Keresés

Sorozatokról általában

2013. november 2., szombat 19:03
A sorrend:

I. Csillagkapu - mozifilm (1994)

Csillagkapu SG-1, ez a tíz évados sorozat (1997-2007)

II. SG-1 1-7. évad

A 7. évad végén történtek vezetik be a Csillagkapu: Atlantis című 5 évados sorozatot, ami aztán párhuzamosan fut az alapsorozattal:

III.

SG-1  8. - SG:Atlantis 1. (2004-2005)
SG-1  9. - SG:Atlantis 2. (2005-2006)
SG-1 10. - SG:Atlantis 3. (2006-2007)

ezután van egy egész estés SG-1 film:

IV. Csillagkapu: Az igazság ládája (Stargate: The Ark of Truth)

majd jön az utolsó előtti Atlantis-évad:

V. SG:Atlantis 4. évad (2007-2008)

majd megint egy különálló SG-1 film:

VI. Stargate: Continuum

ezután volt látható az Atlantis befejező szezon

VII. SG:Atlantis 5. évad (2008-2009)

és utoljára érkezett a két évados Universe-sorozat

VIII. Stargate Universe (2009-2011)

Ha nem ebben a sorrendben kívánod végignézni, akkor nins értelme elkezdeni!!!
most posts by TM
0
2013. november 2., szombat 19:00
Amúgy a Lexx-et tudom ajánlani. Legbizarrabb fucking sci-fi ever. Persze lehet, egyeseknek túl fárasztó lehet. Egy próbát megér.
0
2013. november 2., szombat 18:57
Amíg a Serenityn vannak (pl 9-ik rész, az oxigénes), az jó. A többi, a western része borzasztó. Az egész annyira gagyi és gyerekes.

Poénok nagyjából rendben vannak, a karakterek külön kiválóak, de csapatként értékelhetetlenek. Még a fele hátravan, talán változik valami - eddig erős közepes.
0
2013. november 2., szombat 18:54
Sci-fi western, kurva sok társadalmi és globális kikacsintással, marha jó, intellektuális humorral, és utánozhatatlan hangulattal. Én ráadásként a szereplőket is bírtam.
0
2013. november 2., szombat 18:51
Tavaly nyáron, mikor szakmai gyakorlatoztam összekerültem egy filmszerető emberkével, ő istentette nekem az egyiket (már lövésem sincs, az Atlantisról vagy a Universe-ról beszélt e), mindenesetre nagyjából lefestette az alapsztorit, 1-2 spolilerrel megfejelve, ami alapján tényleg elég érdekesnek tűnt a dolog, de igazából sosem voltam SG rajongó, az eredeti sorozatot baromira untam, ezekre az újakra meg azóta se vettem rá magam...
Tudom, most aztán kurva sokat segítettem. :D
0
2013. november 2., szombat 18:49
Hááát.. én épp most szenvedem. Mi volt ebben olyan jó?

Tiszta dedó.
0
2013. november 2., szombat 18:23
De legalább a Serenity film feltette az I-re a pontot...

Ha már sci-fi sorozat: ti mit tudnátok ajánlani?

Gondolkodtam, hogy elkezdeném a Csillagkaput, de nem a régi sorozatot, mert az több, mint 10 évad és arra nem igazán van most kapacitásom, ahogy az X-aktákat sem néztem még végig sehogy sem, fel is adtam... de van valami Stargate Atlantis meg Universe... melyikről mit érdemes tudni?
0
2013. november 2., szombat 18:18
Nekem is amúgy beugrott a Firefly. Istenem, az mekkora sorozat volt. Kár, hogy olyan hamar elkaszálták. :/
0
2013. november 2., szombat 18:14
Na meg írták róla, hogy Firefly Light... hát akkor már inkább megnézem még egyszer a Fireflyt :D
0
2013. november 2., szombat 18:14
Elég gyengének tűnik :S Főleg, hogy azt írják róla, hogy gyengébb, mint a Falling Skies, ami egyébként sem egy nagy eresztés...
0
2013. november 2., szombat 17:41
Fuck yeah, sci-fi sorozatot úgy sem néztem már jó ideje, de majd talán ezt...
0
2013. november 2., szombat 17:25
No erre tudom mondani, hogy érdekesnek ígérkezik
https://www.youtube.com/watch?v=WLlBaBt53nM&feature=player_detailpage
0
2013. november 2., szombat 15:13
Én is ezt használom, letisztult, egyszerű, könnyen kezelhető. :)
0
2013. november 2., szombat 15:12
Én is több sorozatot nézek egyszerre, animékből van, hogy 7-8 szériát is egyszerre, mégse folynak össze a dolgok, meg nem kell ráhangolódnom 1-1 sorozatra. Amihez kedvem van/amiből kijött az új rész, leülök, elindítom, aztán már be is szippantott a világ, nem kell itt ráhangolódni.
0
2013. november 2., szombat 14:44
Supnat SPOILER

Mondjuk az is érdekes, hogy itt a nagy testvéri szeretetben, amivel véget ért az előző évad, már megint megy az átb*szás... :)
0
2013. november 2., szombat 14:43
Supnat SPOILEREK

Mondjuk engem az angyalos sztori eddig nem igazán hoz lázba és az új főellenség sem valami meggyőző - bár gondolom majd csak az évad közepére kezd el kibontakozni ez a dolog. Abbadonnak örülök, szerintem jó bőr :) A trónfosztás miatt kíváncsi leszek Crowleyra, hogy mit fog reagálni - szerintem a leghatalmasabb karakter Castiel mellett a sorozatban :) Na Castiel is kifejezetten vicces ezzel a dologgal... az évadban eddig neki voltak a legnagyobb beszólásai :D Sam esetében meg nagy a sunyulás éppen, tuti, hogy nem volt jó üzlet, amit kötöttek...
0
2013. november 2., szombat 14:37
Az se roszz.Főleg az átivelő szálas sorozatoknál. :)
0
Ez a jobb módszer, én próbáltam mindkettőt.
most posts by TM
0
Érthető, ez a módszer is jól működik, de azért vannak sorozatok, amiknél nehéz kibírni azt, hogy legyen vége egy évadnak - főleg az olyanoknál, amiket heti szinten mindig kibeszéltünk pl. ismerősökkel... ilyen volt a Breaking Bad mostanában :) Hogy vajon mi lesz a következő részben? Mindig próbáltuk kitalálni :)
0
2013. november 2., szombat 14:36
Igen,szerintem is nagyon jó.
0
2013. november 2., szombat 14:36
Jaja, kvázi ugyanaz a kettő, bár a whatnextnél pl. magyar sorozattal foglalkozó oldalak cikkei vannak a főlapon... ilyen d_rag & d_rop módszerrel lehet egyik fülből a másikba átdobálni sorozatokat, szóval a kezelése is egyszerű :)
0
2013. november 2., szombat 14:35
"Naponta vagy kétnaponta esténként megnézek 3 epizódot."

Végülis én is. Egy évad(egy hét) sorozat, aztán pár nap filmnézéses szünet, aztán másik sorozat. Nekem meg ez jött be.
0
2013. november 2., szombat 14:34
Supnat 9. évadja 3 gyengébb évad után igazán üdítő most... :) Nekem eddig bejön :)
0
2013. november 2., szombat 14:34
Én a myepisodes.com-ot használom.Gondolom ugyanarra való.
0
2013. november 2., szombat 14:33
Ebben a netes verzióban az a jó, hogy folyamatosan frissítik és mindig ott van, hogy mikor érkezik a következő heti epizód :) Illetve, hogy mikor következik a következő évad, ha már megvan az időpont :)
0