Keresés

Az idő urai (2 DVD) - Limitált extra digipack kiadás (DVD)

2007. szeptember 12., szerda 19:46
hujjuj mi lesz akkor majd ha megjelenik a 3 lemezes remény rabjai?:DDDD
0
2007. szeptember 12., szerda 19:24
Fantasztikusan szép!
Nagy köszi! :)
0
2007. szeptember 12., szerda 18:21
légyszi tegyetek fel egy képet a kiadványról. lécci-lécci!
0
2007. szeptember 12., szerda 17:43
Az ilyen kis bravok olvassák inkább a bravot.
0
2007. szeptember 12., szerda 17:37
bravo kritikájára reagálnék:
A film természetesen szuper. Alapmű! Ám már elöző év végén elérhető volt neten, miután a francia kiadásra tett szinkront "róka".
ezt a helyedben nem reklámoznám. ugyan mindenki tudja, hogy létezik ilyen verzió, de ez nem törvényes változat, a most megjelent dvd teljesen legális munka.
Nagyon vártam már. 1. A lemezeken megfolyás látható...még nem néztem végig, egyenlőre mennek.
mármint a szitázással van baj vagy a másik oldallal? mert ha az utóbbi, akkor az nem megfolyás, csupán elszíneződés, elég gyakori jelenség, a lejátszást tudtommal egyáltalán nem befolyásolja.
2. a "nagy" ajándék egy sima A4-es méretü fekete-fehér vázlat rajz...gondolom ez csak beharangozás volt, és több év mulva is benne lesz.
ebben sincs semmi meglepetés: miliméterre pontosan meg lett adva, hogy mekkora lesz a kép, s az sem lett eltitkolva, hogy ez egy kézi vázlat (ami az esetek túlnyomó részében fekete-fehér), amit viszont hernádi úr pár hete készített kifejezetten ehhez a kiadáshoz, azaz sehol máshol nem fellelhető. és csak és kizárólag EBBEN a változatban lesz benne.
3. oké, a doboz jól néz ki, bár érdekes volt, hogy a "hátsó boritó" rész egy papir csak, azt hittem a dobozon van, ár igy is dizájn-os, a kis képekkel.
az nem a borító része, hanem egy booklet: a borítón adatok helyett egy újabb grafika szerepel.
4. Hát a képért nem a Corner filmet kell dicsérni, mert az a sima francia (ami persze tökéletes)
akkor viszont nem értem, miért adtál rá két csillagot. illetve a problémádat sem értem: talán újra össze kellett volna vágni a filmet? a létező legjobb minőségű transzfer lett megszerezve, ami radásul szélesvásznú tévékre van optimalizálva adatvesztés nélkül.  de hát írtad: tökéletes.
5. menü valóban magyar animált, de hogy a film elején lévő szövegek, meg se a feliratok a végén nem magyar az GYALÁZAT! Ezt nem gondoltam volna!
ez a probléma is megmosolyogtató. ez egy francia film, ami magyar kooprodukcióval készült. nem igazán tudok olyan filmet mondani (néhány rajzfilmet leszámítva), ahol lefordították volna a title és end creditset magyarra. nem várhatod el a kiadótól, hogy sufni tuning módjára belenyúljon egy filmbe, s átirogasson dolgokat, ami ez által veszít az értékéből.  
Simán a francia kiadás, rádobva a magyar hanggal...ez már fél éve a polcomon figyel, általam készitett boritóval.
simán a francia kiadás? lássuk csak: magyar borító, magyar szinkron, egy órás magyar nyelvű dokumentumfilm exkluzíve ehhez a kiadáshoz, magyar nyelvű trivia track a film teljes játékideje, magyar felirat az összes extrán, ajándék vázlat, s mindez legalálisan. gondolkodjunk már el...
oké van extra lemez, de azon se sok a képek, meg ilyesmi...doku. filmet még nem néztem.Szóval, simán kiadva a francia filmet...hát ez SZÉGYEN!Nesze a népnek MAGYAR 25 éves jubileumi kiadás!
azért ezek után kíváncsi lennék, te hogy képzelsz el egy MAGYAR 25 éves jubileumi kiadást.
0
2007. szeptember 12., szerda 17:34
bravo:
a véleményeddel ill. a hozzáállásoddal nem vitatkoznék, mert az mindenkinek a maga dolga, de hadd kérdezzem meg: hogy jön össze a kiadvány képének értékelésénél adott két csillag ezzel: "Hát a képért nem a Corner filmet kell dicsérni, mert az a sima francia (ami persze tökéletes)"..?Üdv
0
2007. szeptember 12., szerda 17:13
hamarosan lesz egy egylemezes változat is jóval olcsóbban.
0
2007. szeptember 12., szerda 17:10
az úgy volt, hogy az első szállítmány elővételben elfogyott, de hamarosan jön a következő. :)
0
2007. szeptember 12., szerda 15:49
Hoppá! Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb filmje! Nagyon szép a történet, viszont számomra 8 évesen iszonyúan félemetes volt - hetekig felriadtam utána.Helyenként kimondottan sokkolt.Ezt csak azért írom ide, hogy megjegyezzem: kisebb gyerekeknek nem való, ahhoz túl megrázó! Talán tíz-tizenkét éven felülieknek ajánlhatnám. Ugyan gyerek a főszereplő, de nem gyerekfilm.
Ezért a pénzért nagyon sok, de egy-kétezer forintért mindenképpen megvenném! Már csak nosztalgiából is!

