Keresés

Új fórum-csoport javaslatok

2004. október 4., hétfő 19:24
Pállal(Amadeus stb.) volt gond.Ha valaki sokat kérdez azt nem tartom bajnak.
Én a primitív stílust és a kalózkodásra való felhívást tüntetném el az XPRESS-ből.
0
2004. október 4., hétfő 10:26
ilyet
0
2004. október 4., hétfő 4:27
Szerintem Gerike hamarosan megunja, és továbblép kamaszkori lázongásának egy következő állomására. És akkor megint nyugi lesz.
0
2004. október 3., vasárnap 20:21
Stormhaussen!
A második variációt választanám.
És belátom hibáim.
0
2004. október 3., vasárnap 19:32
Esetleg a törzstagok közül valakit megtenni a moderátornak...
0
2004. október 3., vasárnap 17:36
én arra gondoltam hogy hatása lenne, hogy amennyiben gerike olvassa a ezt a topikot:
1. vagy feldühödik, és még vulgáriabbul viselkedik - a kedves Xpress törölheti profilját
2. vagy elcsitul - belátja hibáit - s az élet megy tovább

én csak ezt a két lehetôséget látnám a topik indulása utáni napon, de mivel Gerike nem egyezett bele, inkább ne nyissunk ilyet (ly vagy j??)
0
2004. október 3., vasárnap 16:32
Én nem eggyezek bele a gerikecsitító topicba.
Én egyszer megpróbáltam megjavulni, de olyanokat írtatok akkor is amikor én normálisan írtam, hogy egyszerűen nem tértem magamhoz.
De most megpróbálok megint toleráns lenni és nem vitázom senkivel.
Ezt tudom tenni mást nem.
Képes vagyok megjavulni, de ehhez nektek is segíteni kell és nem kell mindíg leszólni engem.
Remélem sikerülni fog.
Sziasztok.
0
2004. október 3., vasárnap 16:30
nézzetek át rajta. szimpla pszichológia. most már lassan midnen topik róla szól, s ez szerintem imponál neki, további dömpingre hajtja. ignoráns viselkedés kell neki, aztán egyszer csak ráun az egészre. volt már ilyen régebben is.
0
2004. október 3., vasárnap 16:24
Én "veszélyességéről" a Remény rabjai kritikánál győződtem meg
0
2004. október 3., vasárnap 16:20
Szerintem se változna semmi. Ez a gyerek szimplán hülye és kész.
0
2004. október 3., vasárnap 16:18
Már korábban írtam, hogy kellene egy olyan fórum-csoport, ahová topikokat lehetne nyitni, de máshová nem! Aztán az értelmesebb topikokat át lehetne rakni a megfelelő csoportba. A fölöslegeseket pedig törölni. Így talán megelőzhető lenne, hogy össze-vissza nyitnák topikokat a fórumozók. (Már találkoztam olyan fórummal, ahol ez így működik).
0
2004. október 3., vasárnap 16:08
nem vagyok benne biztos, hogy túl sok értelme lenne. gerikének már rég rá kellett volna döbbennie, hogy a többség nincs kibékülve a stílusával. ez sajna nem történt meg, s nem hinném, hogy egy topik sokat változtatna a hozzáállásán. személy szerint együtt tudok vele élni, akit meg zavar, jöjjön át a dvdextrára: sokkal nyugisabb hely. ;]
0
2004. október 3., vasárnap 16:03
Neméppen fórumcsoport, hanem topik:
szeretnék engedéjt kérni - amennyiben nem tartjátok fölöslegesnek, esetleg túl személysértônek - egy "Gerikecsitító" topik nyitásához. Mert be kell látni, hogy amit a kritikáknák és fórumokban mûvel olykor már elképesztôen...khmm... idegesítô(?).
Ezen topik engedélynyitáskérése mellett a "Vissza a jövôbe triológia" gerike-kritikákat olvasva döntöttem...

