Keresés

Nagy durranás (szinkronizált változat)

2020. július 22., szerda 1:00
https://www.youtube.com/watch?v=4CQ7kiDSePM
0
2018. július 13., péntek 17:09
A Farkasokkal táncolóra hivatkozás nagyon jó volt,  mint ahogy a ceruzaelemes poén is, de az elsővel ellentétben az az angolban is így szerepel (Ne felejtsd el a ceruzaelemeket).
0
2018. július 13., péntek 17:04
Valami ilyesmi volt az egyik, hogy

Antall József: "Azannya!"

:)
most posts by TM
0
2018. július 13., péntek 16:39
A feliratokra emlékszem, a plakát csak rémlik. :)
0
2018. július 13., péntek 16:38
Köszi! :)
most posts by TM
0
2018. július 13., péntek 16:38
Bár a plakátfeliratok lehet, hogy a Haláli fegyverén voltak - régen volt. :)
most posts by TM
0
2018. július 13., péntek 16:28
Mivel én ezt a filmet nem láttam moziban, csak házimoziban, így az emlékeim szerint szerepelnek benne, bár az is lehet, azok még a VHS-emlékeim. :) Ha gondolod, megnézem majd, de csak vasárnaptól vagyok otthon.
0
2018. július 13., péntek 16:25
Arra emlékszik valaki, hogy moziban a halandzsa indián szöveget (pl. "Dakota Iowa Nebraska") egy fergeteges plusz magyar feliratozással tették még viccessebbé? Pl. "Vasfarokkal Táncoló vette ezt neki" meg hogy "majd hozz ceruzaelemet" stb. Nem tudom, hogy ezek szerepelnek-e a kiadványon. Egyébként az eredeti magyar moziplakát - amelyiken négyen tisztelegnek - is további kreatív humorokkal volt tűzdelve, közéleti személyiségek (pl. az akkori miniszterelnök, Antall József) fiktív filmkommentárjaival. Ma már igazi kincs, ha valakinek ez a gyűjteményében van. :)
most posts by TM
0
2018. július 12., csütörtök 19:58
Az Ifjú Frankensteint kihagytad Mel Brookstól, száz éve nem kapható...
0
2018. július 12., csütörtök 15:44
Jók ezen DVD-n is. Bár az Airplane 1-ből és a Robin Hoodból jó lenne gy szinkronos kiadás. Egyébkétn hogy sorra vegyem a klasszikus paródiákat:

Csupasz pisztoly
Csupasz pisztoly 2 1/2
Csupasz pisztoly 33 1/3
Airplane!
Airplane! 2.
Top Secret!
Haláli fegyver
Robin Hood - A fuszeklik fejedelme
Drakula halott és élvezi
Sziki-szökevény
A báránysültek hallgatnak
Horrorra akadva
Horrorra akadva 2.
Horrorra akadva 3.
Drágám, add az életed!

Ezeket ismerem és vannak a gyűjteményemben, eddig! Három vagy négy kategóriába sorolnám. Ugye vannak a Zucker-testvérek filmjei Csupasz pisztoly trilógia, Top Secret!, Airplane!. Abrahms filmjei Nagy durranás 1-2., Sziki-szökevény(?). A Mel Brooks parióák Robin Hood, Drakula és persze a klasszikus Űrgolyhók.  Meg persze az egyéb Leslie Nielsen filmek, bár az újabb filmjeit nem láttam Csupasz pisztoly az űrben, Superhero Movie, stb. A Bújj, bújj ördög! filmjét nem tudom hova tenni. Paródia is kicsit, nem is.
0
2018. július 12., csütörtök 1:25
Ezek bizony gyűjteménybe való alapművek. :)

Amennyiben BD változatban is megfelelő számodra, mindhármat meg tudod vásárolni a "ZÖLLD" áruházban.
0
2018. július 11., szerda 14:29
Az első film végén a szereplőknél meg befigyel Elvis. :D Szerintem szándékos.
Jó hogy ez a két film is bekerült készletkisörpő akcióba, így gyorsna berendeltem őket.
Így már a paródiák soraiból csak az Űrgolyhók hiányzik a gyűjteményemből.
0
2011. november 8., kedd 17:29
Az azért poénos, hogy a lemez szitázásán a második rész plakátjáról is befigyel Topper Harley! :O
0
2008. október 18., szombat 18:00
Tényleg rajta van az előzetes? Mert a twinpack kiadáson nincs - vagy csak én nem találtam.
0
2007. augusztus 14., kedd 15:45
Nah végre! Ideje volt már! Gondolom, hogy az eredeti szinkron lesz rajta. (más szinkronja nincs is)
"- Negatív C és negatív D kategóriájú védelmi egységek állnak a rendelkezésükre. Emellett ott vannak a légvédelmi és navacsima ütegek. Bármilyen nagyerejű támadást visszavernek."
- Fogalmam sincs, miről beszél, Phil. Fingom nincs róla."
0