Keresés

Klasszikus magyar múvik DVD-n!

2007. február 20., kedd 11:17
Na, ebből 5-öt mindjárt meg is kell vennem. :-(((
0
2007. február 20., kedd 11:10
További jó hír, hogy a stúdió látván a sorozat népszerűségét (amit még az index rosszindulatú írása sem tudott befolyásolni) ehhez az utolsó csomaghoz már extraanyagokat is rendelkezésre bocsájtott.
most posts by TM
0
2007. február 20., kedd 11:06
Még egyelőre tárgyalás alatt van a dolog.
most posts by TM
0
2007. február 20., kedd 10:09
Megáll az idő várható benne?
0
2007. február 20., kedd 9:43
A kiadó ígérete szerint további 30 db-os Hunnia-csomagra lehet számítani.
most posts by TM
0
2007. február 20., kedd 1:15
Márciusban folytatódik a nagy sikerű MAGYAR FILMEK GYŰJTEMÉNYE, amely a hazai filmgyártás meghatározó alkotásait mutatja be.
A gyűjtemény az alábbi filmekkel válik teljessé:

RIPACSOK
KOPASZKUTYA
HAHÓ, ÖCSI
HAHÓ, A TENGER
URAMISTEN
SZERENCSÉS DÁNIEL
ROSSZEMBEREK
TURNÉ
A SKORPIÓ MEGESZI AZ IKREKET REGGELIRE
BOGÁNCS
most posts by TM
0
2007. január 29., hétfő 15:25
Én is kipuncsoltam karácsonyra! ;-) Csak a tok felső része van el hasadva, törve, úgyhogy cserés. Kár érte, mert (legalábbis az enyémet) eredeti Amaray-tokba tették. Amúgy tényleg szépen feljavították a képet. Azt meg túl lehet élni, hogy pl. az első jelenetben kimondottan zöld színtúltengésű minden, így az égbolt is. Ennek ellenére nagyot dolgoztak rajta, érdemes megvenni!
0
2007. január 29., hétfő 15:12
Szia borusdemeter!
Igen, azóta karácsonyra én is megkaptam. Tényleg szép!!! Már az összes extrát megnéztem rajta, nagyon érdekesek. :-)
0
2007. január 29., hétfő 14:15
http://index.hu/kultur/pol/dvdbiznisz01/

Azt hiszem ez a hír ebbe a topicba tartozik.
0
2006. december 11., hétfő 13:22
Szóval szép a kép? És tettek az elejére reklámot?
0
2006. december 11., hétfő 13:13
Bizony ki, Juliet!
Pénteken vettem meg, van rajta egy kb. 20 perces beszélgetés Makk Károllyal és Krencsey Marianne-nal, eredeti hiradófelvétel a forgatásról ( elég rövid ), filmográfiák ( kissé pontatlan, de sebaj! ), Krencsey könyvéről egy kritika.
Ja, és vmi gyönyörű lett a kép, egy-két hibát leszámítva káprázatosra és színpompásra sikerült, rá is van írva a borítóra: digitálisan felújított.
A Best Hollywood kezd egyre igényesebb lenni, már a Kinsey dvd-kiadása is remekre sikerült.
Azt meg végképp nem értem, hogy itt az xpress-en miért nem szerepel!!
0
2006. december 11., hétfő 12:45
Kiadták a Liliomfit???????
0
2006. december 11., hétfő 10:37
Chaplin kölyke is megjelent újra az Europa Recordstól, pedig...
0
2006. december 11., hétfő 0:50
Nem mondom, érdekesek, de azokban legalább van valami khm... "művészi", szóval valami kreatív. A régi Olcsó Könyvtár sorozat némelyikének borítóját idézik fel nekem. Szóval, lehet, hogy régebbi stílus, és azért mondod ezt. Lényeg: a Best Hollywood Makk-sorozatának említett borítóit ezekkel sem lehet egy napon említeni. Az igénytelenség netovábbja pl. a "Liliomfi"-t így kiadni. Meg a többit is. Kiselsős Worddel jobbat csinál.
0
2006. december 11., hétfő 0:38
Láttam, de már láttam szörnyűbbeket is, például a négy Jancsó-film borítóját.
most posts by TM
0
2006. december 11., hétfő 0:36
Ha megnézed Bolond Pierrot linkjét, már hozzá is kezdesz! ;-) Mellesleg még olyan aggályom is van, hogy itt is tesz-e a Best Hollywood valami anya-, de legfőképp Lackaszomorító, átugorhatatlan reklámot az elejére? A Mokép "Szerelem"-jéről lemaradtam, nem szeretnék ebben a változatban csalódni.
0
2006. december 10., vasárnap 23:44
Liliomfi? Ide vele izibe! Kiskoromban is már imádtam ezt a filmet, akárcsak a Gerolsteini kalandot! Tőlem akár borító nélkül is kiadhatják, majd gyártunk hozzá! :-)
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:28
Örüljünk, hogy legalább kiadják őket... Ne legyünk már ennyire maximalisták... Pár éve még ennek is fenntartás nélkül örültünk volna!!!
0
2006. december 10., vasárnap 23:24
Juuuuuuuuuuuuuujjj, ha mindegyiknek ilyen lesz a borítója, az nagyon gáz! :-(
0
2006. december 10., vasárnap 23:16
Ez a hírforrásom:

http://www.sunbooks.hu/portal/content/view/1205/127/
0
2006. december 10., vasárnap 23:14
Nem szól szám, nem fáj fejem.

Láttunk már fekete macskát... Ez a Best Hollywood információja, ... ígérte persze a Budapest Film is pl. A sanghaji asszonyt... Majd meglássuk.
0
2006. december 9., szombat 13:11
Érdekes hír. A SZERELEM már megjelent a MOKÉP-nél, szóval hogy van ez? Az EGY ERKÖLCSÖS ÉJSZAKÁ-nak viszont különösen örülök.
0
2006. december 9., szombat 11:50
"Makk Károly világa"-sorozat indul a Best Hollywood-nál...

Megjelent:
Liliomfi

JÖN még jövőre:
Mese a 12 találatról
Szerelem
Egy erkölcsös éjszaka
Fűre lépni szabad!

Nagyon jó, de hol marad a híres trilógia (Megszállottak, Elveszett paradicsom, Az utolsó előtti ember)... én erre várok nagyon!!! :(
0
2006. november 16., csütörtök 12:26
Na, ez szép volt! Pont bezárt az Xpress, amikor továbbítottam a mondókámat. Akkor most "vanmortájm":

A "Ludas Matyi" című filmet a Mokép már megjelentként hirdeti az oldalán: http://www.mokep.hu/51-10286.php#
Remélem, itt is mihamarabb felbukkan, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Valami vacak nyersanyagra forgatták, emiatt alig maradt színe (kb. 5%), és most a szakemberek színezték újra, meg rátették az eredeti hangsávot is, merthogy az idők folyamán azzal is gond lett, és újra kellett "szinkronizálni". Minderről az extrákban beszélnek is, ha lehet hinni az adatoknak. Szóval, várom nagyon!
0
2006. november 16., csütörtök 12:18
A lehetséges filmek listája a Hunnia honlapján található meg.

www.hunniafilm.hu
most posts by TM
0