Keresés

Superman

2006. július 1., szombat 21:11
Nagyon rég nem láttam már ezt a filmet... Pedig emlékeim szerint nagyon jó... Ma újra megnézem a Duna Tv-n... Remélem jön majd valami speckóbb változat is az új film kapcsán...

Meg milyen jó a 3. rész is... :-))) Hányszor megnéztem gyerekkoromban... :-) Mikor Richard Pryor, fél centeket sikkaszt, és milliomos lesz... :-)))
0
2003. május 10., szombat 18:02
NEM AZ M:I TÁMÁRÓL ÍROK, please. Ennyire hülye azért még nem vagyok!!!

Az a zene, amikor Ethan átugrik a helikopterre, és csak ezután jön az M:I téma.

De rájöttem, valszeg a TV2 a ludas, ő turbózza fel velük a régi filmeket.
0
2003. május 9., péntek 21:12
Ja értem.. Lois és Clark v. Smallville?

De tul. képpen mind1, mert akkor se Elfman szerezte a MI témát hanem Lalo Schifrin. Meg is van az eredeti téma, az a legjobb.
0
2003. május 9., péntek 15:41
Jézusom, nem az eredeti kiadásról van szó, hanem amit a tevében nyomtak. Nem gondolnám, hogy Elfman Williamstől merített volna ihletet. Amúgy az M:I sorozatban, amit nemrég új szinkronnal játszott valamelyik adó, abban is felcsendültek Elfman M:I zenéjéből részletek, pedig az a sorozat régebben készült, mint a film.

A kérdésem az, hogy Elfman M:I zenéje ilyen szendvics darab, hogy ha régebbi filmeket újból kinyomnak, akkor ezt be lehet illeszteni a kellő részekhez? Azért kérdeztem, hogy akinek megvan a DVD, az legyen már olyan jó, és nézze meg a helikopteres jelenetet, hogy milyen muzsika csendül fel, bár ehhez ismerni kellene az M:I zenéjét is.
0
2003. május 9., péntek 15:08
Én nem emlékszem arra a jelenetre, de hogy Danny Elfman MI zenéjét tuti nem rakhatták bele az biztos, úgyanis Danny Elfman 1996-ban írt zenét a MI-hez!
0
2003. május 8., csütörtök 13:59
A minap ment a tévében. Annál a jelenetnél, amikor a helikopter leszállótalpa beleakad a drótba, és ide-oda csapódik, Danny Elfman M:I zenéjét vágták be (azt a részt, mikor Ethan átugrik a vonatról a helikopterre). Még volt egy ilyen rész, de már nem emléxem. Az eredetiben mi szól itt?
0
2002. november 1., péntek 22:33
nagyon cool
0