Keresés

Knight Rider - 1. évad (8 DVD) (DVD)

2007. október 19., péntek 0:24
és üdvözöljük Góliátot is.
0
2007. október 19., péntek 0:15
WOW!!!
K.A.R.R. 4ever!
0
2007. október 18., csütörtök 23:42
akkor kérnénk egy "wow!"-ot, ahogy Michael is mondja.
ezer éves vicc: K.I.T.T.! Csukd be az ajtót. KATT. hehehehe :D
0
2007. október 18., csütörtök 23:35
Én csak kérdéssel váalszoltam a kérdésre. Tudom mi a Knight Rider.Főként ezen nőttem fel. :-)
Örök érvényű, néhány mai sorozatot oda-vissza ver.
0
2007. október 18., csütörtök 23:33
Inkább sorozat mint film :)
0
2007. október 18., csütörtök 23:29
Mér  nem az???
0
2007. október 18., csütörtök 23:27
igen.
0
2007. október 18., csütörtök 23:13
A film adatlapján:

Műfaj: akció, krimi, kultfilm, TV-sorozat

kultfilm???
0
2007. október 18., csütörtök 22:48
Ha a magyar hang zajszűrve lesz és egy kicsit javítva, akkor alap vétel lesz.
0
2007. október 18., csütörtök 22:23
Valahogy én is ezt mondtam... :)
0
2007. október 18., csütörtök 22:09
Csak legyen letisztítva az a magyar hang!
0
2007. október 18., csütörtök 21:49
Végreeeeee......   :))))
Berendelve!!!!!
0
2007. október 18., csütörtök 21:45
Nekem is ez a véleményem. Engem most a Millennium érint, és szinte nevetséges, hogy több, mint 15 órányi anyagot két film (3 óra) áráért vesztegetnek.
0
2007. október 18., csütörtök 21:41
Első látásra húzósnak tűnik a 13290 Ft-os ár, de ha ezt az összeget elosztjuk 8-cal, akkor 1 DVD kijön kevesebb, mint 1700 Ft-ból, ezt látva nem tűnik vészesnek a 13290 Ft... szerintem

...

más: a hozzászólások is jól mutatják -Tisztelet a kivételnek- a Magyarnak semmi sem jó, ha nem jelenik meg az a baj, ha megjelenik akkor meg az...

és félreértés ne essék, nekem sincs a bőröm alatt pénz

Pimp
0
2007. október 18., csütörtök 21:41
Első látásra húzósnak tűnik a 13290 Ft-os ár, de ha ezt az összeget elosztjuk 8-cal, akkor 1 DVD kijön kevesebb, mint 1700 Ft-ból, ezt látva nem tűnik vészesnek a 13290 Ft... szerintem

...

más: a hozzászólások is jól mutatják -Tisztelet a kivételnek- a Magyarnak semmi sem jó, ha nem jelenik meg az a baj, ha megjelenik akkor meg az...

és félreértés ne essék, nekem sincs a bőröm alatt pénz

Pimp
0
2007. október 18., csütörtök 21:38
Huh. Végigolvastam a topicot... A szokásos, kéthetente felbukkanó téma, de álljunk már meg egy szóra:
BASZKI!!! ITT A KNIGHT RIDER!!!! MEGJELENT!!! :-)))))) Csak így, mindenféle bejelntés nélkül, egyszercsak itt van! :-))) Nálam minden itt kezdődött... Mindenféle filmrajongásom ettől a sorozattól eredeztethető... Legrégebbi gyerekkori emlékeim egyike... :-) Igen! Emiatt a sorozat miatt lettem anno fanatikus Hasselhoff rajongó, ezért vettem meg az összes kaziját, és ezért létem fel kétszer is Hasselhoff produkcióval az általános iskola tátikáján. :DDD (Na jó, ezt talán nem kellett volna elmondanom...) És a szőrös mellkasú David óriásposztereimet is őrzöm még valahol... :-))) Nagyon örülök!
Na vissza az árhoz: :-( Tisztában vagyok a külföldi sorozatárakkal. Eddig el voltunk kényeztetve... De azért tényleg jó lenne ha ezért az árért, legalább valami extra csomagolás is kapnánk... Jól a zsebembe kell nyúlni érte, de hát ez az egyik alap-kedvenc!
0
2007. október 18., csütörtök 21:37
Tisztelt Xpress.hu!

Félre ne értsd, én nem azt mondom hogy pont ennél a sorozatnál akarják valami iszonyat módon átverni a népet! Csak tényleg kíváncsi lennék, hogy mennyibe is kerül egy kiadvány elkészítése (pl. ilyet 2-3 éve közzétettek az egyik újságban könyvekre, de az sokkal másabb, mint a dvd).
0
2007. október 18., csütörtök 21:37

