Keresés

Sorozatokról általában

2013. november 7., csütörtök 19:34
Amúgy meg vennék én sorozatot, ha lenne a kínálatban, de még a legjobban futó sorozatok sem jelennek meg nálunk, vagy ha igen (Pl. Game of Thrones), akkor sem olyan formátumon, amin elvárnám. Szóval marad ez a gonosz, csúnya torrent a vágyaim kielégítésére.
0
2013. november 7., csütörtök 19:34
:D :D :D
Személyedben új seriff jött a városba? :P :D
0
2013. november 7., csütörtök 19:32
Ne vicceljünk, minden 2. percben megsérti valaki már a fórumszabályzatot, mégsem történik semmi! :)
Ez már egy ilyen vidék lett, az erősebb kutya b*szik! :D
0
2013. november 7., csütörtök 19:32
A torrent rossz dolog, a Sátán műve, ne használjátok gyermekeim!
0
2013. november 7., csütörtök 19:28
Csak óvatosan :)

"Megsérti a fórumozási szabályzatunkat, aki:

...
illegális tartalmak, kalóz-oldalak, torrent fájlok elérhetőségét népszerűsíti
..."
0
2013. november 7., csütörtök 18:54
Regisztráció durva 2 perc, egy átlagos netkapcsolattal is simán lejön pár perc alatt egy rész, amiből a 720-as verziók se szoktak nagyobbak lenni egy-másfél gigánál.
0
2013. november 7., csütörtök 18:48
Pont ez az, hogy a letöltéssel is időt pocsékolok, meg még regelni is kell. No talán megpróbálom így.
0
2013. november 7., csütörtök 18:42
Én torrentről szedek minden ilyesmit, ugyanis HD felbontás alatt már nem vagyok hajlandó filmeket nézni.
0
2013. november 7., csütörtök 18:38
Az az érdekes miért nincs fenn egyik online filmnéző oldalon sem. Odaát-ot most úgy nézem, és az a kényelmes.
Ezekhez a pirate micsodákhoz nem értek...
0
2013. november 7., csütörtök 18:27
Vitorlákat fel, irány a kalózöböl!
0
2013. november 7., csütörtök 18:24
Csak én meg nem találok most egy oldalt sem ahol töltik fel a részeket, hogy nézzem tovább. Több helyen is csak az első tekinthető meg.
0
2013. november 6., szerda 12:49
Maximálisan egyetértek veled is, és Robbee-val is. A sorozat világa tetszik, a karakterek jók, az idegen fajok is bejönnek, a CGI olyan, mintha tényleg egy pár éves számítógépes játékot látnék, de hát erre volt pénz, ezen csak nem fog elhasalni a sorozat, szóval én sem dobtam, nézem tovább, aztán majd kiderül. :)
0
2013. november 5., kedd 20:10
Én mondtam. :)
SuperHeRo
0
2013. november 5., kedd 19:49
No megnéztem az 1. részt, ami egyébként dupla epizódot tesz ki 80 perces.
Mit ne mondjak nem estem hanyatt. Emlékeztet a Terra Nova-ra, csak annál sztem jobb. CGI nem vlmi szép bár ez nem nagyon szokott érdekelni sorozatok esetében, mert az ilyenkor szinte mindig gyenge.
Szóval én nézem tovább és meglátjuk mi lesz belőle.
0
2013. november 4., hétfő 19:46
Pedig jó kicsi voltam még mikor unokabátyám javában nézte akkortájban adták először magyarországon az SGt. Amikor Szigethalmon voltam néztem is vele együtt klasz volt :)
Persze megnéztem az egész szériát anno a TV2-őn délutánonkénti vetítésben.
0
2013. november 4., hétfő 19:41
Ja hogy már megy?! Igen a 4. rész lesz csütörtökön most nézem.
Elkezdem nézni biztos, szerdán mondjuk elindítom. Előbb még behozom az NCIS-t, mert megdöbbenésemre már 7 részt nem láttam tévében mióta abbahagytam, ezért az aktuális esti részt nem is nézhetem még majd csak jövőhéttől :( Pedig már azonnal vége az évadnak.
Közben látom a Smallville 10. évadát is ismétlik most is megy már a vége annak is.
Áááh miért nincs Via6-unk :S
Baszott szolgáltatók, hogy nem képesek a legtöbb csatornát adni a csomagban.
0
2013. november 4., hétfő 16:56
Tudom nem nekem szólt, de válaszolok rá én is. :) :P

