Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2010. február 12., péntek 19:30
Szerintem a Corner nagyon jól megválasztott profilú úton halad, kár lenne ide-oda csapongania, vagy lemennie kutyába.
most posts by TM
0
2010. február 12., péntek 19:09
Ha már klasszikusok:
Félénk vagyok, de hódítani akarok..? :)
0
2010. február 12., péntek 19:07
Részemről egy-két olasz neorealista mű jöhetne, élükön a Biciklitolvajokkal. Persze a mai skandináv kínálattól sem zárkóznék el.
0
2010. február 12., péntek 18:39
Bizony, én megvettem mindkettőt, és nagyon örültem nekik, bár egyik sem populáris film. E vonulat egyéb darabjainak azonban én tudnék örülni.
0
2010. február 12., péntek 18:37
Kedves Mikey-Soft!

Ezzel vitatkoznánk. :) A Napfogyatkozás és a Tavaly Marienbadban egész szépen fogytak, pedig egyik sem "kommersz" film, ahogy arra Csabaga rámutatott. Ellenben vannak olyan közismertebb darabjaink, melyek nem hozták ezt a teljesítményt, ám manapság már aligha van olyan film, melyekből kellő mennyiséget lehetne eladni olyan áron, hogy az megérje. Talán nem véletlen, hogy egyre-másra csukják be az ajtót a hazai kiadók, képviseletek. Mi azért még próbálkozunk. :) Hamarosan talán be tudunk jelenteni egy-két idei tervet is.

Üdv: Cornerék
0
2010. február 12., péntek 18:11
Támogatom az ötletet! A francia újhullám meg efféle filmek egy hihetetlen szűk réteget kivéve senkit nem érdekel az égvilágon. Ez csak vélemény, nem kötelező egyetérteni velem... :)))
0
2010. február 12., péntek 17:15
T. Kiadó!

Már fórumokat olvasva ismét ajánlom,hogy a "nagyon művészi" filmek helyett,a klasszikus,nívós "kommersz" kategóriával próbálkozzatok.
0
2010. február 11., csütörtök 21:11
MOST MÉG viszi,de 5-6 év múlva kitudja. És addigra meg már lehet,h nem is lesz kapható mondjuk újra beszerezni esetleg.
0
2010. február 11., csütörtök 21:09
Az a fehér takony van rajta? Azért viszi a lejátszó a lemezeket? Kép, hang milyen?

(Bocs az OFF-ért, Kedves Corner!)
0
2010. február 11., csütörtök 21:05
Hogy tiszta folt mind a 2 lemez!
0
2010. február 11., csütörtök 21:02
Várjál Dömi! Mit értesz pontosan förtelem alatt?
0
2010. február 11., csütörtök 20:40
Sajnos igen! Nekem a 4400 1.évadja van meg és az förtelem. Azt mondták szóltak,h figyeljenek oda,de után gyártás nem lesz az első évadból.
0
2010. február 11., csütörtök 20:09
Kedves filmbarátok!

Gyertek el Ti is a második mozibemutatónk alkalmából rendezett egész napos rendezvényre! A részleteket alant láthatjátok.

0
2010. február 7., vasárnap 21:39
Hogy micsoda?!? Az IC is azokra a sz*r VTCD-kre gyártat??? És majd ők odafigyelnek rá? Mire??? Sz*rt se tudnak a normális minőségben előállított korongokról... CD-t sem tudnak rendesen préselni, nemhogy DVD-t!!!!
0
2010. február 7., vasárnap 16:42
Két kiadványotokat megnéztem találomra.

A per---Tiszta égbolt...
Engedj be---Erősen felhős...
0
2010. február 6., szombat 18:21
Kedves Kevin Spacey!

Köszönjük az észrevételt, figyelni fogunk a jelenségre.

0
2010. február 6., szombat 16:49
A slampos hazai kiadványok és az esetleges későbbi lejátszási problémák miatt néha már úgy érzem,vissza kell térni a VHS-hez.:)
Házilag írható formában feltétlenül...
Mindenesetre a házi VHS felvételeim gond nélkül lejátszhatóak,még a 20 éves is,másoknál a DVD író által összehozott anyag sokszor már a kukában végezte alig két év után..
0
2010. február 6., szombat 16:23
20 év múlva már villany sem lesz, nem mindegy? :)
most posts by TM
0
2010. február 6., szombat 9:18
Jogos!

Hála az égnek a BUFI is már SONY DADC lemezekre gyártat és nem hinném,h sokkal többe kerülnének mint ezek. Sajnos az IC most megint belefutott egy ilyen felhős szériába a 4400 első évadjával,de már fel vették a kapcsolatot a VTCD-vel és igéretük szerint oda fognak figyelni a továbbiakban már.
Még ha 990-es filmekről is van szó akkor is elvárja az ember,h normális minőséget kapjon a pénzéért. Én nem 4-5 évre vásároltam össze nem kevés pénzért a DVD gyűjteményemet. Arról nem is beszélve lehet,h most lejátsza de mondjuk 4-5 év múlva már nem és a kiadványt nem is lehet majd már megvenni sehol.

Na ezért kibaszás ezek a felhős lemezek amiket szerintem igenis normális minőségben újra kéne gyártatni és cserélni. De a legjobb az lenne,h a kiadó át se venné az ilyen "szemetet" amikor megkapják a gyártótól.
0
2010. február 6., szombat 7:18
Mondjuk 20 ev mulva is? :)
0
2010. február 6., szombat 5:14
A jövőben is átveszik tőled és cserélik. Vagy ha nem kéred, eladják külföldre. :)
most posts by TM
0
2010. február 6., szombat 3:51
Ez sajnos nem adott valaszt a kerdesemre. A lejatszassal MEG nincs gond, de ha levego kerul a retegek koze, akkor bizonyosan lesz majd. Szoval a kerdesem nem elsosorban arra vonatkozott, hogy a meglevoket cserelitek-e, hanem arra, hogy a jovoben odafigyeltek-e erre (ugy, ahogy az Intercom pl. at se veszi az ilyen lemezeket, ha jol tudom).
Ettol fugg ugyanis, hogy a tovabbiakban is fogok-e venni filmeket toletek, vagy az itthon altalatok kiadottakat inkabb megrendelem kulfoldrol.
Koszonom a valaszt elore is.
0
2010. február 5., péntek 18:51
Kedves Kevin Spacey!

Amennyiben gond van a lemezek lejátszásával, úgy természetesen cseréljük.

0
2010. február 5., péntek 18:46
Hello,

Azt szeretnem kerdezni, hogy a jovoben varhato-e, hogy odafigyeltek a dvd-k minosegere? Ezt azert kerdezem, mert nem reg fejeztem be a dvd gyujtemenyem felvezeteset excel tablaba es a corneres filmjeim tobb, mint 80%-a foltos, anyaghibas, szemben mas kiadokkal, ahol az atlag 5-10%. A minta eleg nagy volt, majdnem 2000 filmem van, szoval nem hiszem, hogy veletlenul fogtam ki a hibas peldanyokat, mashol meg a jokat... Termeszetesen az is erdekelne, hogy cserere van-e mod.
Koszi a valaszt elore is.
0
2010. február 2., kedd 11:32
Igaz, igaz, igaz! És a Prágai történet is, ahogy Pierrot írta.
0