Hát, a jó indulás ellenére ez még mindig ugyanakkora vacak, amiben az érdekes alapötlet és karakterek ellenére is többségben van az ostobaság és a tökölés. De utoljára szívattak meg a férgek, nem nyelek több "fehéret"!
Ridley Scott és (haláláig)Tony Scott közös produceri felügyelete alatt, kiváló színészi alakításokkal, remek, néhol Sorkint idéző fordulatokkal, Emmy-díjakkal, az utóbbi évtized egyik legjobb sorozatának mondható A férjem védelmében (The Good Wife). Nagyon ajánlom! :)
Nem kell hozzátenned semmihez semmit, sokkal jobb, ha csak spontán leírod, amit gondolsz, figyelmen kívül hagyva bármilyen korábbi írást. :) Ilyen szempontból vállalom a barlangban lakást, amit még nem láttam, arról soha nem olvasok előre el semmit. Na de ez a bejegyzés rólad szól, örülök, hogy tetszett, nézz még és majd írj még! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 16., szerda 21:20
4596
Na de ez még milyen régen volt :) !
Trónok harca S1, öt év késéssel :) , de simán megéri!
"Tartsd oda a másik orcád is", avagy vélemény ugyanannak a sorozatnak kétféle feldolgozásáról, melyekben egy elcsattanó pofon és utóhatásai egy család szétesésével fenyegetnek.
Fogalmazzunk úgy, hogy jelenleg érdeklődés hiányából fakadó alkotói válságban vagyok. Ami változni fog, ígérem, de most nem megy.
0
2015. augusztus 29., szombat 18:17
4596
Ennyi:)?! Ööö... mármint ennyit ér:)?
0
2015. augusztus 29., szombat 17:07
8260
Better Call Saul
No de ki a f*sz az a Saul?
Nem volt rossz, de igazi hatását csak akkor éri (érheti) el, ha a néző látta előtte a Breaking Badet. Anélkül mind ő, mind pedig Mike karaktere lóg a levegőben, az egész mintha kimondottan a BB fanoknak készült volba, csak úgy ajándéknak. Viszont a BB szintjét nem éri el, egy lassú, néha unalmas, drámától szinte teljesen mentes középkategóriás sorozat. Ha nem tudja az ember, ki az a Saul Goodman, csak nézhet nagyot a címen...
Mert ilyen néven egy percig sem szerepel benne senki.
65%
0
2015. augusztus 27., csütörtök 20:00
52685
A Művészetek Palotája, mint genfi ENSZ-székház vicces volt, ahogy utána a Mammut parkolójában forgatott rész is. Nemrég fejeltem le ott a plafonból kiéktelenkedő vascsövek egyikét, így megjegyeztem a helyszínt. Nagymező utca, Opera, Eiffel tér (itt robbantottak) alapból ismerős volt, de már az Észak-Koreát képviselő villamosremízről is elsőre kiabált, hogy hazai helyszín. A csúcs nálam a lovaskocsis jelenet volt, amelyikben Scott a szekéren térdelve sorozatlőtte az őt üldöző gépesített különítményt. Az olyan volt, mint Stallone Cobrájának kusturicásított változata. :)))
most posts by TM
0
2015. augusztus 25., kedd 21:09
802
Nem létezik, hogy rosszabb filmet forgassanak a témában mint a Mindörökké Batman vagy Batman és Robin. :)
20 éve nem tudom feldolgozni, hogy lehetett így elbarmolni a kiváló Burton vonalat.
0
2015. augusztus 25., kedd 9:54
8851
Na igen. A Batman és Robint különösen várom. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 25., kedd 1:19
52685
Mindenesetre megnézem ezt a sorozatot és majd utána elolvaslak! :) Csak előbb még a Daredevilt akarom befejezni.
most posts by TM
0
2015. augusztus 25., kedd 1:17
52685
Szerintem óriásira eltúlzottá vált a ķét Schumacher-Batman fikázása. De ez még nem iscannyira izgat, csak adnák ki azokat is BD-n! :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 25., kedd 1:13
52685
Jim Carrey? De hát ő minden filmben jó. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 25., kedd 0:26
4596
Valamire biztosan :) .
Schumacher szinte minden filmje zseniális, több nagy kedvencem is van köztük, és még az olyan félresöpört alkotásait is láttam, mint a Lapzárta vagy a Town Creek (és még az utóbbiban is voltak tetszetősebb részek, pedig az egy ostoba zombis horror egy náci vérmágussal...). De a Batmaneknél súlyos fogalomzavarban szenvedett, és azt hitte, hogy a pszichopataság egyenlő az idétlen ripacskodással, a jelmezek meg a gagyi giccsel. A Rébusza pedig megbocsáthatatlan.
0
2015. augusztus 24., hétfő 21:59
52685
Biztosan, mert a Schumacher-filmek jók voltak. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 24., hétfő 20:08
4596
Gotham S1
Történhet-e rosszabb dolog a Batman-univerzummal Joel Schumachernél?
A Banshee nekem az 1. évad pörgős, pár jó karakterrel bíró "B-" kategóriás akciósorozatából lett a 3. évad végére egy pörgős, tucatnyi kiváló karakterrel bíró "B+" kategóriás akciósorozat, amelyik a drámai helyzeteket és az ötletes vizuális eszközöket sem nélkülözi. Ezúttal egy jelentős része olyan, mint a XXI. századi Nagy Indiánkönyv.