Keresés

Le Professionel (Belmondo)

2006. január 10., kedd 20:44
mondasz valamit. majd újranézem hamarosan és kitárgyaljuk újra.
0
2006. január 10., kedd 20:40
látom pörög a topik, királyság!
0
2006. január 10., kedd 20:38
Anélkül az útolsó jelenet nélkül ez a film már-már elfelejtődött volna... Így meg: Az teszi legendássá, klasszikussá! Rengetgszer láttam, és még most is: Minden egyes alkalommal azthiszem hogy most eléri a helikopter, talán most... És nem... Jön a Morricone zene... Az a meghalás... Na egy Top-10 meghalások listáján előkelő helyen szerepelne...
0
2006. január 10., kedd 19:31
Es az i-re a pontot Morricone - immaron - klasszikusa teszi fel.
0
2006. január 10., kedd 19:19
Egyáltalán nem cellux.
A film egyik kiindulópontja, hogy "a gaz politikusok így, meg úgy...", ez egy realista álláspont, mint tudjuk, s a befejezés is ezzel konzisztens (Hollywoodban természtesen - ha újraforgatnák - az utolsó pillanatban közbelépne az FBI, vagy nem tudom ki mostanában az ügyeletes mentőangyal arrafelé, és jól megmentené Bruce Willis életét).
Azt mindenesetre ügyesen bemutatja, hogy egy-egy ilyen döntés 1. elég személytelen tud lenni; 2. adott esetben csak egy szó, egy mozdulat; 3. bár kétesélyesnek tűnik, a kívülálló számára homályban maradó okok - "magasabb szempontok" - alapján dől el erre vagy arra.
0
2006. január 10., kedd 18:28
Üzenet a palackban! :-)))
most posts by TM
0
2006. január 10., kedd 18:26
Tényleg. Bocs. :-)))
0
2006. január 10., kedd 17:20
Mondjuk szorosan nem kapcsolódik ide, de valaki nem tud valamit a Szicíliaiak klánja című filmről, aminek szintén nagyszerű zenéje van? Már régóta meg akarom nézni, de sehol sem lehet beszerezni, és DVD-n sem jelent még meg.
0
2006. január 10., kedd 17:19
Egyetértek. Szerintem már kezdettől fogva érezni lehet a filmen, hogy valami szomorú dolog lesz a vége.
Volt olyan, aki azt mondta, hogy ha nem így végződött volna, akkor nem tetszett volna neki ennyire. Ezzel én is hasonlóan vagyok.
0
2006. január 10., kedd 15:43
4 eve kerdezte. Akkor meg nem vehette meg. Talan 2 eve jott ki. :-)
0
2006. január 10., kedd 9:02
Lemaradt egy "a": Janoka! Bocs. :-)
0
2006. január 10., kedd 9:02
Szia, Janok!
Persze, nekem meg is van már jó ideje a Belmondo sorozatban (Jupiter Films).
0
2006. január 10., kedd 8:36
A befejezessel semmi gond nincs szerintem. Nem gondolnam, hogy cellux-al bigyesztettek oda. Egyertelmu, hogy ezt a meccset nem nyerheti meg teljesen. Az lett volna a vicces, ha a vegen nem lovik le. Szerintem is remek munka. Bar azt nehezen tudom eldonteni, hogy a Montreali Bankrablas vagy ez a kedvenc Belmondo filmem.
0
2006. január 10., kedd 1:13
jó az első harmad, a profi szerintem simán hatott a rambora. amikor belmondo lebokszol mindenkit, és hallatszanak az éles ökölcsapások már-már tragikomikus. :)
0
2006. január 10., kedd 1:11
Nem ütünk le, de az a bizonyos tragikus befejezés szerintem egyáltalán nem lóg ki, és mellesleg hatalmas jelenet! Éppúgy, mint a Párizsba érkezés előtti menekülés.
0
2006. január 10., kedd 1:08
üssetek le, de a tragikus befejezést én mindig cellux-szal odabigyesztettnek éreztem, de ennél kevésbé tetszett a chuck norris esztétikával megáldott bevezetés. ami kétségtelenül nagyon erős, az a középső óra.
0
2006. január 10., kedd 0:14
Magasan a legjobb Belmondo-film Ennio Morricone szomorkás zenéjével.
Lehet kapni Mo.-n méghozzá a Gáti Oszkár-féle szinkronnal. Valamiért az Xpress nem forgalmazza, de más cégeknél és a hipermarketekben biztos van. Egyébként 999 ft-ba kerül, és nekem is az első filmem volt a gyűjteményemben. Nem véletlenül!
0
2006. január 9., hétfő 23:46
nemtom bakker, de elképesztő egy film, a tévé minden héten leadja és minden héten sírok azon a szintémán meg ahogy belmondo a végén felszáll a helikopterre a fekete kabátban, asszem valami ilyesmi történik, nagyon megható
0
2002. október 24., csütörtök 13:27
Egyszeru kerdes, meg lehet ezt a filmet majd kapni valaha Mo.-on??

Udv,
Janoka
0