Keresés

InterCom Rt.

2002. október 17., csütörtök 22:08
"Az ár sajnos igazodik a stúdió által meghatározott költségekhez. Viszont nem 8500 forint, hanem 7000 forint egy lemez ára a FOX filmek esetében."

Most hülyítesz? Legalább a saját lemezeitekkel legyél már tisztában! Alien sorozat, Briliáns csapda, Az őrület határán, Moulin Rouge!, Baljós árnyak, A klónok támadása mind 8500, Rettenthetetlen 9000, Harcosok klubja, Titanic 10000. Ja, Die Hard, Örökkön-örökké meg Féktelenül tényleg 7100, de akkor sem kellene jogtalanul meghazudtolni szegény cs-robertet.

Komolyan sajnállak titeket, hogy a legnagyobb seggfej stúdiók maradtak nálatok (pölö: Disney).

Moziügyben: nem vártam érdemi választ, szerintem nincs is értelmes magyarázat (kötségmegtakarítás?).

"Köszi a tippet a Ghost in the Shell-hez."
Nincs mit. Van bőven.

Jégkorszak DVD: Whoa! Az első szinkronos FOX DVD! Geszti Digital 5.1.
0
2002. október 17., csütörtök 20:38
Köszönöm a választ!
0
2002. október 17., csütörtök 13:26
Kedves Fórumosok!

Alább válaszolok a kérdéseitekre.

Kedves decreto! (11)

Az MGM filmeket mi jelentetjük meg.

A kecskeméti mozi valóban az InterCom Rt.-hez tartozik, ettől függetlenül nem az én területem és ez nem az a fórum, ahol beszélni érdemes. Szerintem az Xpress.hu a DVD kiadványokról szól leginkább.

Köszi a tippet a Ghost in the Shell-hez.

Kedves GG! (12)
A Mulholland Drive DVD megjelenése valószínű, de még nem biztos.

Kedves ebcsont before! (13)

A dollár trilógia sajnos nem várható a közeljövőben, mert a stúdió sem tervezte eddig erre a területre.

A Simpson-gyűjtemények sora folytatódni fog a 2003 elején. Sajnos csak felirattal.

Kedves Lóbelt! (14)

Jégkorszak DVD. Magyar szinkonnal valóban és csomó extrával. Kölcsönözhető november 14-től, megvásárolható november 26-tól.

Kedves cs-robert! (15)
A Kéjutazás DVD valószínüleg 2003 első negyedévében fog megjelenni. Egyébként a VHS és a DVD megjelenés nem mindig történik automatikusan egyszerre.

Kedves cs-robert! (16)
Az ár sajnos igazodik a stúdió által meghatározott költségekhez. Viszont nem 8500 forint, hanem 7000 forint egy lemez ára a FOX filmek esetében.

Kedves Don! (18)
A Pánikszoba DVD a Warner Home Video Magyarország filmje, ezért a megjelenésről az Ő oldalukon kellene érdeklődni.

Az "elveszett" filmek ügyében mi is szeretnénk tenni, de sajnos jogi problémák miatt ezek továbbra is "elveszett" filmek maradnak. Nagyon remélem, hogy mégis megtörténik csoda...

Kedves down! (20)
A Miniszter félrelép DVD jövőre várható. Ezen felül tervezzük más magyar filmek DVD történő kiadását is. Kedd óta lehet például megvásárolni a 6:3 című filmet.

Kedves Jim Kirk! (31)
A Mulan DVD moratórium alatt van és még sokat kell várni az újboli megjelenésre.

Kedves K.Zoli! (34)
A Pearl Harbor rendezői változatát sajnos nem jelentethetjük meg, mert a Disney kis országok számára kérésünk ellenére sem gyártja.

Kedves Guy! (35)
Még egyszer szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy az MGM/UA filmekek nem az InterCom forgalmazza. Mi forgalmazzuk és novemberben is jó pár MGM DVD lát majd napvilágot, ahogy eddig is. Sajnos a közeljövőben nem tervezi az MGM az általad kért két filmet DVD-n megjelentetni.
A Die Hard 3 DVD jövőre várható magyar szinkronnal.

Kedves Dante! (36)
Mi is!

Kedves hiccusz! (37)
A Hét mesterlövész lesz DVD-n, sajnos még nem tudjuk mikor.
A Die Hard 3 DVD jövőre szinkronnal.
A Ne szólj száj! DVD decembertől kölcsönözhető és megvásárolható.

