Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2010. október 12., kedd 21:17
Na ugye megmondtam, hogy nem tudsz majd nemet mondani az ajánlatra. :)
0
2010. október 12., kedd 21:15
Én is elajándékozok majd. Kedves barátném harmadik eredeti dvd-je lesz. Az előző kettőt is tőlem kapta különböző ünnepekre. Nevelgetem ...
0
2010. október 12., kedd 19:49
Akkor most majd lehet egy elajándékozható példányod, hm?
0
2010. október 12., kedd 19:46
Ez tök jó! :) Csak sajna az Ádám már megvan.
0
2010. október 12., kedd 19:29
Úgy tűnik, most már aktív a dolog. :)
0
2010. október 11., hétfő 18:50
Valószínűleg Robi el van havazva a vírusirtással, azért késik minden - köztük ez is. :(
0
2010. október 11., hétfő 18:40
Mikor izzik már az az akció? Komolyan mondom, annyira lelkesedtek itt néhányan ezért a rendezői trilógiáért, hogy esetemben "csábítás ténye forog fenn".
0
2010. október 10., vasárnap 17:38
Lehet,hogy 990 Ft-nál drágábban is elfogyott volna?
Ezzel az árral az is a baj,hogy a tétovázó vagy nem naprakész filmbarátok lemaradhatnak filmekről,míg a "mindegy,hogy mi,csak olcsó legyen" vevőréteg gazdagodik ezekkel a később soha meg nem nézett alkotásokal...
0
2010. október 8., péntek 18:12
-a
+e
0
2010. október 8., péntek 18:12
Milyen akció lesz, választhatok egy tetszőlege Corner kiadványt a két film mellé?
A Bovaryné-n kívül mindent megvettem, ami érdekelt.
Várom a bejelentést, ha egy kicsit kevesebb gabasz lesz az oldallal...
0
2010. október 7., csütörtök 14:52
És kitörlöm a már megrendelt két filmet? Kiváncsian várom, hogy gazkodhassak.:)
0
2010. október 7., csütörtök 14:35
Meglásd: te is ráklikkelsz majd az akcióra. :)
0
2010. október 7., csütörtök 14:33
Csakhát én már alma-tulaj vagyok, ergo felejtős lesz a dolog. Hüpp-hüpp. Persze, az Esküvő után kiadásával vígasztalható vagyok.:)
0
2010. október 7., csütörtök 14:30
Díszdoboz nem lesz, de ha minden igaz, akkor Robi délután beizzít egy remek akciót a trilógiával kapcsolatban. :)
0
2010. október 7., csütörtök 14:24
Jensen - trilógia sorozat? Kedves jama, mondd, hogy jön egy "aki xpressen vette mindegyik filmet, kap egy dobozt hozzá" akció is? Na, légyszi....
0
2010. október 2., szombat 13:09
Pedig jó és igényes kis kiadványaik voltak:

A lé meg a Lola,Visszafordíthatatlan,Oldboy,Szeress,ha tudsz,Korcs szerelmek.

Sajnálom,hogy  ők is kínlódnak.Igen régen találkoztam utoljára Odeonos DVD kiadvánnyal.
0
2010. október 2., szombat 12:44
Az Odeon leginkább már csak vegetál. Nem csodálom, hogy olyan kockázatos dolgokkal, mint a DVD-kiadás, nem foglalkoznak.
0
2010. október 2., szombat 1:06
És az Odeon hány éve is adott ki filmet utoljára DVD-n? 2-3 éve.
Szerintem ők már nem fognak több DVD-t kiadni bizonyára, csak  filmek forgalmazásába vágnak bele, a DVD kiadást már nem vállalják.
Pedig jó lenne ezt a filmet is megjelentetni, mert egy remek kis mozi.
0
2010. október 1., péntek 23:39
Az Oly sokáig szerettelek című filmet az Odeonnak kellene kiadnia - náluk vannak a jogok ugyanis.
0
2010. október 1., péntek 23:23
Köszönöm a válaszotokat.
Akkor az Oly sokáig szerettelek című film kiadására sem lehet számítani nálunk, mert az is Canal+-os film.
(Bár ezt nem is ígértétek, csak reménykedtem, hogy hátha Ti bevállaljátok.)
0
2010. október 1., péntek 20:43
Letudnád írni kérlek melyek ezek a filmek? Csak, hogy akkor még időben bevásároljak belőlük. Köszi.
0
2010. október 1., péntek 20:34
Kedves Miki,
a kiadvány valóban elfogyott és sajnos időközben a jogai is lejártak, így már nem tudunk belőle újat gyártatni. Valamennyi Canal+-os filmünknek lejárt egyébként a joga, így idővel mind el fog tűnni a piacról. Kapkodni nem kell, egyelőre csak a Tavaly Marienbadban nem kapható, a többiből még van raktáron, de záros határidőn belül mind el fog fogyni.

Üdv: Cornerék
0
2010. október 1., péntek 18:57
Én úgy tudom,hogy elkapkodták,pedig elég sok jelent meg.Alighanem a Szerelmem,Hirosima is jól fogyott volna.
0
2010. október 1., péntek 17:39
T. Kiadó!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Tavaly Marienbadban című filmetek kapható-e még, mert itt bizonytalan a státusza.
Pedig nem hinném, hogy a magyar piac helyzetét nézve ennyi idő alatt elkapkodták... Meg nem is egy olyan könnyen emészthető film.
Vagy nem is adtatok ki belőle olyan magas példányszámot?
0
2010. szeptember 24., péntek 18:40
Persze,hogy többet kértek,hiszen a filmes értéke is több!
Persze így nem fog megjelenni,de ennek ellenére örülök,hogy nem annyira taksálják,mint a kaszasikernek nevezett nívótlan alkotásokat.

Vagyis van még értéke a jó filmnek,csak nem nálunk.
0