persze ha csak nem találjátok túl személyeskedônek... és ha Gerike is beleegyezik...
0
2001. szeptember 27., csütörtök 8:15
ugyan, majd kialakul. még csak néhány napos a rendszer: ne várd el azonnal, hogy mindenki ide rohanjon. mindenesetre viták sztem itt is, ott is kialakulnak majd, de inkább majd ide coportosulnak át, hisz tudod, kinek van kedve állandóan csillagokat osztogatni odaát. :]
0
2001. szeptember 27., csütörtök 1:55
Szerintem ez szélmalomharc. A kritikák helyett vagy helyén előbb utóbb ugyis elkezdenek másról  írni az emberek. Nem lehet őket kordában tartani. Ha valaki elkezd anyázni, akkor akit érint vagy aki magára veszi nem fog elmenni a fórumra és ott válaszolni neki. A fórumon feldobott témák és a kritikák összefolynak. Van úgy, hogy az ember rengeteg filmhez hozzáfirkál és később szeretné látni mit szólnak ehhez a többiek, de 1 hét után már arra sem emlékszik, hogy melyik filmhez mit írt. Most csak azt lehet csinálni, hogy időrendben előre vagy hátra menni, vagy ábécében sorrendben, mindenesetre őrjítő dolog így keresgélni.
Ezért jó a fórum, ahol egy oldalon lehet látni melyek a "hot topic"-ok, ahol pezseg az élet. De így szétforgácsolódnak az erők. Most ha valami sűrűt akarok mondani, egy film kapcsán ami kapcsolódik a filmhez meg nem is, akkor, hogy hívjam fel a figyelmet erre ? Írjam a kritikákhoz, hogy "gyertek át a fórumra, írtam egy baromi jót"? Ez olyan gagyi önreklámozás. Ezért mondtam azt, hogy a filmek végén csak egy link legyen a fórumra. Most úgy tűnik ez a fórum mindössze száz hozzászólással elég nudli, pedig itt a filmekhez már több ezerszer hozzászóltak (lásd Star Wars 412 vélemény), de ez nem látszik a fórumon. Na mindegy nem jártatom tovább a számat.
Uff én beszéltem.
0
2001. szeptember 26., szerda 23:46
szerintem ( bár ez biztos nagy munka ) a hosszú vitákat, amik a kritika részekben alakultak ki, át kéne ültetni a fórumba, és csak azt hagyni ott, ami tényleg kritika volt, és oda való. ezután úgyis csak olyan fog majd odakerülni...
0
2001. szeptember 26., szerda 17:26
Géza: A hardware kategória szerintünk is szükséges lehet, de a filmkritika és a filmekhez kapcsolódó fórum szerintünk mindenképpen el kell, hogy különüljön egymástól. Korábban hosszú viták alakultak ki egy-egy film kritikai oldalán, a filmhez nem közvetlenül kapcsolódó témákban, ezért láttuk szükségét az önálló fórumnak. A kritikai rész reményeink szerint a jövőben tényleg csak tömör, valóban a filmről és a DVD-kiadásról írt kritkákat tartalmaz majd, amelyek tényleg segíthetnek a vásárlóknak a végső döntés meghozatalában, vagyis abban, hogy érdemes-e megvenni a filmet, vagy sem.
0
2001. szeptember 26., szerda 17:11
Azon gondolkodom, hogy az "Irj kritikát a filmről" meg az "Indítsd fórumot a filmről" eléggé fedik egymást. Én a filmek végén levő kritikákat egyből a film címével egyező fórumba raknám és a film oldalakon csak egy link lenne erre a fórumra. Ha valaki meg egy hasonló témában akar fórumot nyitni akkor csak tessék. pl Sebezhetetlen 2 vagy valami ilyesmi.
0
2001. szeptember 26., szerda 16:58
Azt hiszem a Hardware mindenképpen megér egy csoportot. Pl. hogy milyen lejátszót vegyek, meg , hogy kell feltörni ennél vagy annál a lejátszónál a régiókódólást, meg a Hollywood Plus-hoz mi a legújabb driver stb. stb. meg ehhez hasonlók.
0
2001. szeptember 26., szerda 12:54
Kedves fórum-látogatók!
Arra kérlek Titeket, hogy írjátok meg, szeretnétek-e a jelenlegi 2 főcsoporton kívül további fórum-csoportokat, és ha igen, milyeneket.
Várjuk a javaslatokat!
0