Keresés

Sorozatokról általában

2015. július 27., hétfő 1:22
Tudom, majdnem oda is írtam elé, hogy "őskori lelet", vagy valami hasonlót :) .
0
2015. július 26., vasárnap 14:59
Juj, de rég volt már ez!
0
2015. július 26., vasárnap 12:46
The Walking Dead S3
http://filmforum.hungarianforum.com/t12p735-niwrok-irasai#5792
0
2015. július 1., szerda 9:54
Szìvesen!

Elég sötét hajlamai lehettek a leányzònak mikor a regényt ìrta.
Black Jack karaktere talán legjobban ùgy ìrhatò le mint az étellel játszò pòk aki eléri a légynél, hogy ő áldozza fel magát.
Szerintem az Outlander 2 legutolsò része után más véleményen leszel. :)

De nem csak a gonoszok emlékezetesek, történet a korrajz, karakterek. Valamint előfordul néhány igazán vicces rész is.
0
2015. július 1., szerda 1:25
Köszi az ajánlót! Mindig jól jön egy jó sorozat! :)

"... ennyire gonosz főgenyát sem mostanában álmodtak tv képernyőre"

1. Fura, hogy mindig a gonoszok az igazán emlékezetesek, mintha az írók rendszeresen kiélnék a sötét hajlamaikat egy-egy figuránál...
2. Hmmm... Majd ha megnézem, eldől, igazat adhatok-e Neked ebben, bár egyelőre nehéz elképzelnem, hogy a SoA Gemma Tellerénél látok undorítóbb karaktert...

Más:

Kártyavár S3

http://filmforum.hungarianforum.com/t87p374-r2-d2-irasai-2-0

(az első két évad tekintetében spoileres, a harmadikról nem).
0
2015. július 1., szerda 0:23
Ma befejeztem az Outlander első évadát.
Bátran ajánlom megtekintésre. Nagyon szép történetet mesél el egy kemény pokoljárással karöltve. Valamint megkockáztatom, hogy ennyire gonosz főgenyát sem mostanában álmodtak tv képernyőre.
Nálam feljött a Trónok harca mögé második helyre. Jövőre elvileg jön a második évad, már nagyon várom.

10/9.5 csak azért nem 10 mert kevés volt az a 16 rész.
0
2015. június 25., csütörtök 16:37
Nekem nagyon átlagos, céltalan szálak, jelenetek csak  a meztelenkedés miatt.
most telefonáltal, majd befejezem máskor.
Vallásgyalázás , pont kereszténység, inkvizició, holtak serege, muhahah.
0
2015. június 25., csütörtök 13:32
Így van, az eleje picit rétestészta volt számomra is (de azért még így is nagyon jól szórakoztam rajta), aztán a 8-10. rész viszont már mindent magában hordozott, ami miatt lelkesedni lehet ezért a szériáért.
0
2015. június 25., csütörtök 13:15
A hatodik-hetedik részig talán jogos... no de utána!!!
0
2015. június 25., csütörtök 11:46
Szerintem meg egy teljesen korrekt évad volt. Főleg annak tükrében, hogy sok helyen már vagy eltértek a regényektől vagy éppen elfogyott az alapanyag.
Valahogy nekem még mindig annyira stabilan jó mint eleinte, ugyanakkora lelkesedéssel ülök le elé állandóan. Mondhatni egy biztos pont a minősége.
Na jó a Homokkígyók része néhol időhúzás volt de azért ott is voltak remek pillanatok.

Ez évben több sorozatot is temettem magamban többek között a Walking Dead-et számomra az fulladt ki teljesen, spin-of talán majd hoz friss vért a szériába.

Viszont ha már sorozatok, a napokban kezdtem el nézni az Outlandert és régóta nem láttam ennyire varázslatos és mégis józan sorozatot.
Remek történet, szép tájak, jó karakterek,és persze Dwalin, valahogy mindig  az a törp jut eszembe akárhányszor megjelenik Graham McTavish. :)
0
2015. június 25., csütörtök 11:08
Trónok harca 5. évad.
Egy szinte teljesen felesleges évad, semmi érdemleges nem történt benne, valahogy időhúzás az egész.
Kezd Lost szindrómában szenvedni.
0
2015. június 20., szombat 16:20
TURN - Washington s Spies S1

Remekül megcsinált, hiteles díszletekkel, kellékekkel és alakításokkal felvértezett sorozat a TURN (az AMC egyéb sorozataival sem szokott ebből a szempontból baj lenni... meg másokból sem nagyon), ami a függetlenségi háború történelmét kevéssé ismerőknek izgalmas és fordulatos lehet (nekem legalábbis az volt :) ), de a mellékszálak és a hangulat miatt még azzal együtt is érdekes lehet.

