Elég sötét hajlamai lehettek a leányzònak mikor a regényt ìrta. Black Jack karaktere talán legjobban ùgy ìrhatò le mint az étellel játszò pòk aki eléri a légynél, hogy ő áldozza fel magát. Szerintem az Outlander 2 legutolsò része után más véleményen leszel. :)
De nem csak a gonoszok emlékezetesek, történet a korrajz, karakterek. Valamint előfordul néhány igazán vicces rész is.
0
2015. július 1., szerda 1:25
8260
Köszi az ajánlót! Mindig jól jön egy jó sorozat! :)
"... ennyire gonosz főgenyát sem mostanában álmodtak tv képernyőre"
1. Fura, hogy mindig a gonoszok az igazán emlékezetesek, mintha az írók rendszeresen kiélnék a sötét hajlamaikat egy-egy figuránál... 2. Hmmm... Majd ha megnézem, eldől, igazat adhatok-e Neked ebben, bár egyelőre nehéz elképzelnem, hogy a SoA Gemma Tellerénél látok undorítóbb karaktert...
(az első két évad tekintetében spoileres, a harmadikról nem).
0
2015. július 1., szerda 0:23
3448
Ma befejeztem az Outlander első évadát. Bátran ajánlom megtekintésre. Nagyon szép történetet mesél el egy kemény pokoljárással karöltve. Valamint megkockáztatom, hogy ennyire gonosz főgenyát sem mostanában álmodtak tv képernyőre. Nálam feljött a Trónok harca mögé második helyre. Jövőre elvileg jön a második évad, már nagyon várom.
10/9.5 csak azért nem 10 mert kevés volt az a 16 rész.
0
2015. június 25., csütörtök 16:37
6403
Nekem nagyon átlagos, céltalan szálak, jelenetek csak a meztelenkedés miatt. most telefonáltal, majd befejezem máskor. Vallásgyalázás , pont kereszténység, inkvizició, holtak serege, muhahah.
0
2015. június 25., csütörtök 13:32
8977
Így van, az eleje picit rétestészta volt számomra is (de azért még így is nagyon jól szórakoztam rajta), aztán a 8-10. rész viszont már mindent magában hordozott, ami miatt lelkesedni lehet ezért a szériáért.
0
2015. június 25., csütörtök 13:15
8260
A hatodik-hetedik részig talán jogos... no de utána!!!
0
2015. június 25., csütörtök 11:46
3448
Szerintem meg egy teljesen korrekt évad volt. Főleg annak tükrében, hogy sok helyen már vagy eltértek a regényektől vagy éppen elfogyott az alapanyag. Valahogy nekem még mindig annyira stabilan jó mint eleinte, ugyanakkora lelkesedéssel ülök le elé állandóan. Mondhatni egy biztos pont a minősége. Na jó a Homokkígyók része néhol időhúzás volt de azért ott is voltak remek pillanatok.
Ez évben több sorozatot is temettem magamban többek között a Walking Dead-et számomra az fulladt ki teljesen, spin-of talán majd hoz friss vért a szériába.
Viszont ha már sorozatok, a napokban kezdtem el nézni az Outlandert és régóta nem láttam ennyire varázslatos és mégis józan sorozatot. Remek történet, szép tájak, jó karakterek,és persze Dwalin, valahogy mindig az a törp jut eszembe akárhányszor megjelenik Graham McTavish. :)
0
2015. június 25., csütörtök 11:08
6403
Trónok harca 5. évad. Egy szinte teljesen felesleges évad, semmi érdemleges nem történt benne, valahogy időhúzás az egész. Kezd Lost szindrómában szenvedni.
0
2015. június 20., szombat 16:20
4596
TURN - Washington s Spies S1
Remekül megcsinált, hiteles díszletekkel, kellékekkel és alakításokkal felvértezett sorozat a TURN (az AMC egyéb sorozataival sem szokott ebből a szempontból baj lenni... meg másokból sem nagyon), ami a függetlenségi háború történelmét kevéssé ismerőknek izgalmas és fordulatos lehet (nekem legalábbis az volt :) ), de a mellékszálak és a hangulat miatt még azzal együtt is érdekes lehet.
