Keresés

Sorozatokról általában

2013. november 2., szombat 14:32
Én a 4 évad feléig daráltam aztán hetiben néztem.

Mivel a mostani is egy elég filler epizód volt ezért teljesen jó volt hetiben is. :)
0
2013. november 2., szombat 14:32
Szép! A privát sorozatkövetőmet én úgy használom, hogy egy kis cetlire fel van írva, mi az, ami érdekel, aztán fontossági sorrendben leszedve, egy hétig nézek egyfajtát. :)
0
2013. november 2., szombat 14:29
Tudom. Hogyne tudnám... :)
0
Naponta vagy kétnaponta esténként megnézek 3 epizódot.
A reklámoktól megszabadított release-ek 42 percesek,a sitcomok meg 21 körü.
Két óra hossza alatt meg lehet nézni 3 részt.

Először kezdek valami könnyed sitcommal majd egy Célszemély végül egy Hawaii five-O.Amelyiket jobban szeretem az kerül előrébb.
Hiába van sok,mivel hetente van ezért képben vagyok plusz segít az "előző részek tartalmából montázs is.
Darálni nyáron szoktam ha van olyan ami érdekel.
Hetiben nézni még annyiban jobb,hogy mindig vannak Halloweenes,hálaadásos,karácsonyos és Valentín napos részek is.A sorozatos főszezon szeptembertől májusig tart.Decembertől februárig szünet van.Persze sorozatonként eltérések vannak de nagyjából ez a menetrend.Tetszik ez a rendszer,itthon például összevissza ismételnek,áthelyeznek,abbahagynak évekre stb.
0
Na én meg ezeket a sorozatokat nézem, ill. néztem... :)
0
Na és a lényeg: szerintem nagyon is érdemes sorozatkövetőt használni, hogy az ember tudja, hogy mivel éppen hányadán áll... :) Ajánlom a whatnextet :)

http://img.whatnext.eu/3-4967.png
0
2013. november 2., szombat 14:27
Egyébként örömhír a 24-hez kapcsolódva, hogy folytatják a sorozatot 12 részes etapokban 2014-ben :)
0
2013. november 2., szombat 14:26
Szerintem bőven ugyanazt nyújtják, hiszen minden epizód elején van emlékeztető... Én az első 3 évadot darálva néztem, mert addigra már kijött mind, a negyedik évadtól kezdve néztem heti szinten, illetve a gyengébb évadokat blokkosítva 4-5-6 részenként később. Nem maradtam le semmiről. Ám hozzátenném, hogy valóban vannak olyan sorozatok, amiket érdemesebb tömbösítve nézni, főleg az átívelős sztorikat mint pl. amilyen a Prison Break volt vagy a 24... 24-et el sem tudnám képzelni heti leosztásban... vagy pl. az Arrow is tömbösítve volt jó, bár azt mostanában nézegetem 2-2 részenként :)
0
2013. november 2., szombat 14:15
Értem. Akkor már csak az a kérdés, hogy Sam és Dean kalandjai ugyanazt az élményt nyújtják-e hetente, mint ha darálva néznéd? Próbáltad mindkettőt?
0
2013. november 2., szombat 14:12
Mivel én is több, mint 40 sorozatot nézek, elmondom a módszeremet...
Nekem ez úgy működik, hogy van 4-5 sorozat, amit heti szinten nézek (most ilyen a supnat, misfits, sons of anarchy, mentalist, how i met your mother)... ennyi nekem bőven elég a heti boldogsághoz.
Ezen felül a többi sorozat folyamatosan gyűjtődik, amiket befejeztem éppen tavaly 2-3-4. évad végén, így ha felgyűlik egy teljes évad, le lehet darálni... (főleg vizsgaidőszakban)... meg aztán amikor ez a 4-5 sorozat hetekig szüneten van, akkor van idő másra is, szóval szerintem így elég könnyű követni több, mint 20-30-40 sorozatot heti 6-7-8 óra sorozatnézéssel töltött idővel (napi 1-2 rész)....
0
2013. november 2., szombat 13:16
Anyám... Őszintén: ezt így lehet élvezni???

Jó pár cím van benne, ami engem is érdekel, de valahogy csak évadonként egyben nézve. Úgy az egész olyan, mint egy nagy film.

