Ha a kategóriát nézzük, vagyis, hogy vígjáték, akkor a Borat inkább az, vagyis Cohen jobban megérdmelte, hiszen jobban megnevettet, míg Ferrell inkább elgondolkodtat.(szubjektív vélemény) Ha pedig a két filmet nézzük, a Borat "közönségfilmebb" és egy Golden Globe-bal a főszereplő neve mellett még jobban is eladható, mint anélkül. Ezek a díjátadók mindig kicsit szubjetívek...kicsit... Nekünk Ferrell, nekik Cohen.
Attól függetlenül, a két film sem összehasonlítható, mert míg a Borat egy olykor gusztstalansába hajló, ámde mégis megnevettető film,addig ez egy mestermű, letisztult, komolyabb , mégis mosolyogtat és sokkal jelentősebb színészek szerepelnek benne, sokkal jelentősebb alakítást nyújtva.
Szóval, talán az a baj, hogy egy kategóriába kerültek. Mert ez a két film NEM egy kategória...
0
2007. november 2., péntek 14:24
16089
Hűha, izé... Ezt inkább nem kommentálnám. :-) Bár tetszett a Borat, de hogy... Áh, hagyjuk! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 2., péntek 14:22
9489
Önrevízió: Utánanéztem, a forgatókönyvíró, Zach Helm kapott egy díjat, méghozzá a The National Board of Review díját, még 2006-ban. Illetve Will Ferrell-nek volt egy Golden Globe jelölése idén. De Sasha Baron Cohen nyert, a Borat-ért.
0
2007. november 2., péntek 14:20
16089
Nekem igazán Will Ferrell játéka tetszett. Nagyon érzéki és hiteles volt. Persze a többi színész is remekelt, csak én külön kiemelném Will Ferrell-t.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 2., péntek 14:12
9489
Remélem, sokan lesznek még ezzel így. Nekem az év egyik nagy kedvence ez a film, pedig nem lesz Oscar-jelölt, nem kap senki a szerepéért semmilyen díjat, mégis mind a négy fő karakter - Will Ferrell, Emma Thompson, Magie Gyllenhaal és Dustin Hoffmann - tökéletes és csak felsőfokban lehet róluk beszélni. Nem is beszélve az egész alapötletről, a történetről. Remek, remek és megegyszer remek.
0
2007. november 2., péntek 13:58
16089
Egyetértek. :-)
0
2007. november 2., péntek 13:44
9489
A VOX novemberi számának tesztjén a kép is és a hang is 100%-ot kapott. Igazán jó hír! Már csak meg kell jelennie és egy remek filmmel lesz gazdagabb, aki megveszi! (Mit remek, egyenesen "látni kell" film!!!)