0
2007. szeptember 12., szerda 15:40

SZÁLLÍTHATÓ: KB. 1-5 NAP

Hoppá!
:-)
0
2007. szeptember 12., szerda 0:15
aki már megkapta képket gyorsan pls.!!
0
2007. szeptember 11., kedd 18:27

SZÁLLÍTHATÓ: AZONNAL;)
0
2007. szeptember 11., kedd 18:11
ezzel minden nő így van :)
0
2007. szeptember 11., kedd 13:39

na igen... elolvastam egy kicsit, mert nem mindegy, hogy cm vagy mm... :D de akkoris szuper, már aligvárom, hogy megjöjjön.
0
2007. szeptember 11., kedd 13:38
Komolyan mondom úgy várom már, hogy megérkezzen, az szinte már nem is emberi. Rögvest állítom össze a csomagot amint elérhető és ha azt látom "A csomagod összeállt" otthagyok csapot-papot és megyek mint a távirat a Szövetség utcába.
Ráadásul félre van rakva egy Angyalok Amerikában dvd is, így igen értékes kis pakkom lesz! Yippiiiiijjjjjjáááááááááááééééééé!!!
0
2007. szeptember 11., kedd 13:26
tulajdonképpen nem annyira óriási az a plakát (már ami a méretet illeti), amúgy igen, az első szállítmány valamennyi példányához hozzá lesz csomagolva.
0
2007. szeptember 11., kedd 12:59

Sziasztok! Minden extra változathoz jár ezaz óriásplakát? Mert ha igen az nem semmi...
0
2007. szeptember 11., kedd 12:44
Remek, én már nagyon várom!
0
2007. szeptember 11., kedd 12:44
:-))))
0
2007. szeptember 11., kedd 12:10
aha, kéthetes beutaló sopronkőhidára. :)
0
2007. szeptember 11., kedd 12:00
jama, ilyen exkluzív cucc esetleg lesz mellékelve A remény rabjai-hoz?:) (bár így is egy jól megpakolt kiadványt kapunk)
0
2007. szeptember 11., kedd 2:51
ha helyesek az információim, megérkezett az első szállítmány, holnap el is jut az xpresshez, s ha minden igaz, akkor szerdán már rá is tehetjük a mancsunkat.
0
2007. szeptember 5., szerda 13:40
Nos, akkor számomra ez a legjobb hír a kiadvánnyal kapcsolatban!
most posts by TM
0
2007. szeptember 5., szerda 13:38
Ha így van, akkor lehet, hogy a dvd hangja profibb lesz (nagyon örülnék neki!), s nem történt bűncselekmény, sajnos a jelenség ettől függetlenül igaz.
most posts by TM
0
2007. szeptember 5., szerda 13:36
akkor nem hiszem, hogy ugyanarról lenne szó: a restaurációra mindössze 1-2 héttel ezelőtt került sor.
0