Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2007. október 5., péntek 22:23
Szerintem nézz körül jobban, és félreértés ne essék, nem a Navigátor Filmről beszélek!
0
2007. október 5., péntek 22:18
Hülyeséget:- BuFi: Apocalypto, Death Proof, Remény rabjai, ...- Odeon: Ghost in the Shell, Akira, Anyátlanok, ...- Navigátor: Sztjánosbogarak sírja (na ezt még várjuk ki...)- Ultrafilm: két lemezes extra, magyarosított kiadások (+ Spagetti western kollekció..?)Az igaz, hogy a "nagyok" nem igazán igyekeznek...
0
2007. október 5., péntek 22:00
Üdv!

Ahogy itt olvasgattam a hozzászólásokat, felvetődött bennem egy kérdés.
Elképzelhető, hogy a CORNERfilm lesz az egyik hanem az egyedüli kiadó Magyarországon, aki képes lesz nívós kiadványokat megjelentetni?
Kérdezem ezt azért, ami itt az elmúlt időszakban a magyar DVD piacot jellemzi.
Volt erről nagy vita már több topicban.
Vagy én most hülyeséget kérdezek?
0
2007. október 5., péntek 21:52
Vááááá! Köszönöm CORNERfilm! Köszönöm!!!!! Nem is tudok msát mondani(Írni)....
0
2007. október 5., péntek 21:11
hú, azt senkinek sem adom oda. igazi kincs. :)
0
2007. október 4., csütörtök 14:28
Nekem meg a Tízparancsolat sorozat hiányzik Kieslowskitól dvd-n. Bár nem hinném, hogy nagyon megérné kiadni.
0
2007. október 4., csütörtök 14:27
afelől semmi kétségem sincs, hogy a kiadvány impozáns látványt fog nyújtani, az idő uraival már bizonyítottatok. bár magasra tettétek a lécet, tessék szépen beleadni mindent, és hozzátok össze az év legjobb dvd kiadványát! hajrá! :)és köszönöm szépen a gyors választ!
0
2007. október 4., csütörtök 14:04
De! Csak leszedte róla a magyar feliratot, hogy ne ismerjem fel! :-)
0
2007. október 4., csütörtök 14:04
Kedves Kazama!
Mi a hatlapos digipak mellett tettük le voksunkat, hisz úgy gondoltuk, a kiadvány úgy egybefüggő, továbbá reményeink szerint impozáns látvány nyújt majd kihajtogatva. :)
0
2007. október 4., csütörtök 13:36
Bizony ám, az a videónapló az egyik legjobb, legtartalmasabb extra amit valaha dvd-re pakoltak. Ami engem érdekelne az az, hogy egy nagy kihajthatós digi lesz, vagy 3 kisebb? Utóbbi szerintem praktikusabb lenne(a tartan-os díszdobozban egy nagy digiben van a 6 lemez, lehet is szerencsétlenkedni vele rendesen) és jobban is mutatna.
0
2007. október 4., csütörtök 13:03
Hú, én azt láttam Jamamuránál! Nem tőled kérte kölcsön? :-))
most posts by TM
0
2007. október 4., csütörtök 10:49
Nagyon örülök, hogy végre megjelenik ez a trilógia, főleg, hogy ilyen pazar kiadásban!
Esetleg Kieslowski Három szín trilógiáját nem akarjátok/tudnátok kiadni? Nekem évek óta hiányzik a polcomról. :)
0
2007. október 4., csütörtök 10:37
Üdvözlet és köszönet Az idő urai nívós megjelenéséért.
0
2007. október 4., csütörtök 10:31
Jó reggelt! :)
Köszönjük az újabb jókívánságokat, ismételten próbálunk megfelelni az elvárásoknak, melyeket első kiadványunkkal jó magasra tornáztunk.
Dylan kérdéseire válaszolva: igen, az Oldboy új extrája az a bő háromórás videónapló lesz, ami a koreai Ultimate Edition részét képezi. A külföldi kritikák szerint alaposságban és részletességben vetekszik Peter Jackson extráival. Reméljük, nektek is tetszeni fog. Az idő rövidsége miatt most csak a gyűjtődobozos változatra koncentrálunk, és a piaci visszajelzések, vélemények alapján döntünk arról, hogy a jövőben mit szeretnénk kezdeni a trilógia darabjaival. Szóval nincs kizárva, hogy lesz a filmekből külön is megvásárolható változat, de ezt a hírt még nem tudom megerősíteni.
0
2007. október 4., csütörtök 8:06
Én is megvettem Az idő urait! Gyönyörű kiadás! Simán kihozhattátok volna 990 forintos turkálós DVD-nek, valszeg sohasem vettem volna meg... De így, mindjárt más!
Két kérdés: A trilógia filmjei külön is megjelennek?
- Az Oldboy három órányi plusz extrája nem az a videonapló lesz ami az R1-es fémtokos 3 lemezes változaton is rajta volt?
0
2007. október 4., csütörtök 2:15
Sziasztok!
SOK SIKERT KÍVÁNOK nektek a hazai dvd piacon. Az Idő Urai pazar kiadvány volt. Nekem gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt, és nagyon örültem amikor a megjelenéséről olvashattam, bár álmomban sem gondoltam volna, hogy így fog megjelenni. Pozitívan csalódtam bennetek. Remélem a szinvonalat nem adjátok lejjebb és sok régi klasszikussal fogtok még minket megajándékozni. A Bosszú trilógiát már nagyon várom ugyanis sok jót hallottam a filmekről, de sajnos még egyiket sem láttam, de 8000-ért azt hiszem kötelező vétel lesz a számomra.
MÉGEGYSZER SOK SIKERT.
0
2007. október 3., szerda 23:51
Én is gratulálok az Idő Uraihoz, és várom a Bosszú Trilógiát!
0
2007. október 3., szerda 22:47
az Idő urai referenciamunka volt, csak gratulálni tudok.

Bosszú Triológia. 8ezerért. ennyiért ajándék (én abban reménykedtem, hogy 15 fölé nem megy...). van mégegy biztos vevőtök:)
0
2007. október 3., szerda 21:41
nagyok vagytok! decembertől három nem akármilyen filmet ismerhet meg a nagyérdemű, ha beruház erre a kiadványra. ha október a bufié és november a navigátoré, akkor decemberben tuti ti lesztek a hónap kiadója.
0
2007. október 3., szerda 21:26
Vegyük meg közösbe, besegítünk CORNERfilm! :D
0
2007. október 3., szerda 21:25
Nagyon jó hír! Épp most dillemmáztam, hogy kattintsak-e a DVDfromKorea-n a megrendelés gombra vagy esetleg még várjak az itthoni megjelenésre. Ha tényleg új extrák lesznek és a kiadás is a filmekhez méltó formában kerül a polcokra, akkor bizony erőteljesen esélyes az év kiadvány címre. Hajrá CORNERfilm, csak így tovább! Várom a képeket és a részletes specifikációkat.
0
2007. október 3., szerda 21:25
sziasztok!
sok sikert kivánok nektek!!!!!
nagyon jó lett az Idő urai kiadvány!!!!!
Sajnos nem az Intercomé a Die hard 3. hanem független,csak állitólag húzos a jogdija és azért nem adják ki. azt mondták hogy aki megveszi a jogait az ki is adhatja.
0
2007. október 3., szerda 21:24
Akkor ezek szerint 2030-ra megjelenik!
0
2007. október 3., szerda 21:20
Ha jól tudjuk, a Die Hard with a Vengeance az InterCom hatáskörébe tartozik.
0
2007. október 3., szerda 21:19

Franko! Kösz a gyors választ!
0