A Trónok harcát 10 évvel ezelőtt és most is nagyon könnyen el tudnák rontani, szerintem ehhez csupán elég lenne egynéhány kínos sárkányos jelenet, vagy bármi ami lehangolóvá vagy olcsóvá tenné a sorozatot. Szerencsére nem ezt látjuk, végtelen profizmust látok a megvalósításban, ebben a sorozatban még a sár is a helyén van.
0
2016. június 20., hétfő 23:40
7074
"ezt ma megcsinálni a televízióban" - Régen sokkal nehezebb lett volna.
0
2016. június 20., hétfő 23:27
627
Kétszer néztem meg egymás után a 9. részt, erre egyszerűen nincs szó. Végig azt éreztem, hogy egy nagy mozifilmet nézek, a látvány, a hang, a vágás és a feszültség pfűű le a kalappal. Az Trónok 5. évada mennyi Emmy-t nyert, hát remélem ez az évad se marad ki a jóból. És valóban, szigorúan csak felirattal!
0
2016. június 20., hétfő 23:12
6697
Döbbenetes rész volt... ezt ma megcsinálni a televízióban... Új mérce állíttatott.
Néhány napja keresgéltem a jútyúbon szinkronos részleteket a sorozatból, mert már az első évad óta felirattal nézem. Hát ööö... érdekes. Valószínű, hogyha már az elejétől szinkronnal nézném, akkor nem zavarna, de így most már tudom, hogy elvész a karakterek akcentusa is. Például Északon feltűnő a brit akcentus, vagy a dorne-i karaktereknél és Syrio-nál a spanyol akcentus. Így lesz számomra hitelesebb az egész világ, de jó, ezek olyan dolgok, amiket más filmekben/sorozatokban is nehéz visszaadni, valahogy csak az orosz akcentust nem :D
0
2016. június 20., hétfő 22:49
1698
Felirat már reggel 8 órakkor van mindig. :) Valamiért ennél a sorozatnál rögtön lesz magyar felirat. :)
Amúgy szerintem ez is egy olyan sorozat, amit eredeti nyelven az igazi nézni.
SuperHeRo
0
2016. június 20., hétfő 22:21
52685
De előtte még Heroes Reborn, ha már újra néztem szinkronnal az első 4 évadot. Utána meg SHIELD, meg Daredevil, meg Odaát.
most posts by TM
0
2016. június 20., hétfő 22:17
52685
Nekem majd szinkronnal júliusban.
most posts by TM
0
2016. június 20., hétfő 21:33
3448
Nem spoilereznék, csak annyit írok, volt egy rész. Csata közepén egye jelenetben, végig az egyik főhősön volt a fókusz. Mögötte pedig az események láncolata, néhol homályosan, néhol kitisztulva ahogy egy csatamén vagy ember közelebb ért, érdekes párhuzam de kicsit olyan volt, mint a Saul fiában a nézet. Belerakott ezáltal a káosz közepébe. Nagyon megfogott az a jelenet, így kell egy ezt bemutatni.
0
2016. június 20., hétfő 21:23
2738
Kb. végig libabőrös voltam.
0
2016. június 20., hétfő 20:57
8260
9 rész az 3-4 nap. Meg míg felirat is lesz hozzá.. szóval jó lesz ez jövő heti programnak is. :)
0
2016. június 20., hétfő 19:59
3448
Szerintem már kezdheted, jövő héten a tizedik, addig csak nem darálsz le 9 részt. :) Az elején kicsit csalódott voltam, de ha jól rémlik a harmadik rész után megint elkapott a sodrás. Még mindig nagyon remek sorozat.
0
2016. június 20., hétfő 19:59
1698
Mi este nézzük az asszonnyal. Már nagyon várjuk. :)
SuperHeRo
0
2016. június 20., hétfő 19:55
8260
Jó, hogy már csak egy rész van hátra, mert akkor hamarosan nézhetem én is. ;)
0
2016. június 20., hétfő 18:59
3448
Fattyak csatája azt hiszem újabb mérföldkő a sorozatozásban. Ilyen látványvilág is ritkán tárul az ember elé, Trónok Harca minden évben képes felülmúlni magát. Rész is remek volt, kár, hogy már csak a tizedik rész van hátra.
0
2016. június 18., szombat 1:52
372
Orange is the new Friday ;)
0
2016. június 15., szerda 5:21
1560
Ajánlani szabad itt?
El ministerio del tiempo
40 évesen végre most (2015,de csak tegnap fedeztem fel)teljesült az a kivánságom, hogy kamaszkorom egyik legkedvesebb regényét valaki elolvasta és képernyőre vitte (Poul Anderson:Időjárőr)
0
2016. június 10., péntek 19:23
4596
Banshee S4
Egy kutyaviadal csak egyféleképpen érhet véget még a Cinemax laza akciósorozatában is. Kár, hogy erre az évadra már közel sem maradt annyi ötlet és lendület, mint az előző kettőre.
Az Ómen folytatása sorozatként, amiben a gyermekkorában történteket rég elfelejtő, 30 éves Damien próbálja feldolgozni, hogy milyen sorsot is szántak neki, és az milyen következményekkel jár a barátaira vagy bárki ártatlanra.
Hivatkozásaiban, hangulatában jó, történetvezetésében lehetne jobb, a vizuális része viszont tömve van a legbénább horrorklisékkel, amik nem is illenek ide.
Közhelyes kémponyva gyenge csavarokkal és sok időhúzással, de a legnagyobb baj, hogy miközben a luxusban kavarodnak a mallorcai fegyvercsempészet szálai, szinte az összes érdekes jelenet, színesebb karakter a párhuzamos londoni szálon van.