Ma kerül a mozikba kicsi, de lelkes filmforgalmazónk eddigi legnagyobb vállalkozása, a Chloe - A kísértés iskolája, ami kapcsán ugyan sokszor elhangzik, hogy milyen régi, mert 2009-ben készült, de azért az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy 2010-et megelőzően csak fesztiválokon ment.De nem is ezért írok: örömködni szeretnék, hogy a Liam Neeson/Julianne Mooree/Amanda Seyfried trió minden gátlást és többnyire ruhát is levetkőző játékát hozó filmet öt kópián hozzuk, méghozzá az öt legnagyobb budapesti moziban (a prolongástól függően pedig később vidéken is megfuttatjuk sok moziban). A keddi, egy-két ülés híján teltházas sajtóvetítés visszhangja nagyon pozitív, mint ahogy az első kritikák is azok, szóval tele vagyunk várakozással. És a film díjaira is büszkék vagyunk, főleg az alanti hirdetésben szereplőre. :) (Klikkre megnő.) Válogatás a kritikákból: port.hu - mozinet - figyelőnet - hetediksor - est.hu - vox
Menjetek moziba!
0
2011. április 21., csütörtök 19:02
1277
Kb. két hete vettem a Birodalom díszdobozt, és minden elismerésem a kiadónak. Szép külső kivitelezés, minőségi kiadvány. Szégyenszemre ugyan még csak most láttam először Lars Von Trier borongós-vicces rémálmát, de teljesen lenyűgözőnek találtam. Hihetetlen jól összerázott koktél, úgyhogy rögtön a top 5-ben landolt nálam. Az extrákba eddig még csak belekukkantottam, viszont eléggé érdekfeszítőknek tűnt. Aki még nem szerezte be, ne hezitáljon, mert óriási veszteség kihagyni ezt a remek sorozatot, ilyen a remek kivitelben, úgyhogy tessék a "Megrendelem" gombra kattintani! ;)
0
2011. április 14., csütörtök 0:02
98
Tisztelt Cornerfilm!
Csak itt kapható akciós áron A Birodalom díszdoboz? Bolti forgalomban nem? Ma láttam egy könyvesboltban eredeti (4990 Ft) áron.
0
2011. április 13., szerda 16:41
1570
elég sokára; DVD-n mikor jön?
0
2011. április 13., szerda 16:23
143
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2011. április 8., péntek 21:15
17243
Sajnos nem lesz több Polanski doboz, viszont külön-külön még mindegyik film megvásárolható.
0
2011. április 8., péntek 20:30
220
Tisztelt Corner!
A Polanski dobozbol varhato uj kiadas, vagy vegleg elfogyott?
Van ujabb eladhato art film tervbe veve?
0
2011. március 31., csütörtök 18:46
3428
Jófajta Alien! :)
0
2011. március 31., csütörtök 17:03
17243
;)
0
2011. március 30., szerda 23:13
17243
Chloe - A kísértés iskolája trailer. Április 28-tól a mozikban.
0
2011. március 30., szerda 23:13
17243
Szia, most jött a rendelés az Xpresstől, holnap-holnapután leszállítjuk a Birodalmat.
0
2011. március 26., szombat 18:02
3721
Kedves Corner!
Mikor szállítotok az Xpressnek a Birodalom-dobozból? Egy hetem van indítani a csomagomat és szeretném vele együtt lerendezni. Esélyes?
0
2011. március 22., kedd 18:01
6925
A második negyedévben milyen DVD-k jelennek meg tőletek?
0
2011. március 22., kedd 12:04
1277
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg gondolkodtok-e " A Rét - The Field" című Richard Harris és Sean Bean mozi megjelentetésén? Remek film, szuperlatívuszokban mérhető színészi alakításokkal és Harris Oscar jelölésével. Ha valakinél, hát nálatok jó kezekben lenne a DVD. Gondolom nem sok esély van rá, de hát a remény hal meg utoljára.
0
2011. március 22., kedd 11:32
4078
Igazság szerint én is olyan vagyok, ha egy összefüggő sorozatról van szó, akkor szeretek hinni benne, hogy kijön mindegyik része. Viszont, mint itt is sokan elmondták, ez a minisorozat eredetileg 4 részesre lett tervezve. Az a készítők leleményessége, hogy később a második évadot úgy tudták hozzáilleszteni, mintha egyből folytatódott volna :)
0
2011. március 22., kedd 11:24
3721
Én pl. örülök, mert a megjelenése óta tervezem a megvételét. Csak nagyon oda kell most figyelnem, hova teszem a pénzt, ráadásul a második évadról is elég semmitmondó infók jöttek eddig ("Kiadjuk, ha jól fogy az első"). Így most pénzügyileg is meg vagyok győzve, meg azt is elhiszem, hogy lesz itt még második évad, szóval elsején megtréfálom magam egy Birodalom-dobozzal.
