Ja, azokat láttam!!! Csak nem tulajdonítottam nerki olyan nagy jelentőséget (egyelőre)...
Nekem egy év lesz, mert csak egyben vagyok hajlandó sorozatot nézni. :)
0
2014. április 5., szombat 16:23
7252
Én is így néztem az első 3 évadot: 5-6 részt egymás után! ;-) Sajnos később beértem magam... :-(
Szóval az ominózus 2-3 mp nagyon sok minden előrevetít: amikor futnak, egy kerítés előtt (nekünk mögött) futnak el és belül vannak "valamik" a földön... Egy "kupac"... Egy "halom"... Majd nézd meg figyelmesen!
Mondjuk egy kicsit csalódott vagyok, hogy így zártak le egy évadot, mert egy igencsak durva - akár dupla - évadzárót is lehetett volna forgatni. Tudom, akkor mi maradna az 5. évadra? Nem is lenne baj, ha nem októberben folytatódna, mert egy hét is qrva hosszú idő tudott ám lenni, ez meg legalább fél év lesz...
0
2014. április 5., szombat 15:59
8260
Megnézem majd, de éjjel 3:15-kor lehet, ezen a két másodpercen átsiklottam... :)
0
2014. április 5., szombat 15:42
7252
Semmit? Gyakorlatilag a vagonba terelték őket, de előtte figyeltél élénken? Ha nem, fuss neki még egyszer! ;-) The Walking Dead - 4x16 - "A" - majd 36:13 - 36:15-ig figyelj jól!
0
2014. április 5., szombat 15:09
8260
Miután tegnap 7!! epizód megnézése után végeztem a TWD S4-el, méginkább nem értek veled egyet. Szerintem tökéletes finálé volt, kimondottan rühellem az óriási cliffhangeres évadzárókat. Így, ebben a szituban rengeteg minden benn van, igazából semmit nem tudunk a Végállomársól - tehát bárit kihozhatnak belőle...
Akár:
kannibálok vagy emberkísérletet végrehajtók is lehetnek
0
2014. április 1., kedd 22:24
2738
Nézz True Detective-et!
0
2014. április 1., kedd 22:22
8260
Ebben nem értünk egyet, szerintem a harmadik volt a legjobb.
0
2014. április 1., kedd 22:22
7271
Szigorúan csak az első két évad a vállalható.
0
2014. április 1., kedd 1:08
8260
TWD S04 nekem a heti programom. :)
0
2014. április 1., kedd 0:50
7271
Köszi szépen, tervben van, csak egyelőre a Spartacust gyötröm, meg a Vikingeket (nagyon jó!), Agymenőket, jön a Trónok harca (az új Hannibalról nem is beszélve, bár a harmatos első évad után ez épp rá is érhet), igaz, utóbbiak hetenkénti frissülése között be tudnám táblázni apránként, de előbb Sparti. Kizárólag a 300-filmek és a Róma 1-2 hatására!
Viszont ez a Walking Dead-évadzáró igen harmatosra sikeredett, frankón ennyire futja a készítőknek? Szinte már csak moralizálnak, amit néha egy-két zombikaszab szakít félbe. Ki is mondta? "Egyszer megnéztem egy tömegverekedést, amit néha egy hokimeccst szakított meg." Rodney Dangerfield tán? Mindegy, kezd ez a sorozat is leülni, és ami igen szomorú, hogy pont ennél nem sikerült valami használható cliffhangert összehozniuk. Még a Boardwalk Empire-nek is sikerült. Ha a két kislányos epizód döbbenete nem lett volna, komolyan nem tudnék említésre méltó momentumot megemlíteni. Az interracial love story erőltetését meg már évadokkal ezelőtt letiltottam volna. Siralomvölgy!
The Sopranos rulez!
0
2014. március 23., vasárnap 0:42
8260
Dragonslayer barátom figyelmébe - nehogy megint évekkel később mérgelődjön, hogy kimaradt neki valami.. :)))
No, engem ma az aktualis TWD-epizod konnyeztetett meg. Nagyon kegyetlen volt ez a resz, es itt most nem a tulzasba vitt gore-ra celzok... illetve a Roma 1. evad 11. reszen pillaztam nagyot, a gladiatoros jelenetet nagyon eltalaltak! Hogy a francba maradt ki nekem ez a sorozat annak idejen? Fel nem foghatom...
0
2014. március 16., vasárnap 12:44
8260
Köszi! Igen, a vetítési dátum zavart: álmomban sem godoltam volna, hogy keverik a magyar időpontot az eredetivel. No meg az az 5 perces 11-ik epizód (mikor is a sorozat csak 8 részes).
Mindegy, megnéztem a wikin is, az alapján meg elkezdtem nézni. Érdekes.
0
2014. március 16., vasárnap 2:45
382
Bár a sorozatot nem ismerem, de segítenék. Az epizódok melletti dátumok zavartak meg, ugye? A sorrend az az eredeti vetítési sorrend. A dátumok pedig részben a magyar vetítés dátumai, ugyanis egy ideje ez jelenik meg az epizódok mellett, ha valaki feltöltötte azt.
0
2014. március 15., szombat 22:41
8260
Valaki, aki már látta a Da Vinci démonait, tudna nekem segíteni???
alapján ugyanis eléggé káosz van a fejemben. Most akkor ez hány részes? És milyen sorrendben kell nézni???
0
2014. március 12., szerda 22:39
6697
Hát, ez is igaz :D De aludtam én már el a Jurassic Parkon is, vagy ma az Új remény alatt is el-elszúnyokáltam :S Hiába no, öregszem :D
0
2014. március 12., szerda 22:35
6056
Hát vagy csak azért gondolod, hogy minőségi, mert azt nyomják mindenhol. Te is elaludtál rajta, szóval ezt ne hagyd figyelmen kívül.. Azért egy JÓ nyomozós sorozattól felébred az ember, legalábbis szerintem... :D
0
2014. március 12., szerda 22:34
6056
Pedig még az is hasznosabb lett volna ha rárántok :DD
0
2014. március 12., szerda 22:20
8260
Öregkorban és bébikorban többet szunyókál az ember... rá se ránts!