IC DVD

0
2002. október 16., szerda 15:24
Én azt szeretném tudni, hogy a Farkasokkal táncoló mikor jön ki nálunk? Ha jól tudom, MGM-es, úgyhogy akkor Ti foglalkoztok vele. R2-ben már megjelent a rendezői változat '98-ban, de csak német és angol nyelv volt rajta, jövő év elején meg az amcsiknál is megjelenik egy extra változat.
Valamit lépni kéne, ez nagyon jó film!
Üdv, sixxdog
0
2002. október 16., szerda 13:33
Szeva Intercom!

Hét mesterlövész /MGM/? Die Hard 3 (Buena Vista)? Ne szólj száj /Fox/? (a VHS már rég kint van)

Igazság szerint nem tudom minek tépem itt a nyálam, ha az Intercom csak 2 hetente írogat valami egysorosokat...  Azért próba "cseresznye".
0
2002. október 15., kedd 21:43
Madárfészek... imádom:)
0
2002. október 15., kedd 21:11
MGM/UA filmeket nem az Intercom forgalmazza???Ha igen akkor a Szóljatok a köpcösnek! és a Madárfészek DVD-s megjelenése várható-e??Die Hard 3 (Fox+Cinergi készítette)megjelenik valamikor??Szinkron mellékes lenne ezen filmek esetében???
0
2002. október 13., vasárnap 19:51
Hello. szeretném megtudni hogy a Pear Harbor rendezöi változatát tervezitek-e megjelentetni!? és hogy mikor??
0
2002. október 11., péntek 10:44
2oo3-ban jön majd az aladdin, 2oo4-ben pedig az oroszlánkirály. addig még lehet aludni párat...

magyar kultúra? szerintem, nem is létezik már. már a rendszerváltás előtt elkeződött az idegen-majmolás: a töke tele volt midnenkinek az egy helyben toporgó, morózus és eléggé elfogult kultrúrendszerrel. merész dolog volt nyugat felé fordulni, bersze, hogy mindenki arra kacsingatott. aztán mikor már nem volt akadály, pillanatok alatt mindenki mértéktelen adaptálásba fogott: zene, film, életfelfogás: mind-mind rákattant a nyugati tömegcikkekre, s az ott létező szerényebb, de az évek során rendesen megszilárdult alternatív hozzáállást majdhogynem figyelmen kívül hagyta. a zene tévékből é rádiókból, a kereskedelmi adókból ezért árad a mocsok [legújabb népbutító szenny: las ketchup song, áááá :], s bizony itt ez az elfogadott. ágálni lehet ellene, de szélmalomharc. amúgy szerintem jobb is, ha az igényesebb dolgok megmaradnak pult alatt: ha felkapná a divathullám, egyhamar szétcincálná. így volt ez pl. a drum and bass zenei stílussal: amíg underground dolog volt, a partyk és a zenék se szigorúan üzleti megfontolásból készültek, ma pedig már hozzá lehet öltözni - nem utolsósorban ezért menő a kölkök között, a megjelenések meghatványozódtak, a minőség pedig durván zuhant. ha most hirtelenjében mindenki rákattanna hazánkban az anime-okra, akkor a piacot elárasztanák a pokémon és a dbz filmek, a legtöbb ember úgy sem vágná, mi a jó abban, ha a főhős vmi hatalmas biomechanikus hús- és szervtömeggé mutálódik... ami peidg a megjelenéseket illeti: a magyar dvd-k árszinvonala úgy is pofátlanul magas, a dvd-k régiókódját ki lehet szűrni, angolul meg ajánlatos tudni, sz'al a nálunk létező elég vékonyka ilyetén igényeket nyugodtan ki tudjuk elégíteni külföldről is nevetségesen alacsony áron [battle royale DTS 5 amcsi dollárért, hát ez vicc :], a magyar piacot meg hagyjuk, hadd menjen csak arra, amerre akar.
0
2002. október 11., péntek 5:10
Haha! Ezt a témát már én is pedzegettem. Európában már kijött 2 éve, arról jól lemaradtunk, sőt azóta már moratóriumban van, vagyis a Disney egy év után kivonta a piacról. Bár az InterCom a kérdésemre nem volt hajlandó egyenes választ adni (hogy nekem mennyi bajom van veletek), csak valami olyasmit, hogy "hát... hmm... ja... a Disney kiadásokra néha... hmm... sokat kell várni", gyanítom, hogy nekünk is szépen ki kell böjtölnünk a moratóriumot, mert hogy néz az ki, hogy nálunk lehet kapni, az angoloknál vagy a németeknél meg nem. Aztán majd úgy 2007-ben nagy kegyesen megsajnálnak minket egy egylemezes, pro-logic-szinkronos, felirat nélküli kiadással. Szemét pénzéhes banda.

Amerikában bezzeg nincs moratórium, az Amazontól akár most is meg lehet rendelni azonnali szállítással.

