Keresés

Knight Rider - 1. évad (8 DVD) (DVD)

2007. november 29., csütörtök 20:47
Akkor valaki valami pofátlanul nagy összeget kért a szinkronért! Gondolom az mtv-é lehetett a jog, de mivel igen gyakran voltak/vannak anyagi problámái lehet ezt is eladta valakinek, aki meg kegyetlen sokat kért érte...

Ha kiindulunk a standard 8k-s árból, akkor is 6000 Ft-tal nyomta meg az árat! Bár nem tudom mennyit  adtak ki belőle, de feltételezem, hogy azért 1000 db-t talán. 1000x6000= 6 mFt. Kb. ennyit kértek volna?
Nemrégiben ha jól emlékszem az egyik  szinkronstúdió (talán amelyknek Romániában van a stúdiója) egyik vezetője valami olyasmit nyilatkozott, hogy egy sorozat epizód szinkronját kb. 500 ezer Ft-ból hozzák ki.
22x500 eFt= 11 mFt. Vagyis ha minden nagyjából így lehetett, akkor valaki iszonyú pofátlan volt...

Igazán az bosszant, hogy mindíg azoknak a sorozatoknak az ára tér el a "hazai standardtól", amiket én akarok megvenni...
0
2007. november 29., csütörtök 20:42
Köszi az infókat! Én anno csak belenéztem 1-2 epizódba.
0
2007. november 29., csütörtök 20:41
És ki volt?Mi állt össze neked? :))
0
2007. november 29., csütörtök 20:40
Ja elég nyomin néz ki :PNem értem az új Trans Am Firebirdel mi a bajuk?!
0
Én tudom ki volt Árnyék.
LEgalábbis az utolsó rész(ek)ben összeállt egy kép nekem.
0
Én is Koenigse-re tippelek.

0
2007. november 29., csütörtök 20:38
Igen én is birtam :)Húú most jót kérdeztél :)) Ha jól emlékszem akkor ez nem derült ki hogy ki volt az árnyék akit ha emlékeim nem csalnak felrobbantottak egy iroda házban,de hogy utána mi lett vele tülélte-e vagy sem az már nem derült ki.Arra még emlékszem pl hogy az egyik csapattag(úgy emlékszem kb 4-5-en voltak az új teamben és ebböl ketten voltak csajok)a szebbik csajról:) kiderült hogy ö Michael Knight lánya!
0
2007. november 29., csütörtök 20:27
Igen,de nálunk 3 rész van egy lemezen,ha jól tudom kint meg 4 rész van egy lemezen.
A drága ár a szinkron miatt lett. Ki lehetett volna adni ezt is 7-9000 ft-os áron ,de akkor csak felirattal.
0
2007. november 29., csütörtök 20:23
A mai nap nekem is meghozta a futár.

Én is megerősíthetem, hogy a sokakat érdeklő előzetes valóban nincs rajta, de ez szerintem a 3.évadtól (remélem eljut odáig) szerintem már ott lesz (a tv2-n most vasárnaponkénti ismétlésekből gondolom, mert ott is csak a 3.évadtól van és valószínű, hogy nem a régi mtv-s kazettákat szerezték meg hanem újakat kértek az universaltól mert, viszonylag jó a képminőség).

Az epizód sorrend elég érdekes:
pilot: 7. lemez
1-6. lemezen a pilotot követkő epizódtól, sorban az utolsó kettőt kivéve.
Az utolsó előtti rész a pilot mellett a 7.lemezen.
Az utolsó rész a 8. lemezen. Itt kapott, még helyet a Knight Rider 2000 c. film, amit szerintem célszerű lett volna Extrák menüpont alá helyezni, mert nincs köze az évadhoz.

Mintha valaki ítra volna, hogy a részek kuszaságának az az oka, hogy az IC így kaptak, mert máshol is így jelent meg.
Máshol (USA,GB) mintha eleve 6 lemezen jelent volna meg, másrészt a magas ár egyik okaként is emlegették, hogy kizárólag nekünk gyártották le.

Akkor, hogy is van ez?

