Keresés

Átírás dvd íróra hifiről.

2007. október 31., szerda 17:16
Valami képet is kell mellé produkálni, csak hangot szerintem nem lehet felvenni DVD-felvevővel. Mini-hifin nem szokott lenni audio kimenet, legfeljebb fejhallgató kimenet, de azt én nem használnám erre a célra.

Egyébként én sem látom még tisztán az értelmét a műveletnek. Miért akar DVD-re zenéket felvenni? Ha MP3-ba akar felvenni, az biztosan nem fog így összejönni. PC-vel, hangkártyával lenne érdemes próbálkozni.
0
2007. október 30., kedd 21:20
Szép magyar című topic ismét! :-D
0
2007. október 30., kedd 21:19
Szerintem nem PC-ről van szó!Nézd meg, hogy van-e a hifiden audio-kimenet; ha van, akkor kösd össze a dvd-íród audio-bemenetével és máris elkezdheted felvenni a kaziról a számokat a dvd-re; csak értelmét nem látom... ;-)
0
2007. október 30., kedd 21:12
Rossz az alapötlet (szerintem).
A kazetta lejátszót kell a PC-ben lévő hangkártyával összekötni, majd egy programmal felvenni a bemenő jelet (pl. wavelab). Szerintem érdemes wav kiterjesztésben felfenni, aztán majd úgy is át lehet konvertálni, ha éppen mp3-ba kell.
Ezek után Nero-val szépen kiírod.Ha mp3, akkor adatként...ha audiot akarsz akkor meg DVD-Audio (bár én ilyet még nem csináltam).
Elég rég foglalkoztam ilyesmivel, azért csak felületesen írtam le...
0
2007. október 30., kedd 21:00
Segítsetek!!!!!!! Van egy Sony mini-hifim. MHC-RG333. Nem tudja véletlenül valaki, hogy a dvd írómmal össze lehet-e kötni? Panasonic DMR-ES15 a jelzése. Magnókazettáról szeretnék dvd-re kiírni számokat. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm előre is.
0