Keresés

Bram Stoker - Drakula (extra változat) (2 DVD) (DVD)

2007. november 17., szombat 20:45
A filmhez csak 1 szinkron készült és az került rá a dvd-re is. Tudom, mert még mindig megvan vhs-en is. Háda volt Reeves hangja, Gary Oldmané Balázsi Gyula, Hopkinsé pedig Kristóf Tibor. Ezeket a párosításokat nehéz összetéveszteni. :)
0
2007. november 17., szombat 20:19
lehet, h rosszul emléxem, de nem ez volt a régi vhs-es és tévés szinrkon se! az tuti, hiszen láttam nemegyszer. nem így nevetett Hopkins sem, amikor a kis férjjelölteknek beszámol Lucy rejtélyes betegségének okáról, nem így dúdolt, amikor a lépcső tetjén elkapta egy röpke táncra a barátnőjéhez siető Minát... nemcsak Reeves hangja volt furcsa, de néhány helyen a szöveg sem ugyanaz, úgyh biztos, h új a szinkron (ha a hangok nem is).
0
2007. november 17., szombat 20:10
Rosszul emlékszel.:)

A Háda János féle szinkron az eredeti VHS-en is megjelent szinkronos verzió.Nincs is belőle másik verzió.Csak azért emlékszem ennyire rá,mert már régebben is irritált Háda hangja,főleg Reeves alatt a Drakulában.:)

Gary Oldman hangja meg gondolom Vitay András,nem ? Bár arra már annyira nem emlékszem,mert már csak a feliratos változatot szoktam nézegetni.:)

Amúgy nem tudom,sokan miért hiszik hogy László Zsolt olyan régen szinkronizálja Reevest.Csak a Mátrix óta kapta meg állandó magyar hangnak Lászlót.Előtte mindíg más szinkronizálta.
0
2007. november 17., szombat 19:49
nem a "klasszikus" szinkron van rajta, legnagyobb sajnálatomra. Háda János Keanu Reeves hangja, emlékeim szerint pedig László Zsolt szinkronizálta. a többi szereplő, akik hangja ugyanaz (?), is újra van keverve, több helyen jól észrevehetően bizonyos, h nem a régi... kár érte.
0
2007. november 13., kedd 11:12
igen, ehez csak 1 van legjobb tudomásom szerint.
0
2007. november 13., kedd 0:41
Sziasztok! Megmondaná valaki, hogy az eredeti szinkron van-e rajta?
0
2007. november 3., szombat 20:55
Legalább a menüje is szép. Köszi a szép fotókat!!! :-)
0
2007. november 2., péntek 23:50
Megtaláltam a linket:http://greylodge.org/gpc/?p=80Ha nem is "official" Nosferatu-oldal, mindenesetre a letöltés legális. Egyetlen hibája, hogy a zenéje mintha más lenne, mint az eddig megszokott...
0
2007. november 2., péntek 19:56
Fantasztikusan szóla a magyar hangsáv! Csodát műveltek vele!!!
0
2007. november 1., csütörtök 8:43
Sima tok.
0
2007. november 1., csütörtök 8:35
Pusztán a kíváncsiság kedvéért.Milyen kiszerelésben van,amaray vagy digipack?A film remek,csomagolástól függetlenül a polcomon a helye!
0
2007. október 31., szerda 20:18
Dömi, köszi szépen! Hálás vagyok a fáradozásodért, örülök a képekenek. Nemsoká nálam is előkelő helyen lesz :)
0
2007. október 31., szerda 20:10
Közben megtaláltam...Szigetszentmiklóson.:)
0
2007. október 31., szerda 20:09
Szia!
Melyik színházban látható?
0
2007. október 31., szerda 20:03
Kedves új kiadású Drakulások! :)

Aki megvette az új változatot, és megnézte az új extrákat, megtenné, hogy megosztja velünk, mennyire tartalmasak és érdekesek az új kiadás extrái (a régi kiadáséhoz képest és önmagukban is)?
Köszi!

Azt már látom, hogy pölö a menü nagyon szép.
0
2007. október 31., szerda 19:56

0
2007. október 18., csütörtök 18:57
Nem rossz film, bár nem a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, de Gary Oldman miatt sajnos meg kell vennem. :-))
0
2007. október 18., csütörtök 17:32
Tegnap este színházba megnéztük a Bam Stroker Drakula musicalt.Pintér Tibor játszotta Drakulát,Nagy Balázs az ügyvédet a többi színész nevét már sajnos elfelejtettem,a lényeg h ÓRIÁSI volt,szuper zenék voltak benne,szuper volt a koreográfia a színészek minden...esetleg látta már más is a musicalt?
0
2007. október 8., hétfő 16:59
+ rá
0
2007. október 8., hétfő 16:59
Reagálás zoopop adatlapi írására: Igen-igen, a Nosferatut én is szívesen látnám a polcomon, de nagyon úgy fest, hogy max. külföldről lehetne hozzájutni. Meg is tettem volna, de még nagyon drága. Így marad a netről letöltött (hivatalos germán Nosferatu-oldalról, keressetek guglival!) avi-verzió, és tekintve a kópia korát, minőségét, talán nem is indokolt az új formátumra való cseréje. :-) De alapklasszikus, ez elvitathatatlan.
0
2007. szeptember 18., kedd 0:13
remélem nem új szinkront kapott az 5.1 miatt!?
0
2007. szeptember 18., kedd 0:01
no, megyek is, átrendezem a polcot :) juppijájé, de hepi vagyok, csak a várakozásba már beleremegek...
0
2007. szeptember 18., kedd 0:00
nekem ha nemis az év kiadványa lesz, de a top5be mindenképpen belefér (a monty python repülő cirkusza és a még idén várható bosszú triológia eléggé erős konkurensek:)).
0
2007. szeptember 17., hétfő 23:56
Nagyon úgy tűnik igazad lesz! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 17., hétfő 23:55
nekem meg EZ lesz az év kiadványa!
0