Az egyetlen ok, ami miatt szerintem drága a sorozat, az az, hogy ha Knight Riderre szomjazom, bármikor bekapcsolom a tv-t és az megy. És még évekig menni is fog. Míg a többi megjelenő régebbi sorozatot nem adják orrba-szájba a csatornák. Gondolok itt pl. Dallasra, Milleniumra (tényleg X-akták mikor lesz?), Magnumra és még a Columbo sem annyira gyakori már, ezekkel a különleges részekkel meg pláne nem.
0
2007. október 18., csütörtök 21:18
Számold úgy, hogy 14k oszd el 8-al! Mivel 8 DVD van...Így darabja 1750! Ha azt veszed annyira nem is vészes új megjelentként! Vagy mennyivel lenne jobb, ha mondjuk megjelenéskor darabját árulnák 1990-ért, és akkor sokkal drágábban jönnél ki.. Akkor meg mindenki a díszdobozt keresné, hogy miért is nincs? Há  itt wan! Mondjuk én sorozatot biztos nem vennék DVD-n... Annyira nem érint a téma.. Legalábbis egyenlőre, valahogy nem hoz lázba az egész... Dehát ez már csak egyéni szoc. problem..
0
2007. október 18., csütörtök 21:07
Csak egy ötlet,ha valaki nem engedheti meg magának ezt az összeget kiadni érte,de mégis fáj a szive a kiadvány iránt,akkor tessék besorolni a karácsonyi kivánságok közé,és tessék csesztetni érte a rokonságot.:) Én legalábbis valamit rájuk leszek kénytelen sózni a sok hazai/külföldi megjelenések miatt.
0
2007. október 18., csütörtök 20:37
Szerintem az elég hiteles kommunikáció, hogy míg a nyilvánvalóan sikeres, aktuális, befuttatott sorozatokat (Dr. House, Hősök, Lost, Született feleségek) 7.990-es áron adja ugyanez a kiadó, addig egy meglehetősen kockázatos vállalkozásnak számító Knight Rider-t majdnem a duplájáért kínálja, tudván, hogy így még kisebb a kiadvány piaci sikerének az esélye. Nem tennék, ha nem lenne indokolt.
Más: 1151 percnyi filmről van szó. Ez, egy átlag 85 perces játékfilm hosszal számolva közel 14 film hossza!
14 db. 990 forintos film (Halálos halál 9., Gyilkos moszkítók 7.), az nem drága (bizonyítják az eladási adatok), de ez a kiadvány kicsapja a biztosítékot.
Lehet persze vitatkozni, hogy ez akkor is egy TV-sorozat, meg nem ugyanaz a dolog, de a szinkronnál, felirat-készítésnél, authoringnál, sokszorosításnál teljesen mindegy, hogy milyen anyagról van szó, az 1151 perc akkor is 1151 perc.
Ráadásul növeli a költségeket, hogy a Knight Rider jogdíja "némileg" drágább, mint a turkálókban fellelhető kiadványok 90%-ának a jogdíja, és a gyártási költségek is magasabbak, hiszen míg a Halálos halál 9.-ből 10-20.000 kópiát nyomnak, ennek megfelelően fillérekbe kerül egy példány sokszorosítása, addig a Knight Rider-ből jó, ha ezret bevállal a kiadó, ami lemezenként jelentősen több költséget jelent.
De ez lényegtelen. A lényeg, hogy nem ok nélkül lett ennek a kiadványnak ennyi az ára.
0
2007. október 18., csütörtök 19:17
1-2 megjegyzésem nekem is volna a dologhoz.

1. Többen írták, hogy azért van 8 dvd-n, hogy jó legyen a képminőség.

Erre jó példa a Dallas, amin max. 3 rész van egy 2 oldalas dvd18 1 oldalán. Akinek megvan javaslom tegye be számítógépes dvd meghajtóba! kb. 5 Gbyte a mérete, márpedig kb. 8,5 GB 1 oldal kapacitása (vagyis 4 rész is simán ráfért volna az adott minőségben).
Tartok tőle ép ezért lesz ez is 8 lemezen.

2. Az magas ár.

Ez van. Nem kötelező megvenni. 10k-ig tuti azonnal megvettem, volna így még gondolkodom rajta.

Árképzéssel kapcsolatban: azért arra kíváncsi lennék ha akármelyk nagy kiadó, bármelyk tetszőleges dvd kiadványa kapcsán közzétenne egy teljes költségkalkulációt és a tervezett darabszámot, hogy tényleg látható legyen, hogy mennyi is az annyi.
Így talán hitelesebb lenne az árral kacsolatos kommunikáció...
0
2007. október 18., csütörtök 18:53
nincs olyan, ami mindenkinek megfelelne. nekem pl. a legtöbb sorozat (a szökés, született feleségek, Odaát) megfelelne csak magyar/angol felirattal, de ezzel a véleménnyel szerintem egyedül vagyok, hiszen a többség a szinkronért kiált.  
0
2007. október 18., csütörtök 18:49
a honlapokra kiszórt milliókról inkább tényleg az "ami kib*szottul dühít" topikban értekezzünk, vagyis inkább ott se, mert nem szeretnék még dühösebb lenni. :(
0
2007. október 18., csütörtök 18:45
Akkor egy új hozzászólást másolnék ide a 24 - 6. évad topicjából:

"Ekképesztő.Az óké,hogy a régi évadokon nincs szinkron,de manapság ne szokás dvd-t feliratosan kiadni főleg nem 7590 ft-ért"

Ennyit arról, hogy mennyire elkalibrálódott a magyar vásárló értékítélete. Szerintem ez is No comment.
0