Én az asszonnyal nézem, mert ő szereti az ilyen sci-fi-s sorozatokat/filmeket.
A 6. résznél tartunk
Nézhető sorozat szerintem. kicsit ilyen Mad Max-es, vagy, hogy is mondjam. :)
Sajnos az látszik rajta, hogy a készítők nem kaptak rá elég pénzt, mert a CGI az elég béna benne, olyan mintha egy számítógépes játékot néznél. :D
Kicsit emlékeztet a Firefly-ra, de az azért jobb volt.
Ilyen nyomzósos, kemény fiús, lövöldözés.

Ha végeztük az első évaddal, utána elkezdjük majd nézni az Éghasadást, abból van legalább már 3 évad. :)
SuperHeRo
0
2013. november 4., hétfő 16:15
Corvinus, elkezdted a Defiance-et? Hogy tetszik?
0
2013. november 4., hétfő 0:29
De végül is csinálhatod azt, hogy átrágod magad a SG-1 wikipédia-leírásain és akkor csak a 7. évad utolsó duplarészét kell megnézned, mielőtt belevágsz a Stargate: Atlantiszba. Nem ugyanaz a mélység, de fel lehet venni úgy is a fonalat a második sorozathoz.
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 21:05
Nem kell darálni, az alkotók is tíz éven át készítették. :)
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 19:01
Alap vagy sem, a StarGate-be én két évad után menthetetlenül beleuntam. A spinoffokba még talán belenéztem volna, de mivel azokhoz is kell az alapsorozat, így valószínűleg szintén kimaradnak.
0
2013. november 3., vasárnap 18:55
Nem "mindenről" van szó, hanem a 3 legjobbról!
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 18:52
Azért, mert szeretem a sci-fi műfajt, attól még nem érdekel minden sorozat, még ha egy "klasszikusról" is beszélünk. :)
0
2013. november 3., vasárnap 17:21
A StarGate is egyedi, méltó társa a Star Treknek és a Star Warsznak.
Ők hárman a legnagyobbak.
Aki igazán szereti a sci-fi filmeket és sorozatokat, annak mindhármat látnia, ismernie kell! A trió az elmúlt 40 évet alapjaiban határozta meg.
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 15:43
Megbeszélhetjük ezt általánosan kivetítve a sorozatokra is, nem csak a SG kapcsán.
Amúgy az is a bajom, hogy nagyon kevés sorozat mer saját univerzumot teremteni, saját kultúrákkal, saját népekkel, fajokkal, szokásokkal. A Start Trek ez alól mondjuk egy remek kivétel, ami bővelkedik az efféle különleges, saját maga által teremtett szegmensekkel, de ha mondjuk a misztikus sorozatok nagy részét vesszük, akkor mit látunk? Különböző mitológiákból és folklórokból összelopott lények, istenek, maximum kicsit átformálva, vagy könyvadaptációk tömkelege, sehol valami teljesen új, teljesen egyedi. Jó persze, mondjuk a fantasy is ugye főként az északi, illetve keleti folklórból ered és táplálkozik a mai napig is, de akkor sem mernek semmi vadabb újítást behozni. Csak a már jól bevett sémákat alkalmazzák. Orkok, sárkányok, trollok... unalomig ismert szörnyek tömkelege.

Hol vannak az olyan EGYEDI univerzumok, mint mondjuk a Star Wars vagy a Star Trek? Nekem ez hiányzik a leginkább.

Elismerem, ügyesen és okosan meg lehet ragadni az ősi mitológiákat és mítoszokat a jó végükön, és úgy felhasználni, hogy az tökéletesen passzoljon az addig megismert sorozat világába, de a legtöbb ilyen húzás önismétlésre van kárhoztatva. Farkasemberek, vámpírok, szellemek, mindet ezerszer láttuk és ismerjük, és még egy érdekfeszítő, vadi új eredettörténettel sem képesek előállni. Ahhoz meg nem elég tökösek, hogy maguk kreáljanak valami teljesen új mitológiát, teljesen új lényekkel, új világokkal, új oldalról megközelítve ezt az egész témát.

Ez a bajom.
0