Én a múlt héten tudtam le a Daredevilt és azt hittem, hogy nem lesz még egy olyan új sorozat ami annyira tetszik majd, mint a Flash, de lett. :)
Szabin voltam, így 2 nap alatt letudtam az első évadot. Tetszett. Jók voltak benne a bunyók is, jobban bejött mint a film. Mondjuk kicsit mutathattak volna többet a "látásából". Szerintem a főszereplőt eltalálták. Az utalások is jók voltak a Bosszúállókra, nah meg az ő saját ellenségeire. Volt 1-2 amire én is rájöttem, hogy mire utalnak, de volt amit csak gondoltam, hogy utalás csak nem tudtam, hogy kire, vagy mire. :) De megnéztem utána a youtube-on az easter egg-es videót és már képbe voltam. :)
Stan-t ki látta? :)))
SuperHeRo
0
2015. június 8., hétfő 16:04
3448
Ez a Trónok Harca 9-ik rész már megint jól felkavart. Talán eddig ez viselt meg a legjobban, pedig azt hittem, hogy már volt minden...
Gyanítottam, hogy így lesz. Köszi az infókat, még csak az első részre volt érkezésem, de így még nagyobb kedvvel folytatom majd! :)
most posts by TM
0
2015. május 8., péntek 22:06
4078
"Szóval a Daredevil nyitórészében a New Yorkban történteket úgy említik, hogy az "Égből aláhulló halál és pusztulás, ami majdnem megsemmisítette a Pokol Konyháját." Már régen láttam a Daredevil-mozifilmet, így nem tudom, hogy erről beszélnek-e, vagy pedig a Bosszúállók 1. eseményére utalnak. "
A Bosszúállók 1. eseményeire utalnak. Ennek a sorozatnak nincs köze a Daredevil-mozifilmhez. Ez kapcsolódik a Marvel filmes univerzumhoz (mint a Shield ügynökei) az a mozifilm nem.
Spoiler lehetséges: Ilyen értelemben nagyon ügyesen mutat be egy korábban nem látott konfliktusforrást, hogy a nagy csata után, hogy épül újjá egy város, milyen korrupció hálózza be az újjáépítést, milyen újfajta, zsarnoki maffiózók bukkannak fel. Mondhatjuk úgy, hogy míg a szuperhősök a szuper-gonoszokkal vannak elfoglalva és nagyban játszanak (és a világot mentik meg (látványos mozifilmekben, ahogy a küzdelmük témája is az emberiség és a Föld sorsa), addig a kisemberek megmentésére újfajta hős kell, aki közülük való és velük él. Aki mondhatni potenciálisan nem egy Vasember vagy Thor, de mindenképp fontos és kemény harcot vív.
0
2015. május 8., péntek 12:47
52685
Robbee, ha van kedved, folytassuk itt a beszélgetést!
Szóval a Daredevil nyitórészében a New Yorkban történteket úgy említik, hogy az "Égből aláhulló halál és pusztulás, ami majdnem megsemmisítette a Pokol Konyháját." Már régen láttam a Daredevil-mozifilmet, így nem tudom, hogy erről beszélnek-e, vagy pedig a Bosszúállók 1. eseményére utalnak.
Egyébként megrendelték (és nem berendelték) a S.H.I.E.L.D. ügynökei 3. évadát és további jó hír, hogy Carter ügynököt is láthatjuk még egy szezon erejéig. :)
most posts by TM
0
2015. április 29., szerda 16:23
4078
Ajánlom mindenkinek a Gomorra című sorozatot. Látta rajtam kívül valaki? Az utolsó részekre egy maffiatörténetbe ágyazott királydráma lesz belőle, szóval ne a mozifilm realizmusát várjátok, de nagyon szórakoztató.
0
2015. április 27., hétfő 23:06
52685
Idáig kerestem, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiről szóló sorozat első évadjáról melyik topikba írtam, de nem találom, keresőfunkció meg itt legkorábban majd akkor lesz, ha új lesz a rendszergazda. No, szóval csak annyit, hogy már az első évad is kib......t jó volt, de a második ezt tudta srófolni. Még van pár rész a szezonból, de a végét sokkal jobban, sokkal nagyobb kíváncsisággal várom, mint a Bosszúállók 2-t a moziban. A legutóbbi részben is az egyszerre négy szálon futó cselekmény, igazi ínyencség volt! A Coulson ügynököt alakító Clark Gregg viszi a hátán a sztorit, ezért nem is értem, hogy a sorozatot és a mozifilmet egyaránt jegyző Josh Whedon miért nem írta őt bele a Bosszúállók-folytatásba. De nem is érdekel annyira, ez a sorozat most nagyon bejön. Edward James Olmos személyében pedig egy újabb nagyszerű figura csatlakozott a projekthez.
Tudom, hogy sokan már a The Walking Dead 5. évadát tapossák, de van, aki csak most hozta be a lemaradását a második évaddal :) . Nekik nosztalgiából, a többieknek ajánlásul: