Köszi! :) Úgy gondoltam, hogy ez a film megér egy külön topikot, mert egy filmajánlóban szerintem örökre elsüllyedt volna, mint a Titanic. A film valóban csodálatos, minden egyes képe ajándék. A párbajról Picard rakott már fel úgy látom videót, de ha találok vmi újat, beteszem ide. És köszi, hogy elnézed nekem! :-))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 13:34
16089
Dylan!
Írj egy mailt nekem és megbeszéljük a bővített verziót. Egyébként kicsit viccesebb lett így a film, több poén van benne. Kb. 15-20 perccel hosszabb így.
orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 13:19
6697
Bocs, ezt még tanulnom kell, a második linkre kattintva azért bejönnek :)
0
2007. szeptember 30., vasárnap 13:18
6697
Valóban gyönyörű film s megérdemli a saját topikját, ha még eddig nem méltatták itthon arra sem, hogy dvd-n kiadják. Az ember azt hinné, hogy elsőbbséget éreznek olyan világhírű filmek, melyben magyar szakember(ek) munkáját is minden dicséret megilleti. A nagyszerű párbajról ezt a két feltöltést találtam (remélem sikerül beszúrni): http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/4tislJu9Dls" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> http://www.youtube.com/v/BO0fmkSA80o"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/BO0fmkSA80o" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
0
2007. szeptember 30., vasárnap 12:33
5042
Nekem is nagy kedvencem ez a film! De csak videón van meg! Imádom a zenéjét, és persze nagyon szívesen megvenném DVD-n is! Nem is tudtam hogy létezik belőle bővített verzió! Mennyivel hosszabb, milyen új jelenetek vannak? Hol lehet ezt elérni? És egyáltalán mit kell róla tudni?
0
2007. szeptember 30., vasárnap 11:02
180
Tadam! Én kivételesen most elnézem ezt a súlyos rendbontást neked, amit eléggé el nem ítélhető módon tettél a Fórumon ennek a topiknak a megnyitásával, mert a vasárnap reggeli kávém iszogatása közben a linkeddel csodálatos percekkel ajándékoztál meg, amit köszönök neked. A rég nem látott film felidézése egészen felkavart. De jó is lenne ha ... Áh, ne álmodozzunk! Ha csak simán a FILMAJÁNLÓ topikba került volna a linked, a nagy rohanásban talán rá sem klikkelek, és most egy élménnyel szegényebb lennék. Nyílván, ha már felkerült volna az Xpress forgalmazott filmjeinek az adatbázisába (bár megtörténne ez a csoda) "Az óceánjáró zongorista legendája", akkor úri dolgod lett volna, mert lehetőséged lett volna egyből az "Indíts fórumot a filmről" vagy a "Kapcsolódó vita a fórumon" gombra kattintanod, és akkor az Xpress főoldalán a "FÓRUM HOZZÁSZÓLÁSOK" ablakban látható listán a linked automatikusan a FILM CÍMÉVEL jelent volna meg, ezzel ugyanolyan kiemelt előnyt élvezve, mint mondjuk a "Véres lábnyomok a levegőben" c. 990,- Ft-os mestermű helyből megkap. Részemről, amíg ilyen ellentmondásos a szitu, nem tudlak elítélni, ha egy ilyen értékes filmnél ilyen módon emeled ki a sűrűből, és irányítod rá a reflektor fényét. Ha esetleg a zongora-párbajra is lenne egy linked, nagyon örülnék neki. További kellemes hétvégét mindenkinek!
0
2007. szeptember 30., vasárnap 10:52
16089
Bocs.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 6:05
17243
van neked egy FILMAJÁNLÓ topikod. mi lenne, ha oda irogatnál a látott filmekről és nem nyitnál mindegyiknek egy új témát? amúgy mint a legtöbb tornatore-film, ez is fantasztikus.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 1:56
16089
Most sikerült megnézem a film bővített verzióját, és mit ne mondjuk, a film még zseniálisabb. Nehéz szavakba önteni azt, amit a film nyújt, azt az érzést, leírhatatlan. Mesteri munka, Giuseppe Tornatore briliáns munkája a Maléna és a Cinema Paradiso mellett. Ennio Morricone zenéje egész egyszerűen lehengerlő, csodálatos. Koltai Lajos pedig igazán csodaszép képeket készített. E három név már garancia egy filmsikerre, de ha még látja is az ember, utána már nem mondhatja azt, hogy rossz filmről van szó. Egy gyönyörű film, gyönyörű történettel. Nagyon jó lenne, ha kiadnák itthon is, a bővített verziót, vagy a simát, mert nagyon nagy hiánypótlás lenne. Nem is kell nagy kiadás, csak egy magyar szinkron, angol hang és magyar felirat! Csak legyen. Ajánlom mindenkinek ezt a szívbemarkoló filmet!
Addig hallgassátok ezt a szép muzsikát: