Keresés

Knight Rider - 1. évad (8 DVD) (DVD)

2007. október 18., csütörtök 18:31
Egyetértek veled, pusztán én az embereket nem látom (vagy nem akarom látni) olyan elvetemültnek. Hiszem, hogy meg lehetne változtatni mind a hozzáállásukat, mind piac helyzetét. De ez nem csak rajtuk (rajtunk) múlik, hanem sajnos olyanokon, akiknek nem érdeke a változás.
És igazad van, térjünk vissza "Dévidhez". :)
0
2007. október 18., csütörtök 17:59
Én kérek elnézést, úgy látszik nem vagyok érzékeny a finom iróniára... :)
0
2007. október 18., csütörtök 17:53
Számomra az a kérdés ezzel a megjelenéssel kapcsolatban,hogy mostani szemmel nézve nevetségesnek tűnne-e,esetleg szánalmasnak vagy épp ellenkezőleg,baromira nosztalgikusnak. :-)
Azért az a digitális mph számláló nagyon ott volt a pergő hangjával! :-)
0
2007. október 18., csütörtök 17:47
És te már akkor tudtad, hogy milyen jó kis vita fog ebből keveredni a fórumon, mert más sem kell az örökös cuppogóknak, itt az újabb téma. Tipikus. :-)
0
2007. október 18., csütörtök 17:47
gondolom ennyibe fog akkor kerülni a magnum p.i. is.más: igaz, hogy a paramount adja ki, de számíthatunk a twin peaks második évadjának kiadására?
0
2007. október 18., csütörtök 17:46

http://waxhoff.com
0
2007. október 18., csütörtök 17:45
Nem, csak valakinek a barátjának a rokona. A T-online vesztett vele szemben a pályázaton... No comment.
0
2007. október 18., csütörtök 17:43
Egyébként én is rákérdeztem a kiadónál, hogy nem elírás történt-e a filmnél, mert a mai árak mellett ez az ár tényleg túlzónak tűnik. Természetesen ők sem örülnek, hogy ennyiért KELL adniuk, de nincs választásuk (pontosabban van: az, hogy nem adják ki a sorozatot). A jogdíj, a 8 DVD és a szinkron megvásárlása nyomta fel az egekbe a költségeket.
0
2007. október 18., csütörtök 17:41
De ez ugyanazon stúdió, ugyanazon magyar kiadó által forgalmazott, ámde nem sok lényeges különbséget felmutató két kiadványa. ;-)

És nem vitatkozom csak hangot adok szerény véleményemnek. Grrr.. :-)))
0
24 millió egy honlapra? az ország legjobb cége csinálja? :)
0
miket beszélsz, hoff pont attól hoff! a looking for freedomtól egyszerűen jobb lett ez a mocskos világ. :) irigyellek a lakóhelyedért. :)
0
2007. október 18., csütörtök 17:38
Nem hinném, hogy egyoldalú a szemléletem, de alapvetően tényleg mi, magyar emberek tehetünk arról, hogy nálunk ilyen a DVD-piac. Ki más tehetne róla?
Volt alternatíva, lehetett egy időben vásárolni minőségi kiadványokat, extra változatokat, de a piac döntött: nem a minőség kell, hanem az olcsó termék.
Nem hiszem, hogy a szegénységet kell okolni akkor, amikor a multiban tíz 500-900 forintos gagyi DVD-vel sétálnak oda emberek a kasszához, ahelyett, hogy 3 db. 2.990-es minőségi kiadványt/filmet vennének ugyanezért a pénzért.
A tömegek döntöttek (döntenek) így, ezt tisztán mutatják az eladási statisztikák.

