Én általában a külföldi kiszivárgással egy időben nézem a sorozatokat, szóval nem nagyon várok arra, hogy itthon elkezdjék sugározni. 1-2 kivétel van, amit mondjuk barátnőmmel, vagy anyámmal nézek, de mióta van digitális TV adásunk, azóta felvesszük a részeket, aztán 3-4 hetente egybe megnézzük az addig kijött részeket, a reklámokat így meg át tudjuk tekerni.
Amúgy a torrentektől függetlenül én a mai napig kurva sokat nézek TV-t, szóval nagyon nem változtak ilyen téren a szokásaim, de ez a felvehető és megállítható adás dolog azért nagyban megegyszerűsítette az életem.
Amúgy visszatérve a torrentre, lehet, hogy nagyképűen fog hangzani, de amióta ilyen mértékben vásárolom a hazai BD-ket, és ennyit ölök a dologba, nincs szívfájdalmam, hogy mellette agyba-főbe töltögetek a netről. Persze biztos azoknak sincs, akik egész életükben egy büdös kiadványt meg vásároltak meg legálisan, és én sem felmenteni akarom magamat, de amíg nem jelenik meg idehaza elfogadható, szét kivitelben, számomra megfelelő formátumban (BD) sorozat, vagy film, addig simán letöltöm.
Amúgy nem kell álszenteskedni, nem hiszem el, hogy lenne itt bárki, aki büdös életében egy zeneszámot, filmet, vagy akármit nem töltött le netről, vagy nem hallgatott meg Youtube-on, mert ennyi erővel az is a szerzői jogok szarba tiprásának számít. Más dolog, hogy ebbe a legtöbb zenekar már beletörődött, meg nem tudnak vele mit kezdeni.
Amúgy tényleg úgy érzem, hogy én minden tőlem telhetőt megteszik. Gyűjtöm a BD-ket, kb. hetente vásárolok könyveket, gyűjtöm a metal CD-ket (azokból is a digipak, limitáltabb kiadásokra vagyok ráindulva), közel kétszáz eredeti CD-m, van. Nem felvágás, meg semmi, de egyszerűen nincs annyi pénzem, hogy mindent megvegyek, amit szeretnék, holott lelkes gyűjtő vagyok.
Eléggé elkalandoztam, de ezt most jól esett kiírni magamból. :)