Keresés

Odaát - 1. évad (6 DVD) (DVD)

2007. szeptember 13., csütörtök 14:47
Igen:-)
0
2007. szeptember 13., csütörtök 13:08
Egyre jobban tetszik a sorozat. Egyszerűen nem lehet abbahagyni. Már második napja kelek úgy mint egy élőhalott. Reggelente a tükörbe nézve úgy érzem akár rám is vadászhatnának a srácok. :)

SPOILER veszély!

Valaki aki végignézte mondja már el, hogy az első részben történteket megoldják e az 1. évad folyamán a srácok, vagy ezt elhúzzák a 2.évadig, mert ez nagyon érdekelne. Csak egy igent, vagy nemet kérnék válaszul, mert többre nem vagyok kíváncsi. :)
0
2007. szeptember 13., csütörtök 11:42
a spanyol nyelv maga az extra :))))
0
2007. szeptember 13., csütörtök 10:28
az adatlap szerint nincs is spanyol nyelv a kiadványon! akkor mit keres az extrán spanyol nyelv?
0
2007. szeptember 13., csütörtök 0:56
Első lemez hamar ki lett végezve nálam. Pedig már legalább negyedszer látom -és csak másodszor szinkronnal :)
Nekem tetszik, hogy csak 3db slim tok van és nem 6. A Szívek szállodája elég vastagnak tűnik és ez jobb is, mert legalább kisebb helyen is elfér. És nekem Spongya Bob-bal ellentétben tetszenek a slimek boritói :)) Stílusosak. Nézésre sarkalnak.
Az epizódok képei gyönyörűek és a hang is remekül szól -nem egy 2.0-ás sorozatomat veri hangban és néhol picurkát megdolgoztatja a házimozirendszeremet -bár ez lehet csak azért van mert már nem mai gyermek és kezd megöregedni :). A szinkron pedig másodjára nem is tűnik már annyira rossznak az elején sem. Amit nem értek, hogy az extrákon van angol (legalább ez:D) meg spanyol (de ez minek???!) felirat is.
0
2007. szeptember 12., szerda 12:46
Tegnap munka után én is lecsaptam rá. A sorozatot látatlanban vállaltam be, de nem csalódtam mert büntet. Egyből 3 részt néztem meg, de ma folytatom :-)
A kiadványt a Carnivalehoz és a Rejtélyek Városához tudnám hasonlítani. Pofás fekni 3db dupla slim tokkal. A slim tokok borítója borzalmas. Ilyet még nem láttam. A front részen is a részek tartalma látható + felül az Odaát felirat. Most mondhatnám, hogy tipikusan spórólós megoldás, hogy nem hat külön tokban van, így nincs hely a külön front borítókra, de a szép kép és a viszonylag jó szinkron miatt ( szerintem szebben szól mint az eredeti 2.0 ) elnézhető. Összességében korrekt kiadvány. Mindenkinek ajánlom. Szebb lett volna hat slim tokban a fekni front képével a slim tokok borítóján, vagy digiben :), de örülök, hogy egyáltalán van és a 1,85:1 képpel és szinkronnal még a jobbak közé tartozik.
0
2007. szeptember 12., szerda 12:32
kösz a képeket.
szépre sikeredett a menü. legalább a menüben nem írták át a címet (mint a borítón "Odaát" idétlen lóbetűkkel :S)...
0
2007. szeptember 12., szerda 12:09
A menüről és a sorozatból 1 képet tudok most felrakni íme:
http://kepfeltoltes.hu/view/070911/oda_t_1_lemez_men__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070911/2._lemez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070911/r_szelet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
2007. szeptember 11., kedd 14:15
Én 14.-én este tudok felrakni képeket.
0
2007. szeptember 11., kedd 10:35
persze :)
0
2007. szeptember 11., kedd 10:04
Én majd rakok,de az csak 25.-e után lesz majd. Remélem tudsz majd addig várni?!  :)
0
2007. szeptember 11., kedd 7:58
valaki rakna fel képet a kiadványról+menüről? köszi.
0