0
2007. november 29., csütörtök 20:10
Ez lenne az új Pontiac?
(inkább egy Koenigsegg-re hasonlít. )
0
2007. november 29., csütörtök 20:00
Így van., Én szerettem azt a sorozatot.
Különben, ha emlékszel rá volt benn egy Árny vagy Árnyék nevű figura, aki néha néha feltűnt és segítette a csapatot.
Hogy ki volt Árnyék? Azt tudod? :-)
0
2007. november 29., csütörtök 19:56
Igen a Knight Rider Team (Team Knight Rider angol cime)az eredeti sorozat folytatatása volt(ez el is hangzott minden egyes rész elején persze csak utalásként) ami csak egy évadot élt meg,ami lehet jogos volt-e vagy sem de szerintem nem volt rossz próbálkozás és megérdemelt volna még egy évadot.Föleg hogy az elsö évad utolsó részének végén megjelent maga Michael Knight is személyesen  miközben az új csapat tagjai az ö sirjánál emlékeztek rá!
0
2007. november 29., csütörtök 19:12
Tájékoztatásul közlöm a Mélyen Tisztelt Leendöbeli Vásárló Urakkal,hogy nincs rajta az amit Ti kerestek!!!!! Egyből a Főcimmel kezdődik!
0
2007. november 29., csütörtök 17:15
Ok, köszi. Ez jó ötlet! :)
0
2007. november 29., csütörtök 15:30
Joe Thanks: szerintem (bár nem láttam) úgy van, ahogy a tévében. (kérdezd meg az Intercomot, hátha gyorsabban választ kapsz)
0
2007. november 29., csütörtök 14:30

Ne haragudj félreolvastam a nevedet!Szóval kedves Dömdödöm mindenképpen szeretném megtudni mi a helyzet az előzetesekkel!
0
2007. november 29., csütörtök 14:28

Dömdöm!Nem mindegy,nekünk rajongóknak fontos.Kérem aki tudja írjon!
0
2007. november 29., csütörtök 14:17
Volt még valami Knight Rider Team című sorozat is, nem tudom ennek volt-e valami köze a történethez?
Jövőre jön az új Knight Rider sorozat.
0
2007. november 29., csütörtök 10:31
Mert így szoktuk meg. :)) Szerintem ez a kis intró mindig is megadta az egyes epizódoknak az alaphangulatát.
0
2007. november 29., csütörtök 10:20
nem mindegy? ez miért ilyen fontos?
0
2007. november 29., csütörtök 10:15
Aki tudja, legyen szíves írja már meg, hogy az epizódok előtt azok a kis bejátszások ott vannak-e, mint ahogy a TV is vetíteni szokta?
Thx
0
2007. november 29., csütörtök 10:09
Én az eredeti sorozatról tudok, illetve a 2 filmről.
Knight Rider 2000 és Knight Rider 2010.
A másodiknak semmi köze a Knight Riderhez, nehogy megnézzétek, merő borzalom.
Annyi köze van hozzá mint a predator filmekhez a Ragadozó 3 nevű gagyiságnak.
0
2007. november 29., csütörtök 10:06
Így van az original sorozat pilot filmjében még nem hasselhoff szerepel, csak a műtét után játszik már.
0
2007. november 29., csütörtök 9:44
én is úgy tudtam h a 2000 az egy sorozat...
0
2007. november 29., csütörtök 8:58
A Pilot film amiben Michealt még nem Hasselhoff játsza? Emlékszem anno, még kiskoromban ismerősöknél láttuk. Mindenki azon nevetett, hogy a főszereplő nem is hasonlít David Hasselhoff-ra. :D
Meg amkor Michael elhajt az új kocsijával és zenét akar hallgatni. Erre KITT megkérdezi "Milyen zenét?"
Régi emlékek.

Szerettem ezt a sorozatot, és még most is szeretem. Minden bakija és gügyesége ellenére. Hasselhoff-ot meg sose bírtam a Baywatch-ba, KITT nélkül nem nagy szám. Az első KARR-os rész miatt is muszáj lesz beszenreznem. Abban Peter Cullen KARR hangja!
A 2000 nem az egyik új sorozat címe? Bár én azokat sose bírtam, nem is igen láttam fél résznél többet.

Ja, és még érdekes a Potiac model az új filmben. Elvileg akarnak egy remake a sorozatból, de ezt már biztos tudjátok. És abban is egy Poniac lenne, KITT. Potosan egy Potiac Solstice, mint Jazz a Transformers-ben. Még akár cross-over/spin-off is lehetne belőle.
0