8,5/10

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p705-niwrok-irasai#5709
0
2015. június 9., kedd 1:37
Pedig nem volt más, mint a többi epizód.
0
2015. június 8., hétfő 18:39
Ládd ezért jó hogy nézed!
0
2015. június 8., hétfő 18:20
Folytassuk. :)

Én a múlt héten tudtam le a Daredevilt és azt hittem, hogy nem lesz még egy olyan új sorozat ami annyira tetszik majd, mint a Flash, de lett. :)

Szabin voltam, így 2 nap alatt letudtam az első évadot.
Tetszett. Jók voltak benne a bunyók is, jobban bejött mint a film. Mondjuk kicsit mutathattak volna többet a "látásából". Szerintem a főszereplőt eltalálták. Az utalások is jók voltak a Bosszúállókra, nah meg az ő saját ellenségeire.
Volt 1-2 amire én is rájöttem, hogy mire utalnak, de volt amit csak gondoltam, hogy utalás csak nem tudtam, hogy kire, vagy mire. :)
De megnéztem utána a youtube-on az easter egg-es videót és már képbe voltam. :)

Stan-t ki látta? :)))
SuperHeRo
0
2015. június 8., hétfő 16:04
Ez a Trónok Harca 9-ik rész már megint jól felkavart. Talán eddig ez viselt meg a legjobban, pedig azt hittem, hogy már volt minden...
0
2015. június 4., csütörtök 1:07
Hannibal S1

http://filmforum.hungarianforum.com/t12p690-niwrok-irasai#5668
0
2015. május 9., szombat 1:03
Gyanítottam, hogy így lesz. Köszi az infókat, még csak az első részre volt érkezésem, de így még nagyobb kedvvel folytatom majd! :)
most posts by TM
0
2015. május 8., péntek 22:06
"Szóval a Daredevil nyitórészében a New Yorkban történteket úgy említik, hogy az "Égből aláhulló halál és pusztulás, ami majdnem megsemmisítette a Pokol Konyháját." Már régen láttam a Daredevil-mozifilmet, így nem tudom, hogy erről beszélnek-e, vagy pedig a Bosszúállók 1. eseményére utalnak. "

A Bosszúállók 1. eseményeire utalnak. Ennek a sorozatnak nincs köze a Daredevil-mozifilmhez. Ez kapcsolódik a Marvel filmes univerzumhoz (mint a Shield ügynökei) az a mozifilm nem.

Spoiler lehetséges:
Ilyen értelemben nagyon ügyesen mutat be egy korábban nem látott konfliktusforrást, hogy a nagy csata után, hogy épül újjá egy város, milyen korrupció hálózza be az újjáépítést, milyen újfajta, zsarnoki maffiózók bukkannak fel. Mondhatjuk úgy, hogy míg a szuperhősök a szuper-gonoszokkal vannak elfoglalva és nagyban játszanak (és a világot mentik meg (látványos mozifilmekben, ahogy a küzdelmük témája is az emberiség és a Föld sorsa), addig a kisemberek megmentésére újfajta hős kell, aki közülük való és velük él. Aki mondhatni potenciálisan nem egy Vasember vagy Thor, de mindenképp fontos és kemény harcot vív.
0
2015. május 8., péntek 12:47
Robbee, ha van kedved, folytassuk itt a beszélgetést!

Szóval a Daredevil nyitórészében a New Yorkban történteket úgy említik, hogy az "Égből aláhulló halál és pusztulás, ami majdnem megsemmisítette a Pokol Konyháját." Már régen láttam a Daredevil-mozifilmet, így nem tudom, hogy erről beszélnek-e, vagy pedig a Bosszúállók 1. eseményére utalnak.

Egyébként megrendelték (és nem berendelték) a S.H.I.E.L.D. ügynökei 3. évadát és további jó hír, hogy Carter ügynököt is láthatjuk még egy szezon erejéig. :)
most posts by TM
0
2015. április 29., szerda 16:23
Ajánlom mindenkinek a Gomorra című sorozatot. Látta rajtam kívül valaki?
Az utolsó részekre egy maffiatörténetbe ágyazott királydráma lesz belőle, szóval ne a mozifilm realizmusát várjátok, de nagyon szórakoztató.
0
2015. április 27., hétfő 23:06
Idáig kerestem, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiről szóló sorozat első évadjáról melyik topikba írtam, de nem találom, keresőfunkció meg itt legkorábban majd akkor lesz, ha új lesz a rendszergazda.
No, szóval csak annyit, hogy már az első évad is kib......t jó volt, de a második ezt tudta srófolni. Még van pár rész a szezonból, de a végét sokkal jobban, sokkal nagyobb kíváncsisággal várom, mint a Bosszúállók 2-t a moziban. A legutóbbi részben is az egyszerre négy szálon futó cselekmény, igazi ínyencség volt! A Coulson ügynököt alakító Clark Gregg viszi a hátán a sztorit, ezért nem is értem, hogy a sorozatot és a mozifilmet egyaránt jegyző Josh Whedon miért nem írta őt bele a Bosszúállók-folytatásba. De nem is érdekel annyira, ez a sorozat most nagyon bejön. Edward James Olmos személyében pedig egy újabb nagyszerű figura csatlakozott a projekthez.
most posts by TM
0
2015. március 3., kedd 0:14

http://filmforum.hungarianforum.com/t87p163-r2-d2-irasai-2-0
0
2015. február 22., vasárnap 1:54
Talán egyszer rászánom magam.
most posts by TM
0
2015. február 22., vasárnap 0:35
Tudom, hogy sokan már a The Walking Dead 5. évadát tapossák, de van, aki csak most hozta be a lemaradását a második évaddal :) . Nekik nosztalgiából, a többieknek ajánlásul:

http://filmforum.hungarianforum.com/t12p589-niwrok-irasai#5157
0