Én sem akarok politizálni, és elhiszem, hogy vannak, akiknek megterhelő lehet a vizitdíj. De erre van (lenne) a szociális háló. Segíteni azt, aki rászorul. De aki meg tudja fizetni, annak nehogy már én fizessem meg az adómból. Én meg tudom fizetni a vizitdíjat. A feleségem is. A szüleinknek is ki tudjuk fizetni, ha szükségük van rá. Sőt, támogatom, hogy az adómból adjanak támogatást azoknak, akik nem tudják megfizetni. De a Csányi Sándor és családja, Orbán Viktor és családja, Gyurcsány Ferenc és családja vizitdíját már engedtessék meg, hogy ne az én adómból fizessék meg - és gondolom ezt ők sem tartják szükségesnek.
Az adónk elk*rásáról nekem is van véleményem, mind országos, mind helyi szinten. Csak a napokban 19 millió forintos perköltséget cseszett ki az ablakon díszes városom vezetősége kicsinyes politikai virtusból, 24 milliót meg a város új honlapjának tervezésére fognak kiadni hamarosan - a bökkenő csak az, hogy tavaly készült el az előző új honlap, ami ezüstérmes lett az országos városi honlapok versenyében. De nem baj, mert azt egy másik kurzus készíttette.
Én meg fizetem a helyi adókat. Na, de ez már az AMI KIB*SZOTTUK DÜHÍT topicba tartozik :)
De térjünk vissza Hasselhoff-hoz! :)
0
2007. október 18., csütörtök 17:32
Szerintem nem is érdemes mindig teljessé tenni a gyűjtményt, mert nem minden évad egyformán jó egyik sorozatnál sem. Ha nekem mondjuk a 3. évad már nem tetszett egy sorozatból, mert uncsi lett és nem mutat semmi újat azt biztosan nem veszem meg, vagy megveszem, megnézem és eladom.
0
2007. október 18., csütörtök 17:31
Ha azt nézzük, hogy egy Viasztesteket vagy Donnie Brascot két éve 4990.-ért lehetett kapni, sőt, még visszább megyek: az InterComos 6490.- Ft-os új megjelenésekhez, vagy a Columbiás 5490.- Ft-os kiadványokhoz képest a nyolcszor annyi lemezből álló, tízszer annyi játékidejű sorozat 14000.- Ft-os űron egyáltalán nem drága.
Ne az legyen szempont, hogy manapság egy teljesen korrekt újdonságot a kiadó 2990.- Ft-ért KÉNYSZERÜL árulni (ez nem reális, hanem a padlóig nyomott ár), és természetesen ahhoz se viszonyítsunk, hogy 499.-ért megkaphatod a Hellraiser hatodik, vagy A kukorica gyermekei harmadik részét.
0
2007. október 18., csütörtök 17:30
Azért írtam nagybetűvel, hogy drága, mert idéztem, bár igazad van, idézőjellel kellett volna tennem, bocs! :-)
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 17:29
Különböző stúdiók különböző áron dolgoznak, ez maximum nálad a polcodon összehasonlítható. Az árakat mindenki máshogy kalkulálja, aztán a vevő eldönti, kell-e neki, vagy sem. Csak azt nem értem, hogy aki már eleve nem érdekelt a dologban, mert nem kell neki, az miért strapálja magát vitával.
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 17:27
De éppen most bizonygatjátok, hogy a magyar emberek számára ez nem is drága, csak az értékítéletük van eltorzulva... (Nem kötekedni akarok, igen távol álljon tőllem)
0
2007. október 18., csütörtök 17:25
Azért a sorozatok árai az elmúlt időben rendkívül vevőbarát módon lettek kialakítva. Azóta én is rászoktam.:-)
8000 Ft szerintem nagyon fincsi ár, ha arra gondolok, hogy ennyiért vettem meg megjelenéskor a Különvéleményt, ma meg megkapok ugyanennyiért egy 7 lemezes Hősöket. A 15-20 ezer már részemről sok. Annyit azért nem adnék egy sorozatért bármilyen is legyen, de nem én vagyok a mérvadó.
0
2007. október 18., csütörtök 17:24
Egészen pontosan úgy fogalmaznék, hogy aki azzal a kifogással él, hogy csóró, AZ ne vegyen DRÁGA dvd-t.
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 17:24
Na, volt már Májkülről kép, legyen már egy a "Pajtiról" is. :-)))

Látogatott egy fórumtopic ez, ittene, úgylátom mindenki SPM-fokozatra kapcsolt. :-D
0
2007. október 18., csütörtök 17:22
Politikát pedig tényleg ne kavarjunk be, mert kb. 50-50% ütnénk egymást pro és kontra, ahogy csinálja ezt egymással a magyar ember évtizedek óta.
0
2007. október 18., csütörtök 17:22
Olvass egy kicsit bele Xpress.hu hozzászólásába, aztán megvilágosodsz.

most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 17:19
Erre csak annyit mondok, hogy ebben a szegény, sanyargatott országban 10,5 millió mobiltelefon jut 10 millió lakosra.
Nem az a gond, hogy nincs az embereknek pénze (természetesen sokan vannak, akik valóban nélkülöznek, illetve nehezen élnek meg), hanem az, hogy aki megtehetné, hogy megvegye a normális kiadású, normális áron megjelenő DVD-t, az sem költ rá, mert ingyen is letöltheti, átmásolhatja.
Ha két doboz cigi, két feles vagy két divatos csengőhang helyett 1-1 DVD-t venne mindenki, aki vásárlás helyett másol, most nem itt tartanánk. Lenne választék, és talán a Knight Rider angol kiadására is felkerülhettünk volna már évekkel ezelőtt, olcsóbban.
0
Többek között ezért sem gyűjtök sorozatokat - mert sokba lenne egy tejes gyűjtemény -, hanem azt a pénzt inkább átcsoportosítom a számomra fontos filmekre. Pl. digipack-os Remény rabjaira 3 dvd-n
0
:)))

részlet a Fridi showból és az Everybody sunshine :P( http://www.youtube.com/watch?v=lXHmHC6RjAA )
0