0
2011. március 22., kedd 10:30
4078
Engem nem zavar az akció. Megjelenéskor megvettem. Ha ez kell, hogy megjelenjen a kettes mielőbb, akkor hajrá, fogyjon csak :) Mellesleg nem az a helyzet van, hogy a doboz töredékére esne vissza az eredeti árnak, ami idegesítő szokott lenni. Twin Peaksnél is kellene valami info, hogy mi lesz a második évadda, bár nem ehhez a kiadóhoz tartozik :)l.
0
2011. március 22., kedd 9:11
17243
Másfél éve jelent meg az első évad. Csináltunk 1.000 db díszdobozt. Nem volt drága, tettünk rá magyar feliratos extrákat is, meg minden. Másfél év alatt elfogyott kb. a fele.
Köszönjük szépen az okfejtést a hazai DVD-piac megöléséről, de az már régóta olyan állapotban van, hogy akció nélkül képtelenség rajta életben maradni. És ha mégis lehetne tenni ez ellen valamit, hát nem egy olyan minikiadónak kellene szembepisálnia a széllel, mint a miénk, csak mert ha ilyennel próbálkoznák, akkor olyan simán elsodornának, hogy öröm lenne nézni. Úgy érzem, mi legalább tartjuk magunkat az eleve papírra vetett minőségi követelményeinkhez: lehet, hogy nem lapátoljuk már a digipackeket, mint régen, de legalább a jogtulajdonos hozzájárulásával együtt felkutatjuk a lehető legjobb minőségű transzfert és a lehető legtöbb extrát. És még csak csilliárdokat sem kérünk a kiadványainkért. :)
Egyébként a raktár kipucolása a díszdobozos változatra vonatkozott: maga a sorozat még sokáig kapható lesz, méghozzá a magyar pénztárcához legjobban illeszkedő budget árkategóriában.
0
2011. március 22., kedd 9:09
13392
A kiadvány 15 hónapig töretlenül tartotta az árát, és akkor sem máris a negyedére esik vissza (sőt, még a felére sem), csak épp annyira, hogy felhívja magára a figyelmet. A bóvli piacon pedig lecsupaszított változatok próbálnak versenyezni, tehát maga a teljes, extrákkal felvértezett, szép termék nem is kerül a turiba. Ez a legjózanabb leárazások egyike. Ha mindenki így csinálta volna eddig is, messze nem itt tartanánk.
Másrészt a második évad vásárlói gyaníthatóan nagyrészt azokból kerülnek ki, akik korábban beruháztak az első évadra, vagy most pottyan a kosarukba, ráadásul ennél a filmnél az a speciális eset áll fenn, hogy az első évad készülésekor még hírből sem volt tervben bármiféle második évad, így dramaturgiailag egy teljes egész, lezárt, befejezett történetet kapsz már most is. Az alkotók zonban a sikerre való tekintettel döntöttek később úgy, hogy készítenek még egy évadot.
0
2011. március 22., kedd 8:50
1604
Ez a teljesen tudtalan gondolkodás... És majd amikor a 2. évad megjelenik, nem is lehet kapni már az elsőt... :S ... Egy sorozatot sok esetben valaki csak akkor vesz meg, ha látja az egészet, hogy lesz befejezése is... Így ez nagyon nyakatekert okfejtés... Főként, hogy később el lehetne adni teljes áron is őket... így meg, aki már megvette teljes áron, csalódott és elgondolkozik majd azon, hogy a 2. évaddal is majd várni kell és lesz még olcsóbb is... Miért nem lehet ezt a marha leárazósdit befejezni, ami megöli a teljes hazai DVD-piacot?????
0
2011. március 22., kedd 6:31
17243
50-et esetleg? :)
0
2011. március 22., kedd 0:04
299
Mindenben maximálisan támogatlak titeket. :D Persze ha azt mondod, hogy vegyek még 100 példányt az elsőből, akkor áttekintem a gondolataimat...
0
2011. március 21., hétfő 21:47
17243
Mindenképp szeretnénk megjelentetni, már csak azért is, hogy nekünk is meglegyen :) - de a pénzembereink addig nem bólintanak rá a dologra, amíg ki nem ürítjük a raktárt. Ezért van ez az akció.
0
2011. március 21., hétfő 21:41
299
Feltenném az ezerszer lerágott kérdést. :) A második évadról lehet tudni valamit? Azon kívül, hogy leforgatták pár éve. ..
0
2011. március 21., hétfő 21:24
17243
Április 1-jétől A Birodalom díszdoboz ára 2.990 Ft lesz, továbbá a két-két epizódot tartalmazó lemezek külön is megvásárolhatók lesznek (az extra lemez és a slipcase nélkül) 990 Ft-os darabáron (remélhetőleg hamarosan itt is).