozzáállását illetően.
Igen, egy mastert csinálnak az egész R2-re sajnos, ez az új filmeket kivéve (pl.: The Core - A mag; meg az esetleges vágott verziókat leszámítva, pl.: Indy Jones második része) bevett szokás a Paramountnál. :(((
Mondjuk én is azon vagyok, hogy ha csak angol verzióban jön ki ez a változat is, akkor megy a Blackstar-nak a megrendelés, és nézem angol felirattal, úgy legalább megértem.
Elképzelhető az is, hogy az angol és a német piacra más változat kerül, erre jó példa a szintén Paramountos "Jackass - The Movie". A német oldalon nem volt magyar feliratra vonatkozó infó, de a Blackstar-on ott volt írva a magyar felirat, és kijön itthon is ez a film decemberben.
Bár azért elég nonszensz ez a dolog, mivel eddig az extra lemez is magyarítva volt! Ha azokra tudtak feliratot tenni, akkor erre mi az istenért nem? Főleg, hogy mostmár van magyarországi képviselete a Paramountnak.
Tudom, költői kérdés volt.
Ha tudok bővebbet, mindenféleképpen megírom!
Mikey-Soft
0
2003. november 24., hétfő 23:18
2693
Ez igaz Mikey-Soft? Mindegy így is úgy is megveszem, valami angol tudásom azért van. De ez miért jelenti, hogy nálunk nem lesz felirat za egész R2 régióra egy típusú lemezt adnak ki?
0
2003. november 24., hétfő 17:15
511
Tisztelt Kiadó!
Várható, hogy itthon is kiadásra kerül az Alien Quadrilogy? Szerintem nem csak engem érdekelne!
Előre is kösz a választ: Diablo
0
2003. november 24., hétfő 16:53
14599
Kedves InterCom Rt!
Az hogy a fenébe lehetséges, hogy a Paramount megint lehagyott minket a Star Trek 6 - A nem ismert tartomány Extra változatáról?
Jövő januárban jön ki a németeknél, a www.paramount.de-n kint van a specifikáció, de a "H" betű a feliratoknál HIÁNYZIK!!!
Tudtok valamit erről? Remélem, hogy csak tévedésből nem írták ki!!!!! :(((((
Mikey-Soft
0
2003. november 21., péntek 18:56
6925
Decemberben már jön több film.
0
2003. november 20., csütörtök 9:23
3933
Kedves InterCom és Fórumozók!
Mi a fészkes fenéért csúsznak még mindig a Paramountos filmek megjelenései? Egyedül az Indiana Jones-trilógia jelent meg, ami Paramount kiadvány és az InterCom forgalmazza.
0
2003. november 14., péntek 1:19
2405
A MM-ban szó nélkül kicserélték a karcos, összetapizott lemezt :)))))))))))))) Az biztos, a jövőben mielőtt vennék DVD-t, biztosan megnézem, nem hibás-e :((((
0
2003. november 13., csütörtök 17:25
2405
Én is a MM-ban vettem, este visszaviszem, megpróbálom, hátha kicserélik :]
0
2003. november 13., csütörtök 12:53
4201
flatdeejay: Vidd vissza a lemezt oda, ahol vetted. Normális helyen kicserélik. Ha nem, akkor marad az InterCom.
Nekem eddig csak egy Hófehérkém volt maszatos (nolám, ez is InterCom), a MM-ban vettem, és ott helyben kicserélték.
0
2003. november 13., csütörtök 8:46
3495
nekem háááál istennek nem volt semmi baja az Oroszlánkirályomnak! Viszont a Különvélemény, a majmok bolygója, a mash, az álarc, a sebezhetetlen, a szörny rt, az áldott a gyermek,.... MIND 1-1-ig karcosak és ujjlenyomatosak!!! Teljesen együtérzek veled! Keresd meg, hogy mit írtam a Paramuont filmek az Intercomnál topicban! Sajnos az Intercom nagy ívből sz@rik a minőségre!!!
Ismét csak azt mondom:
Intercom SUX!!!
BudapestFilm, Warner rulez!!! <-- ők vágják, hogyan is kell DVD-t kiadni!
0
2003. november 13., csütörtök 1:34
2405
Kedves Intercom! Ma megvettem Az oroszlankiraly extra valtozatat, de amikor kinyitottam a dobozt, az 1. lemez (a 2. lemez hibatlan) tele volt karcsokkal es ujlenyomatnak latszo foltokkal. Hogy lehetseges ez?? Vagy csak a penzt veszik fel, es semmilyen minoseget nem adnak?????????? >:(((( Ki lehet cserelni a lemezt??
0
2003. november 4., kedd 22:02
72
A római vakáció (roman holiday) mikor jelenik meg?
0
2003. október 10., péntek 23:39
4
Bocs az offtopic jellegért de több aktív helyre is bevágom ezt, életbevágó!! Pedro, nincs link a nicked alatt. /Ez újmagyarul van/ Nekem pedig van egy óriási kédésem! Ha nem túl gáz, jól jönne a címed/küld az enyémre/. Tényleg fontos lenne! Előre is Kösssz!
0
2003. október 3., péntek 1:24
62
Hát reménykedjünk, hogy ez a helyzet hamarosan megváltozik, hiszen rengeteg klasszikus van az MGM birtokában, szinte minden műfajban.Jó lenne, ha itthon is kaphatók lennének.
0
2003. október 2., csütörtök 17:46
6925
Az IMDB alapján A köd 2001 óta a Kinoweltnél van. Közel két évig tényleg nagyon kevés MGM/UA film jelent meg.Talán ha minden ötödik filmre ha rákerültünk,néhány új filmre,az újabb kiadásokra és az extra változatokra.Most mintha jobb lenne a helyzet.
0
2003. szeptember 30., kedd 1:03
62
Én személy szerint arra lennék kíváncsi, hogy három MGM-es film mikor jelenik meg nálunk végre?Ezek pedig a következők: -A köd( The Fog) -Életerő(Lifeforce) -Break 1.(Breakin')
Az első kettő abszolút két horror klasszikus,amik már több mint 2 éve kaphatók, külföldön, természetesen magyar felirat nélkül, a harmadik pedig egy táncos film amit Magyarországon kb 1986 táján vetítettek is nagy sikerrel a mozik, és ez a film nem régiben jelent meg.(csak sajnos itthon nem!!)Érdekes hogy nálunk szinte alig kapni MGM filmeket (na persze a James Bondokon kívül)de talán ez az Intercom számlájára írható.Vagy nem?
0
2003. szeptember 14., vasárnap 18:51
2178
Ez valóban jó hír!
0
2003. szeptember 14., vasárnap 18:34
115
Xpress! Köszönöm a jó hírt a West Side Story dalszövegeivel kapcsolatban!!!