A Te módszereddel nem csúszik szét az egész? Mindig tudod, melyikben mikor, mi történt? Mindig rá tudsz hangolódni az adott sorozat adott epizódjára?
0
2013. november 1., péntek 22:15
2 broke girls
American horror Story-Coven
Arrow Season 2
Boardwalk Empire season 4
Downton Abbey season 4
Glee season 5
Hawaii five-O season 4
Homeland season 3
Misfits season 5
Once upon a time season 3
Once upon a time in wonderland season 1
Person of interest season 3
Revenge season 3
Suits season 3
Supernatural season 9
The big bang theory season 7
The originals season 1
The vampire diaries season 5
The walking dead season 4

Sons of Anarchy-t nem nézem bár nagyon jókat hallok róla.Csakúgy mint a Breaking badről.Majd egyszer tervbe veszem őket.
0
2013. november 1., péntek 21:05
Sehol egy Sons of Anarchy? (vagy csak nem látom) :(

Downton se valami nagy eresztés ebben az évadban.
0
2013. november 1., péntek 20:46
Nem nagyon lehet elolvasni ezeket!
Légyszi tedd fel nagyobb méretben, mert érdekel, mik azok! :)
0
2013. november 1., péntek 20:42
Egyiket sem lehet elolvasni, nekem még ezek az ikonok is ismeretlenek, még nem láttam ilyeneket. :)
most posts by TM
0
2013. november 1., péntek 20:17
Jelenleg ezeket a sorikat nézem:

Annyit tennék hozzá,hogy a John Adams,az In the flesh,a Diary of Anne Frank minisorozat és a Mythbusters s06 darára van idekészítve.
0
2013. október 29., kedd 12:30
Dracula S01E01

Draculát felélesztik, majd amcsi iparmágnás képében veszi be a viktoriánus Angliát, hogy megkavarja szart, meg belepiszkáljon a Sárkány Lovagrend belterjes ügyeibe. Egyelőre nem sok mindent lehet tudni a mögöttes szándékokról, a karakterek viszont érdekesnek tűnnek, feltűnik Van Helsing professzor is, egyszóval lassan gyűlik a bagázs, meg rajzolódik ki a konfliktus is, de hogy mi lesz ebből, azt még nem lehet tudni.
Én annyit remélek, hogy több fantasy elemet, illetve miszticizmust raknak bele, meg hogy megőrzi a sorozat ezt a sötét hangulatát... ami mondjuk a 19. század végi London egyik ismertetőjegye, szóval ezzel talán nem lesz gond.
A színészektől nem vágtam hanyatt magam, de ez is javulhat még.

Akinek bejön ez a stílus a fenti kis beszámoló alapján, szerintem nyugodtan vágjon bele! :)
0
2013. október 29., kedd 11:23
A Moriartyval való összecsapás tényleg elég emlékezetesre sikeredett, nem úgy, mint maga  film. Érdekes, mert az első részt viszonylag sokszor láttam, a másodikat viszont csak egyetlen egyszer, moziban, és azóta sem támadt kedvem újranézni.
0
2013. október 29., kedd 11:18
Nem, ami nekem az "utolsó fél óra" azok a kastélyban történt események, a párviadal Moriartyval... és ezekért még az ugyanebbe az időszakba tartozó gyagyás finálét is meg tudom bocsátani:).
0
2013. október 29., kedd 11:12
Úgy emlékeztem, hogy ez volt az utolsó félórában, de akkor majd átismétlem. :)
most posts by TM
0
2013. október 29., kedd 10:51
Csak megvan a közös pont:): a céltalan lövöldözés és kommandózás egyikünknek sem jött be.
0
2013. október 29., kedd 10:45
Számomra az addigiak voltak szellemesek, onnantól csak egy Drágánaddazéleted jellegű agyatlan akció. Az első rész fináléja nekem sokkal jobban tetszett, a háborús beütés számomra idegen Holmes-tól, még ha az az utolsó novellából építkezik is.
most posts by TM
0
2013. október 29., kedd 10:36
Meg kéne lepődnöm:)?

Az volt talán az egyetlen szakasz, ami nem 007paródia-Drágámaddazéleted jellegű volt, hanem vérbeli Sherlock Holmes.
0
2013. október 29., kedd 10:31
Nekem az volt a legrosszabb. :)
most posts by TM
0
2013. október 29., kedd 10:28
Talán én is ezt mondanám, ha nem lenne az Árnyjáték utolsó fél órája.
0