Keresés

Sorozatokról általában

2016. július 8., péntek 15:47
Csak egy jótanács: az EP05 végét FELTÉTLENÜL eredeti nyelven nézd, mert sem a feliratban, sem a szinkronan nem tudták (utóbbiban talán nem is akarták) visszaadni a szójátékból eredő személynevet, annak drámáját. Ez, így, angolul zseniális, nálam az évad egyik csúcspontja.
0
2016. július 5., kedd 23:16
Ha hazaértem munkbòl megnézem neked.
0
2016. július 5., kedd 22:07
Trónok harca 6-hoz tudtok külön magyar feliratot a szinkronos verzió dothraki nyelves részeihez? Fontos lenne, hogy KÜLÖN legyen. Köszi!
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 18:33
Köszi!
0
2016. július 4., hétfő 18:24
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/05/11/the-good-wife-vege-a-7-evadnak-es-a-sorozatnak-is-irta-foxxmulder/#comments

A hozzászólások között vannak egész jó teóriák. :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 17:59
El tudnád küldeni azt az elmélkedést? Mi is furának tartottuk a végét.
0
2016. július 4., hétfő 17:43
Köszi! Az első érdekel, horrort (meg zombikat) nem nézek. :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 17:38
Még ajánlom melléjük az Outlandert és a Londoni rémtörténeteket. :)
0
2016. július 4., hétfő 17:10
Na meg még itt vannak a Vikingek, Fekete vitorlák, Kártyavár stb. stb. amit mindenkik néznek és egyszer majd nekem is illene, szóval nem is kell itthonra fizikai hordozó, azokra úgysincs időm. :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 17:08
A Hősök: Újjászületés fele van még vissza, meg pár rész az Agymenők legutolsójából, a Dr. Csont 11. szezonjából, illetve az Odaát 11. évad és A S.H.I.E.L.D ügynökei 3. évad. Aztán Trónok harca 5. emlékezetfrissítésképpen, és utána a 6. évad. Aztán meg Daredevil 2, és ha lesz időm, ráfekszem a DC-s tévésorozatokra is, mivel érdekel az Arrow, Gotham, The Flash, iZombie, Supergirl, Legends of Tomorrow, Lucifer Preacher - hetesfogat is, bár lehet, hogy előtte inkább a kilencvenes-kétezres évek Lois & Clark illetve Smallville szériáiban merülök el, mivel azokat már több éve rakosgatom ide-oda. :) Mire mindennel végzek, kész lesz az új Star Trek-tévésorozat, amit speciel sokkal jobban várok, mint a nemsokára érkező mozifilmet. :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 16:53
Azzal végeztünk. Kicsit fura volt a vége, de olvastam róla jó elmélkedéseket, ami segített "elhelyezni".
Jövőre jön a spinoff Diane Lockharttal és Lucca Quinn-nel. :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 16:30
Addig befejezheted A Férjem védelmébent.
0
2016. július 4., hétfő 13:49
Nekem egy év. :D
0
2016. július 4., hétfő 12:37
Már csak egy hét! :)
most posts by TM
0
2016. július 4., hétfő 9:55
Szívesen:)!
0
2016. július 4., hétfő 9:13
Köszönöm az ajánlòt, ìrásod nélkül elkerültem volna a sorozatot. Trònok harca következő évadáig jò lesz a böjtöléshez.
0
2016. július 4., hétfő 1:08
Jonathan Strange & Mr. Norrell

Angol fantasy-sorozat két varázsló rivalizálásáról a napóleoni háborúk idején, remek látványvilággal, kiváló karakterekkel, de sajnos egy elég széteső dramaturgiával.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94p30-niwrok-irasai-2-0#6789
0
2016. június 21., kedd 21:05
Én április óta nem futottam bele egy Trónok harca hírbe se, pedig sok oldalon olvasgatok. Néha látok egy cikkcímet, de értelemszerűen nem kattintok rá. A fejemben úgy állítottam be már évekkel ezelőtt, hogy a Trónok harca az egy júliusi program, amire úgy szoktam készülni, hogy előtte mindig megnézem DVD-ről az előző évadot. Mivel idén még ez is csúszik, így lesz augusztus is, mire a hatodik évadhoz jutok. Viszont tök jó lesz, hogy nekem akkor ad majd élményt, amikor másnak már nem. :)
most posts by TM
0
2016. június 21., kedd 20:30
Jaime szinkronja lett teljesen más.
Hétfő este már felirattal nézzük, már melóban remeg a kezem, rohanok haza, tegnap este 9-re megvoltunk vele és csak néztünk, mikor jön mára következő rész.
Majd ősszel full hd-ban szinkronnal, addigra érik is még, tök más úgy az egész, de nem tudom kivárni.
0
2016. június 21., kedd 19:11
Tök simán ki lehet. :)
0
2016. június 21., kedd 19:07
Ahogy mások is írták: teljesen jó szinkronnal.
0
2016. június 21., kedd 17:56
Egy napra is nehéz kizárni a külvilágot, nemhogy két hónapra. :)
0
2016. június 21., kedd 17:54
5-6 évvel ezelőtt talán még működött volna a két hónappal későbbi dara; de a mai világban a Trónok harca esetében kizártnak tartom.
Már másnap délelőtt a legváratlanabb, legártatlanabb helyekről bukkanhat fel egy-egy ordenáré spoiler (képi, szöveges egyre megy), és az valóban szétcseszi az élményt.

Felmész egy sport, kocsis oldalra, ott is nyakon önthetnek...
Elsétálsz egy kávézó, cukrászda előtt és pár elkapott szó...
Metró kész életveszély...

Szóval részemről kizárt. :)
0
2016. június 21., kedd 16:56
Lazán szinkronnal! :)

Viszont szigorúan egyben, mikor már együtt az összes rész, mivel ha valami valóban szétcseszi az élményt, akkor az a két rész közötti egy hét szünet.
most posts by TM
0
2016. június 21., kedd 11:23
Ahogy mások is írták: szigorúan felirattal!!

Ami külön dühítő a több évados sorozatoknál azaz indokolatlan szinkroncsere. Két évadon keresztül hozzászoksz valakihez aztán bumm... Totál kiheréli a karaktert.

Hogy ennél a sorozatnál volt-e ilyen nem tudom, de korábban koppantam már emiatt.
(Talán a Lost?)
0