101 kiskutya, Pinokkió, Herkules dettó.
0
2002. október 11., péntek 4:12
Hi InterCom!

Még egy kérdésem lenne, a Mulan című rajzfilm mikor várható DVD-n?
Az egyik utolsó olyan Disney rajzfilm, ami tetszett. :)
0
2002. október 10., csütörtök 18:10
Veled vagyok Tyler! Sajnos nálunk semminek nincsen igazán kultusza, mindig csak az aktuális "menő" dolgok vannak, ezeket lehet eladni. A nagyközönség meg gyakorlatilag nem rendelkezik önálló ízléssel és gondolkodással, azt eszi amit a multik a médián keresztül a szájába tömnek. És akinek megvan a magához való esze, és nem hagyja magát sodorni az árral, azt esetleg kiközösítik. Ez az élet minden területére igaz, legyen szó gyorskajáldákról, multiplexekről, fitnessztermekről, politikáról, de leginkább arra a zeneiparra jellemző, amelyből már évekkel ezelőtt teljesen kiábrándultam.

A kibaszott lemezkiadók olcsón legyártják a hulladék zenéket a fillérekért összegányolt és sztárrá marketingelt senkiktől, aztán addig nyomatják a rádiókban és a zenei tévékben, amíg a sok eltompult agyú diszkópatkány meg nem veszi a pofátlanul magas áron. Aztán persze verik a seggüket a földhöz amikor - állítólag a kalózkodás miatt - 5%-kal csökken a bevételük. Nem inkább arról van szó, hogy megjön az emberek esze?

Mindenki harácsol, a lehető leggyorsabban akar minél több pénzt megkeresni. Hetente bemutatnak 2-3, néha 5-6 filmet is. Ki a fasznak kell ennyi film, már elnézést? Több filmet többe kerül elkészíteni, a nagy részük hulladék, bukás, de ha a sok között van 1-2 ami anyagilag sikeres (mert jó drágán adják), az fedezi a költségeket.

Warner és Metropolis: először is a film nem volt moziban - hála az InterComnak - Hasonlóan az Iron Giant-hoz (ismét egy mínusz pont a sok közül az InterComnak), bezzeg a Fox-féle sci-fi-hülyeség (Titan AE), ami ránézésre bukás, az mehet a moziban. Másodszor, szép dolog a Warnertől, hogy behozza azt a lemezt, amire a Columbia reflexből rápakolta a magyar feliratot, de ha el is akarja adni, akkor ennél egy picit többet kell tennie annál, hogy 2 hónap csúszás után szép csöndben kihozza, tekintve, hogy a rajongók száma elenyésző, mások meg azt sem tudják mi ez. Persze a piac megteremtése nem biztos, hogy a Warner feladata, de valakinek fel kell vállalnia, különben nincs kinek eladni a lemezeket. Addig is marad az import, amivel mindössze két probléma van: hála Hollywoodnak kaptunk egy jó kis régiórendszert amit sajnos a legtöbb jogtulajdonos ki is használ. Másrészről az is jó lenne, ha a vámon kevesebbet baszakodnának, mind időben, mind pénzügyileg.
0
2002. október 10., csütörtök 8:57
Xpress.hu!
"...de sajnos ugyanilyen arányban nő a kalózlemezek száma is."

Na éppen ezért kellene a kiadóknak egy picit rugalmasan kezelni az árakat és lépni addig amíg nem késő.Mert a végén úgy járnak mint az audio cd-kel.Emlékezzetek csak!A CD piac indulásánál minden szívfájdalom nélkül kitapsoltuk a jogtiszta szoftverek árát.Azután a lemezek a kiadók kapzsisága miatt
egyre drágábbak lettek,a cd írás pedig egyre olcsóbb.Nem volt nehéz a választás :a 4-5 ezer forintos tiszta anyag vagy pár száz forintért szinte ugyanolyan minőségben a kalóz korong.A pénztárca sajnos igen nagy úr,és
volt már nálam tökéletes minőségben film SVCD-n.Nem tudom az összes kedvencemet ilyen árak mellett megvenni.Talán ha nem  6-9 ezer ft a között,hanem 5e ft alatt mozogna a piac,akkor el lehetne felejteni az SVCD-t.
Szóval TISZTELT KIADÓK!  Amíg nem késő.......

Bocsi a pici OFFért!

