KÖSZÖNÖM mindenkinek a válaszokat, maximális segítséget nyújtottatok. :)
Örök hála.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 20., kedd 23:14
412
Én nemrég szereztem be a magyar kiadást (használtan), abban nekem sem volt egy booklet sem. Az angol kiadás is megvan, abban viszont mindkét filmhez van 1-1 booklet, természetesen angol nyelvűek :)
0
2012. március 20., kedd 22:48
7252
Amit még annak idején vettem - csak balga fejjel eladtam, amikor jött az újabb kiadás (híre) - , abban sem volt és ebben sem. Egy angol nyelvűt szerváltam hozzá valahonnan, talán az első kiadásban volt, vagy egy külföldiben. Erre már nem emlékszem...
0
2012. március 20., kedd 21:48
8260
Angol.
0
2012. március 20., kedd 21:17
3448
Bocsi, én lepasszoltam barátnőmnek a példányomat, de ha jól emlékszem akkor angol nyelvű. :)
0
2012. március 20., kedd 21:08
1560
Én nem mondom meg,mert az enyémben nincs füzet:))
0
2012. március 20., kedd 20:12
16089
Na, valaki? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 20., kedd 19:51
16089
Még egy kérdés. A booklet angol vagy magyar nyelvű?
0
2012. március 20., kedd 19:46
16089
Kösz, az enyémből kimaradt az is.
0
2012. március 20., kedd 19:46
16089
Akkor csak volt valami hozzá, olvasva a két legutóbbi hsz-t...
0
2012. március 20., kedd 19:01
3448
Nekem is csak a Múmia visszatérhez volt benne füzetke.
0
2012. március 20., kedd 18:53
8260
Nekem csak a Múmia visszatérhez van benn. A másik fül üres.
0
2012. március 20., kedd 18:48
371
Én megjelenéskor vettem meg itt az Xpressen. Nincs benne booklet.
0
2012. március 20., kedd 15:24
16089
Igen, ő lesz a biztosíték a kérdésre... Ha neki sem volt bontatlan példánya lévén, akkor biztosan eredetileg sem volt.
De neked is köszi, TM!
0
2012. március 20., kedd 14:27
174
Én annak idején az Alien 9 lemezes dobozzal jártam így, akkor azt a választ kaptam, hogy az akciósokba már nem jutott :/ (Persze nem tudom, hogy csak leráztak-e vele, vagy tényleg így volt.)
0
2012. március 20., kedd 13:43
52684
Az enyémben sem volt. Még Electrify válaszát kell megvárni, mert ő zsír újat vett.
most posts by TM
0
2012. március 20., kedd 13:26
16089
Nagyon fontos kérdésem lenne a kiadvánnyal kapcsolatban. Volt hozzá annak idején 1-1 booklet? Mert magában a digiben ki van alakítva a helye, de tudjuk, hogy ez nem mindig azt jelenti, amit jelentenie kell, gondolok Magyarországra és a kiadványokra...
Szóval volt hozzá, vagy csak nekem nem volt benne???
Köszönöm a választ előre is bárkinek.
0
2012. március 3., szombat 18:48
7252
"Rádnézhetek"? Mármint gyűjteményileg a Vaterán! ;-)
0
2012. március 3., szombat 18:32
8977
Én is most kezdtem el komolyabban vaterázni, mert kiszórtam pár cuccomat, meg átválogattam a gyűjteményemet. (Amiket megvettem már BD-n, meg amiket soha nem nézek meg újra, azokat megpróbálom eladni). Néha meglepődöm, hogy ritkaságnak számító cuccaimra nem is licitálnak, a szar ZS kategóriás horrort meg majdnem annyiért megveszik, amennyibe nekem fájt új állapotában. Nem nagyon érthető ez!
0
2012. március 3., szombat 18:15
7252
És bár nem ehhez a témához kapcsolódik szorosan, de ahogy nem értem azt, hogy kuriózum(nak számító) DVD-kiadásokért nem fizetnek szinte semmit, azt már végképp nem értem, hogy egy nyamvadt Scooter - Endless Summer Remix maxi CD-ért miért hajlandóak kifizetni ennyit... :-O
0
2012. március 3., szombat 15:50
7252
Ez már tényleg a "beteges" véglet... ;-)
0
2012. március 3., szombat 15:50
7252
Az kizárt! Viszont sok ilyen eladó van, aki ha ennyire / így nem is, de azért vigyáz a korongokra. Még maradt ott egy-két csemege - olyan, amit idáig nem hirdetett meg - és miután beszéltünk róluk, azt mondta, lehet, hogy később felpakolja őket. Mondjuk pl. egy Mélység Titkát szerintem pikk-pakk elvinnének, nem? ;-)
Egyébként érdemes megnézni, hogy hová "züllött" a hazai piac, mert egy eredeti, gyári bontatlan, 2 DVD-s Függetlenség Napját 1.000Ft-ért nem elvinni... Tudom, nincs rajta szinkron, de akkor is... Vagy a Mátrix - Forradalmak, szintén 2 DVD-s, bontatlan kiadására rajtam kívül csak egy licit érkezett...
0
2012. március 3., szombat 15:41
7252
A vágott, feliratos idáig még nem volt meg. A másikról meg kering egy városi legenda, miszerint létezett egy széria belőle felirattal is - bár sokan cáfolták... Ezen sincs sajnos - ez az első, UIP-DUNA FILM-es kiadás - , bár írta, hogy van. Azt mondta, hogy azért adta el őket, mert azon kívül, hogy egyszer megnézte, nem voltak többet elővéve. És volt, amelyik ki sem lett bontva, ugye. Pl. A Múmia-doboz: arra meg az volt a válasz, hogy annyit ment már a TV-ben, állandóan ott lett nézve. És akkor így...
0
2012. március 3., szombat 11:20
9368
Ha valaki tudni akarja, volt egy olyan lemezem, aminek késsel estem neki már csak a tesztelés végett is :DDD
0
2012. március 3., szombat 11:19
9368
Igazából azt nem tudom, hogy hogyan lesznek karcosak a lemezek??? Nekem még sosem sikerült elintéznem egy lemezt sem, pedig volt 1-2 meredek dolog, de meg se látszik rajtuk... kíváncsi lennék, hogy hogyan tudják ilyen szinten leharcolni a lemez ezen oldalát...?