Keresés

Vaskabátok (DVD)

2008. január 28., hétfő 10:56
Bocs, de épp lejátszóba volt úgyhogy megnéztem neked Rainbow. A szinkronban azt mondja: "Ez övön aluli volt", a dvd felirat pedig ezt írja: "Szivatsz vagy húzol?" .
0
2008. január 28., hétfő 0:11
Köszönöm. Addig igyekszem valahogy átvészelni az éjaszkát a tudatlanságban és a fene nagy kíváncsiságban. :)
0
2008. január 28., hétfő 0:08

Holnap megnézem, ígérem :-) !
0
2008. január 28., hétfő 0:03
Nos, 15. jelenet, mikor Danny-nél vannak és Danny a két dvd-t mutatja Nick-nek. Először Nick azt kérdezi, Danny szerint melyik tetszene neki jobban, mire Danny, hogy ő úgy értette, melyiket nézzék meg előbb. Na, aztán amit Nick mond ( 49.21 -nél) - Te most ugratsz? - kb ez lehet, ha szó szerint fordítom. De mi van a magyar szövegben?

Megnézed nekem????
0
2008. január 27., vasárnap 23:56
:))

Mindjárt megkeresek egy részt, mondom perc / másodpercre. Arra szeretnélek kérni, nézd meg nekem, ott hogy van a magyar szöveg.

Rögtön mondom, csak meg kell találnom ...
0
2008. január 27., vasárnap 23:51

Szivárvány! Nékem megvan..........
0
2008. január 27., vasárnap 23:47
Egy vállakozó szellemet keresnék, akinek megvan a magyar kiadás.
Segítség kellene, a magyar szövegből lennék kíváncsi egy részletre. Ha valakinek volna ideje és kedve segíteni, örülnék! :)
0
2007. november 1., csütörtök 1:10
A film zseniális DE, a felirat csúszik és a menü egy idő után elég idegesítő.
Ami nagyon jó hír, a kommentárhoz is van magyar felirat és minden extrához.
0
2007. október 29., hétfő 20:53
Ez tényleg nagyon állat!
0
2007. október 29., hétfő 20:11
Nagyon jó ötletes menüje van!!!!!

0
2007. szeptember 28., péntek 1:32
Egyetértek, nekem is nagyon bejött a film moziban, alig várom már az október 24.-et. :)))
0
2007. szeptember 28., péntek 0:26
Most volt szerencsém az angol kétlemez kiadáshoz és meg kell mondjam, nagyon jó volt újra látni ezt a filmet! Sok új poént fedeztem fel benne, ezt egyszerűen nem elég egyszer látni! Csak megemlítem, hogy az angol kiadás kép referenciaértékű, régen láttam ennyire éles és zajmentes képet. Az 5.1EX remekül szól, tényleg kihasznál minden hangfalat, minden apró zörej kristálytisztán hallható.

Egyelőre csak a filmet láttam, de még rengeteg felfedeznivaló van a kiadványon. (Az extrák sok tekintetben megegyeznek a magyar kiadás extráival)

Magas színvonalú kiadvány, mégha "mezei" amary tokban is van, de ez sokadrangú kérdés. Remélhetőleg a magyar kiadványra sem lesz panasz.

Ezt a filmet birtokolni és sokszor nézni kell, mert mindig találunk benne valamit, amin nagyon lehet nevetni!!
0
2007. szeptember 5., szerda 16:46
Ez a kérdés költői? :)
0
2007. szeptember 5., szerda 16:34
Universail film ? Ha ez jön a King kong bővített miért nem?Az is Kultfilm mint ez.
0