0
2002. október 10., csütörtök 1:25
állatira nem értem, hogy nálunk miért csak az igénytelen, a szar, a rossz, a gagyi a menő, a divat. miért?! mindegy, reménytelen eset teljesen. kár.
0
2002. október 10., csütörtök 1:20
na pontosan erre utaltam az egyik hozzászolásomban az igénytelenségre és az anti izlésre ami divik ebben az országban és ezt nem csak a filmekre értem. sajnos. bár ezen lehetne változtatni, mert érdekes, hogy ez csak kicsiny országunkban van igy...
0
2002. október 10., csütörtök 1:17
Majd kérdezd meg a Warnert, hogy mennyit adtak el a Metropolisból :(
Aztán szorozd meg a kapott számot ötvennel és megkapod azt a mennyiséget, aminél pont nullszaldós lenne a kiadás.
0
2002. október 10., csütörtök 1:10
áhhh, én nem művészfilmeket akarok, hanem az IGAZI BÜNTETŐ FILMEKET, amiket szerte a világban készítenek. pl.: donnie darko, dog soldiers, battle royale, hong kong legends kiadások, sok-sok animet, brutálisan jó ázsiai filmeket, amores perrost, ilyesmiket.
0
2002. október 10., csütörtök 0:57
A nagy stúdiókat képviselő kiadók nem válogathatnak. Azt forgalmazhatják, amit a jogtulajdonos lehetővé tesz számukra. A legnagyobb baj nem is ez, hanem az, hogy nem úgy adhatják ki a filmeket, ahogyan akarják. Az egyik legjobb példa a Fox - az InterCom nagyon jól tudja, hogy szinkronnal többet lehetne eladni egyik-másik filmből - sőt azt is tudja, hogy valamivel olcsóbban is nagyobb darabszámot lehetne értékesíteni, de nincs lehetőségük az önálló gondolkodásra - pontosabban csak egy nagyon szűk kereten belül.
Az "igényes" filmek megjelenéséhez pedig piacra van szükség. Hiába olcsó viszonylag 1 DVD előállítása, ha 1000 db. alatt nem áll szóba veled a sokszorosító-üzem. Ennyit meg sajnos közepes tömegfilmekből lehet eladni idehaza, művészfilmekből csak néha-néha.
A lejátszóval rendelkezők száma napról-napra nő, de sajnos ugyanilyen arányban nő a kalózlemezek száma is. A filmkínálat is többszöröse a néhány évvel, hónappal ezelőttinek, miközben a fizetőképes piac nem növekedett ilyen mértékben, így ma a nagy címekből is arányaiban kevesebbet lehet csak eladni, mint korábban.
0
2002. október 10., csütörtök 0:00
nos nekem mindkét film megvan r1-ben elég régóta. nem is ez itt az igazi bajom, hanem végig nézve a hazai és nemzetközi (maradhatunk csak az R2-es kiadásoknál) borzalmas a film kinálat. minden tiszteletem és dicséretem az ariel, budapest film, odeon kiadóké (szegény kinoweltet az isten nyugosztalja), akik mernek a másban gondolkozni és ki is adják ezen filmeket elképesztően baráti áron, de a tököm tele van már azzal a mocsok áradattal és mérhetetlenül pofátlan kapzsiságal amit a többi kiadó folytat. hangsúlyozni szeretném felölem árulják nyugodtan a sok szemetett, de nem lehetne (csak egy kicsit, könyörgöm) az igényesebb, értékesebb és főként jobb filmek felé is fordulni?!
0
2002. október 9., szerda 22:47
tyler: szerintem ezúttal sem arról van szó, hogy senki nem akarja kiadni ezeket a filmeket. Ha lehetne, én lennék az első, aki vállalkozna a kiadásukra, és biztos így van ezzel az összes kiadó is. Csak éppen a jogok másnál vannak, és egyelőre úgy néz ki, nem eladók :(
0
2002. október 9., szerda 22:27
1Ti sem akarnátok lépni valamit az "elveszett" filmek ügyében pl. Seven, T2??1 - minek nálunk csak az igénytelen szemeteket adják ki. a magyar.-on kapható filmek kb: 80%-a a videotékák legalsó, legeldugotabb polcain porosodó filmek szinvonalát üti meg. az meg, hogy erre van kereslet minösíti a kurva ország sivár izlését.
0
2002. október 9., szerda 20:43
Mikor várható a Miniszter félrelép DVD-n, esetleg tervezitek-e más magyar filmek kiadását?
0
2002. október 9., szerda 18:47
A Columbia filmeket a Warner forgalmazza DVD-n. Náluk érdeklődj!
0
2002. október 9., szerda 15:35
Hello Intercom!

Én a Panik room után szeretnék érdeklődni, (tekintettel arra, hogy a mozikban ti mutattátok be) mikor kerül kiadásra? Lesz superbit-es formátum itt is?
MÁS:
Ti sem akarnátok lépni valamit az "elveszett" filmek ügyében pl. Seven, T2??
köszi
0
2002. október 9., szerda 13:07
vagy az ausztráloktól.. ott még olcsóbb is..:)
0